Τρόμος στις ηλικιωμένες: Οι ληστές τους επιτίθενται πια μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

Οι επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών πληθαίνουν αφού αποτελούν στόχους χαμηλού ρίσκου.
Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας απο αδίστακτους ληστές που επιτίθενται σε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες και τους αρπάζουν τους σταυρούς και τις αλυσίδες που φορούν στον λαιμό.

Δύο περιστατικά μέσα στο Σαββατοκύριακο δείχνουν οτι οι κακοποιοί επιλέγουν πλέον ηλικιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να αντιδράσουν και επιτέθενται ακόμη και μέρα μεσημέρι σε κεντρικά σημεία για να εξασφαλίσουν τη λεία τους.

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Περιστέρι. Άγνωστος δράστης, προσέγγισε μια 70χρονη γυναίκα, της όρμησε και πριν προλάβει να αντιδράσει, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε και εξαφανίστηκε.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στις 14:00 στην πλατεία Ύδρας στην Αγία Παρασκευή, μια 78χρονη γυναίκα δέχτηκε παρόμοια επίθεση απο εναν αλλοδαπό. Ο ληστής, που όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν μελαψός, κοντός και γεροδεμένος, την πλησίασε και της τράβηξε με βία απο τον λαιμό, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Οι επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών πληθαίνουν.

Και αυτό συμβαίνει καθώς όπως λένε οι αστυνομικοί πλέον οι κακοποιοί επιλέγουν στόχους χαμηλού ρίσκου. Δηλαδή ηλικιωμένους, κυρίως γυναίκες που δεν μπορούν να αντιδράσουν και να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να χτυπούν και να εξαφανίζονται.

loading...

2 thoughts on “Τρόμος στις ηλικιωμένες: Οι ληστές τους επιτίθενται πια μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

  1. μπορει να μου πειτε οτι εχω φαντασια ,αλλα πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο που βγαζουν απ' την φυλακη βαρυποινιτες εχουν εντολη να ξεκανουν τους ελληνες και μαλιστα τους ηλικιωμενους ,ενω οταν τους συλλαμβανουν μετα απο λιγο ειναι παλι εξω .ρουλα .

  2. ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΣΟΥΚ ΛΕΨΑΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ Π.Χ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 160 ΕΥΡΩ? ΩΡΑΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤ'ΑΓΝΩΣΤΟΥ/ΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΟΟΧΙΙΙ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Π.Χ? ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΟΟΧΙΙΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΤΑΞΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΩΝ 84 ΧΡΟΝΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ B.M.W ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΚΑΖΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΑΚΩΛΙΑ – ΜΠΑΤΣΟΛΥΡΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΛΠ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΚΑΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑΞΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΛΛ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΕΤΣΙ 100 ΕΥΡΩ Η ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ 20 ΝΑ ΠΑΣ 20 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 140 ΕΥΡΩ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ 160 ΕΥΡΩ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥΜΗΡΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ Ο ΛΑΡΟΚΟ0ΠΤΑΝΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Η ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΟΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΠΤΕ ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ Η ΚΑΘΕ ΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΚΙ'ΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΥΛΛΟΣ ΣΑΣ? 160 ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΥΡΟΣ 140 ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩΛΟΜΥΝΗΣΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΜΙΛΑΩ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΗΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΥΤΤΑ ΣΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΠΡΙΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥΤΣΟΘΗΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ.ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΙΓΕΡΟ 80
    ΧΡΟΝΩΝ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΩΛΟΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΒΑΖΙ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΝΕ ΚΑΤΕΥΙΘΕΙΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΥ ΔΥΟ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΩ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΛΥΤΟΙ ΔΟΛΦΟΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. Ο ΓΚΑΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΩΣΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΚΡΟ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΝΑΙ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΩ Η ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ? ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΑΤΥΧΕ ΓΕΡΟ ΓΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΒΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ….ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΓΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΟΥ…..

Comments are closed.