ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός – Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Για να οδηγηθούμε από την Οικονομική κόλαση που ζούμε σήμερα, στον Οικονομικό παράδεισο του αύριο, πρέπει ως Έλληνες να κάνουμε τις παρακάτω σωτήριες κινήσεις :

1) Οι πολιτικοί Ταγοί μας, πρέπει να συναισθανθούν ότι οι Οικονομικοί κατακτητές μας, αποσκοπούν στην μετατροπή της χώρας μας, σε Φλόριντα της Μεσογείου, με μεροκάματα πείνας και εις την κλοπή των τεραστίων κοιτασμάτων Φυσικού αερίου και Πετρελαίου, που βρίσκονται στο Ελληνικό υπέδαφος και η αξία τους ξεπερνάει τα 10 τρισεκατομμύρια ευρώ και ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να προχωρήσουν στη σύσταση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας!!!

2) Αυτή η Οικουμενική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας να προχωρήσει άμεσα και να παραχωρήσει την εκμετάλλευση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ της χώρας μας, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Αμερικανικών και Γαλλικών συμφερόντων (π.χ Exxon Mobil-Total), γιατί έτσι θα έχουμε δύο ισχυρούς συμμάχους που θα σχίζονται για μας, αφού τα Οικονομικά συμφέροντα αυτών των δύο χωρών εντός της Ελλάδας θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, οπότε σε περίπτωση απειλής εκ μέρους της Τουρκίας, θα μας προστατεύσουν ουσιαστικά και όχι στα λόγια.

3)Επειδή από το 2014 μέχρι και σήμερα, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ που μπαίνει στη χώρα μας (από τον Τουρισμό μας, τη Ναυτιλία μας και τις πάσης φύσεως εξαγωγές μας), είναι ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ και έτσι καλύπτουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΑΘΑ από το εξωτερικό, οι Πολιτικοί Ταγοί μας, εάν διαθέτουν στοιχειώδη αγάπη προς την Πατρίδα, να οπλιστούν με γενναιότητα και θάρρος και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την Γερμανοελεγχόμενη Ε.Ε (επομένως και από το ευρώ), εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο Οικονομικό πλεονέκτημα ότι ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ, που μπαίνει στη χώρα μας, από το 2014 και εντεύθεν είναι ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ!!! και έτσι δεν κινδυνεύουμε ως χώρα να γίνουμε Βενεζουέλα (όπως λένε μερικά παπαγαλάκια-μεγαλοδημοσιογράφοι), εάν γυρίσουμε στο Εθνικό μας νόμισμα!!!

4) Επειδή όταν φύγουμε από το ευρώ και επιστρέψουμε στο Εθνικό μας νόμισμα, το Εθνικό μας νόμισμα θα είναι ένα καινούργιο νόμισμα, εάν αυτό το καινούργιο νόμισμα, η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας απαγορεύσει για 3 έως 4 χρόνια να βγαίνει έξω από την χώρα μας (μέχρι να ανακάμψει πλήρως η Οικονομία μας), ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, δεν θα ξέρουν καν ούτε το σχήμα που θα έχει το καινούργιο Εθνικό μας νόμισμα, επομένως δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το υποτιμήσουν!!!. Γιατί τι να υποτιμήσουν ένα άγνωστο σε αυτούς νόμισμα?. Μετά δε, αφού περάσουν αυτά τα 3-4 έτη και η Οικονομία μας γίνει ανθηρή και τρέχει με πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, τότε το Εθνικό μας νόμισμα θα το αφήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟ στις Διεθνείς αγορές συναλλάγματος, χωρίς να φοβόμαστε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ, αφού η Οικονομία μας θα είναι πλέον ισχυρή και οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας αξιοπρεπείς, αφού θα έχουμε το ευλογημένο Οικονομικό εργαλείο, που λέγεται : ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

5) Τέλος, ως προς το Δημόσιο χρέος των 325 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας, να προβεί στην εξής ενέργεια :

