«Χαμός» από ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο Δήμαρχος, παρά την καταδίκη του κόμματός του, ανήρτησε την είδηση στα social media, συνοδεύοντάς την με το σχόλιο «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».Όπως είναι φυσικό αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του από το κόμμα, κάνοντάς λόγο μάλιστα για «ομηρία του από τους ακροδεξιούς».

«Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη ΝΔ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Άργους
Η καταδικαστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους.

Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι.

Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής».

loading...

5 thoughts on “«Χαμός» από ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την επίθεση στον Μπουτάρη

  1. Βρε καλά τα λέει, πολύ καλά τα λέει ο Καμπόσος…!

  2. Καλά τα λέει ο Δήμαρχος ΚΑΜΠΟΣΟΣ.

    Μόνο που είναι ΚΑΜΠΟΣΟ αφελής (;).

    Αφού, παρ΄ όλη την πάροδο 44 ετών, ακόμη δεν συνειδητοποίησε πώς το ψωφοδεξιό κόμμα στο οποίο ανήκει δεν έχει καμμία σχέση με τις ιδέες που ο ίδιος πρεσβεύει!!

    Ακόμη να καταλάβη πώς η Νουδούλα του είναι στην πράξη το ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    Επειδή, τους ανθρώπους τους χαρακτηρίζουν οι πράξεις κι όχι τα λόγια…

  3. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΡΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ …." ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ " ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ?

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΕΙΝΑΙ " ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?"

    ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ 76 ΕΤΩΝ ?

    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 76 ΕΤΩΝ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Καταδικάζω την άνανδρη και ύπουλη επίθεση κατά του Μπουτάρη αν και με τις δηλώσεις του πολλές φορές προκαλούσε το Δημόσιο αίσθημα , αλλά πέρα από αυτό το γεγονός ένα πράγμα μου προξενεί απορία , όλα αυτά τα κακά και αντιδημοκρατικά πράγματα και ενέργειες τις προκαλούν πάντα αυτοί οι επονομαζόμενοι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ , αυτοί οι άλλοι βρωμοαναρχικοι , ρουβικονες και άλλοι πολλοί βρωμιαριδες που προκαλούν τόσα και τόσα , καταστροφές , λεηλασίες κλπ τελικά τι ΕΙΝΑΙ; ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ και ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ , τρομάρα τους ….

  5. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ? 40?50% ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΞΕΤΕ ΜΕ 100% ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΝΑΝΑΙ ΜΚΑΛΑ Ο ΑΝΙΡΩΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΨΩΦΟΓΕΡΟ ΜΠΟΡΔΕΛΙΑΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟ ΧΑΣΙΚΛΗ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΥΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΡΟ ……ΧΑΜΟΥΡΑ ΣΚΑΤΙΓΕΡΕ…ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΨΩΦΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

Comments are closed.