Το μουσείο στο Παρίσι που έχει συγκεκριμένο ωράριο για τους γυμνιστές

Ένα μουσείο στο Παρίσι άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σε επισκέπτες γυμνιστές, παρέχοντάς τους συγκεκριμένες ώρες επισκέψεων για να περιηγηθούν σε μια έκθεση.


Το μουσείο σύγχρονης τέχνης Palais de Tokyo, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές 16ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, είναι το πρώτο μουσείο στην πόλη που δίνει τέτοια δυνατότητα, παρότι οι γυμνιστές στο Παρίσι έχουν αποκτήσει και άλλα προνόμια το τελευταίο διάστημα.

Ένα πάρκο στα ανατολικά του Παρισιού, το Bois de Vincennes, έγινε τον περασμένο χρόνο η πρώτη ζώνη αποκλειστικά για γυμνιστές στην πόλη και ο χώρος άνοιξε φέτος και πάλι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι γυμνιστές υποστηρίζουν ότι η εκδήλωση στο μουσείο, όπου παραβρέθηκαν περίπου 160 επισκέπτες, είναι μια καινοτομία σε μια από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου.

"Σήμερα αλλάζει η νοοτροπία. Οι γυμνιστές...καταρρίπτουν τα εμπόδια, τα ταμπού και την απαγορευτική νοοτροπία του παρελθόντος", δήλωσε ο Ζιλιέν Κλοντ-Πενεγκρί, ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης Γυμνιστών Παρισίων.

Σύμφωνα με την Ένωση, η οποία μόνο στο Παρίσι αριθμεί 88.000 μέλη, σε όλη τη χώρα υπάρχουν 2,6 εκατομμύρια γυμνιστές.

Αργότερα μέσα στον χρόνο προγραμματίζεται να λειτουργήσει και νυχτερινό κλαμπ για γυμνιστές.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται εκδήλωση για γυμνιστές σε μουσείο. Μια γκαλερί στη Βιένη προσκάλεσε τους επισκέπτες να βγάλουν τα ρούχα τους για μια ειδική παρουσίαση το 2013 έκθεσης αφιερωμένης σε πίνακες με ανδρικό γυμνό, ενώ ένα μουσείο στην Αυστραλία έχει επίσης ανοίξει τις πόρτες του σε γυμνούς επισκέπτες. 
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Οταν η τρέλα πάει μουσείο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οταν η τρέλα πάει μουσείο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 9,19 κ 9,20 ΕΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΗΚΟΥ ΤΡΕΛΟΣ κ ΑΜΟΡΦΟΤΟΣ ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΙΑΤΡΙΟ 100% ΗΛΙΘΙΕ!!! ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΕΝΔΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΟΧΙ! ΟΙ ΥΓΕΙΟΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!! ΤΟ ΗΦΑΣΜΑ ΕΦΕΒΡΕΘΗ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΕΩΝΑ Μ.Χ. ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΗΜΑΤΑ ΕΓΗΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΟΝΟΥΜΕ!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΟΧΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΜΟΡΦΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ??? ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΗΣΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΟΝΤΙΜΕΝΟΣ!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΗΚΟΙ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]