Να προχωρήσει στη σύγκλιση μιας ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, από Διεθνείς Οίκους αξιολόγησης ζημιών, που στηρίζονται πάνω σε προχωρημένες στατιστικές μεθόδους για να υπολογίζουν πάσης φύσεως ζημιές. Αυτοί λοιπόν οι εξειδικευμένοι Διεθνείς Οίκοι να αξιολογήσουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, που προκάλεσαν και τα τρία καταστροφικά μνημόνια, στα οχτώ αυτά εφιαλτικά χρόνια στην Ελληνική Οικονομία αλλά και στην Ελληνική Κοινωνία. Αυτοί οι Διεθνείς Οίκοι αξιολόγησης ζημιών, θα βγάλουν ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ, που θα αποφαίνεται ότι οι συνολικές ζημιές είναι π.χ 200 δισεκατομμύρια ευρώ, τότε η Οικουμενική Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας, από το συνολικό χρέος των 325 δισεκατομμυρίων ευρώ, να διαγράψει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ και το υπολειπόμενο χρέος των 125 δισεκατομμυρίων ευρώ να αποπληρωθεί σε ένα βάθος χρόνου, που θα συμφωνηθεί με τους πρώην δανειστές μας!!!

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, Φίλοι μου Αγαπημένοι, πρέπει οι Πολιτικοί Ταγοί μας,να έχουν : Τόλμη και Αρετή!!!.

Γιατί : ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Υ.Γ

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Πριν ξεκινήσω να γράφω αυτό το άρθρο μου, ήμουν υπέρ-βέβαιος ότι αυτές τις ρηξικέλευθες και πέρα για πέρα ρεαλιστικές και σωτήριες προτάσεις μου, οι Πολιτικοί Ταγοί μας που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική Βουλή σε καμία περίπτωση δεν θα τις υλοποιήσουν, διότι είναι υποταγμένοι στα κελεύσματα ξένων αλλότριων δυνάμεων, οι οποίες τους εξασφαλίζουν τις καρέκλες της εξουσίας τους, χωρίς δυστυχώς οι υπάρχοντες Πολιτικοί Ταγοί μας, να ενδιαφέρονται για τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός και τη σιωπηρή γενοκτονία, που επί οχτώ ολόκληρα χρόνια συντελείται εις βάρος του!!!. Έγραψα όμως αυτό το άρθρο μου για δύο λόγους : 1) Να πληροφορηθεί ο Ελληνικός λαός ότι υπάρχει και ένας άλλος δρόμος, ρεαλιστικός και ελπιδοφόρος, που οδηγεί στη βέβαιη σωτηρία μας και την ελευθερία μας και 2) Να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός και στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές να ψηφίσει και να βάλει στη Βουλή, Νέες Πολιτικές Πατριωτικές Δυνάμεις, που θα μας οδηγήσουν στο δρόμο της λευτεριάς και της Οικονομικής ανεξαρτησίας μας και αυτονομίας μας!!!

loading...

2 thoughts on “ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!

  1. "Οι πολιτικοί Ταγοί μας, πρέπει να συναισθανθούν " ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙ ΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ αποκτήσουμε την απαραίτητη αξιοπρέπεια, ευθιξία και φιλότιμο ως λαός, θα γλυτώσουμε από την ολοκληρωτική καταστροφή, την κλιμακούμενη γενοκτονία και τον εξανδραποδισμό μας.
    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=VA71h_KZ1EU&list=TLGGdTNnGP-GcSoxNjA1MjAxOA

    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

  2. Στόν κύριο αρθρογράφο, Εάν δεν Επιστραφούν τα Κλεμμένα τρις Ευρώ, από το Εξωτερικό, καμία Σωτηρία Ζωής, για την Ελλάδα, δεν υπάρχει, τα υπόλοιπα, είναι σωστά αλλά φαντάζουν σαν παραμύθια,

Comments are closed.