ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : Κ@ΡΙΟΛΑ ΣΚΑΣΕ- ΕΞΑΛΛΗ Η ΣΑΜΙΟΥ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε νέο κομμάτι, και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με έναν τρόπο αντίστροφο απ’ ό,τι συνήθιζε μέχρι σήμερα.

Το “Κ@ρι@λα σε μισώ” που υπογράφει ο Δάντης με τον Dj Tokuc και τον Νίκο Σαρρή, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με πολλούς να κάνουν λόγο για ξεκάθαρα σεξιστικά μηνύματα.H Σοφία Βόσσου ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: “Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή”.
H Άντζι Σαμίου έγραψε από τη δική της μεριά: “Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;”.
“Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από “καρι@λα σε μισώ” κάνε το “μωρό μου σε μισώ”! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!”, συνέχισε σε άλλη ανάρτηση.
Ενώ με ανάρτησή της αντέδρασε και η Άννα Κουρουπού:





Αντίστοιχα σχόλια αναρτήθηκαν από χρήστες στο Twitter:


ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΑΝΤΗ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΣΑΜΙΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.





ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ wmv – YouTube


Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ, ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΡΥ
ΚΛΥΝΝ 

ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ “ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ” 
ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ



ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ- 

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ :

loading...