Νέα επίθεση Γαβρόγλου κατά ΑΕΙ

Μέχρι τέλος Μαΐου η Επιτροπή υπό την προεδρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, που μελετά τα φαινόμενα βίας στα ΑΕΙ θα παρουσιάσει τα πορίσματά της προς το υπουργείο Παιδείας και τα Ιδρύματα.

Αυτό ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, σε δηλώσεις του στα Γιάννενα. Κληθείς να σχολιάσει τη μελέτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τα κρούσματα βίας στα ΑΕΙ, την οποία παρουσίασε  η «Κ», ο κ. Γαβρόγλου επέλεξε να επιτεθεί στα Ιδρύματα λέγοντας ότι «θα περίμενα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας να αξιολογήσει και ποιοτικά τα αποτελέσματα».

Επίσης άφησε αιχμές για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς δεν έχουν ακόμα διερευνηθεί τα αποτελέσματα της έρευνας για τις καταγγελίες περί αντιγραφών από φοιτητές στις τελευταίες εξετάσεις. «Παραβατικότητα είναι και αυτό», τόνισε.

Πάντως, και ο κ. Γαβρόγλου όταν πέρυσι είχε αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των αντιγραφών στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είχε δηλώσει ότι θα λάβει μέτρα. Δηλαδή θα συστήσει μία Επιτροπή, κατά τη γνώριμή του τακτική. Προς το παρόν δεν έχει πράξει ούτε αυτό.

loading...

1 thought on “Νέα επίθεση Γαβρόγλου κατά ΑΕΙ

  1. ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥΜ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΙΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40, ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕΜ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΚΑΝΙΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ..ΑΚΟΥ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΟΥΝΑΣ ΧΑ ΧΑ ΜΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.