Οι μυστικές κουβέντες Καραμανλή – Μεϊμαράκη

Συναντήθηκαν οι δύο πρώην Πρόεδροι, για να πει ο Βαγγέλης χρόνια πολλά στον Κώστα; Αυτό καταλάβατε; Και γιατί δεν συναντήθηκαν ιδιωτικά όπως συνηθίζουν αλλά έπρεπε να μαθευτεί;

Μα για να πάει το μήνυμα στον Κούλη και σε όποιον ανθέλληνα ετοιμάζεται να δώσει την Μακεδονία κοψοχρονιά…

Και τι συζήτησαν (ξανά);

Τα βασικά:

Οι μουσαφιραίοι και οι ποντικοί οδηγούν τη ΝΔ σε διαρκή συρρίκνωση. Οι γκάφες του Κούλη είναι τόσες πολλές που μαζί με την ιδεολογική σύγχυση δημιουργούν τεράστιο έλλειμμα εμπιστοσύνης ακόμη και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους. Σοβαρό πρόβλημα αποτελεί και η διάσπαση Βορρά – Νότου που έχει επιχειρηθεί από τα συμφέροντα Μαρινάκη.
Ο Κούλης έπρεπε να απαλλαγεί από την πρώτη στιγμή από το μεγάλο βαρίδι της Novartis που ακούει στο όνομα Γεωργιάδης. Φάνηκε πως είναι υποχείριό του. Τώρα θα σέρνεται πίσω από αυτό το λάθος.
Μετά τις επόμενες εκλογές πρέπει να υπάρξει σχέδιο δραστικής κοινωνικής πολιτικής γιατί η έκρηξη θα είναι αναπόφευκτη και χωρίς έλεγχο. Το αναπτυξιακό ΣΟΚ δεν θα έλθει από τις βοήθειες των ξένων, πρέπει να το προκαλέσουμε μόνοι μας.
Το Σκοπιανό δεν πρόκειται να «λυθεί», τουλάχιστον με αυτούς τους απαράδεκτους όρους, από αυτή τη Βουλή, παρά τις αφόρητες πιέσεις των ξένων.
Το θέμα με την Τουρκία θα έχει κορύφωση μέσα στο καλοκαίρι σε συνάρτηση με τα ευρύτερα γεωπολιτικά παιχνίδια.
Αν δεν έλεγαν αυτά (ξανά), τι άλλο θα έλεγαν;

Αααα και κάτι τελευταίο. Γιατί συναντήθηκαν σήμερα (Τετάρτη); και όχι ας πούμε την Παρασκευή; Για να προλάβει -φυσικά- να γραφτεί κάτι από τους συνωμοσιολόγους των φυλλάδων του Σαββατοκύριακου μήπως και τρομάξει ο Κούλης. Ο δε Κουρτάκης, εκτελεστής χαρακτήρων, περιμένει στη γωνία για να ξαναβγάλει σε σύνταξη τον Μεϊμαράκη. Το θέμα είναι αν αυτή τη φορά θα απαντήσει ο «Βαγγέλας».

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com

loading...