Αποθεώθηκε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, κρατώντας την ελληνική σημαία στα χέρια

Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ, γοήτευσε τις Ελληνίδες, καταχειροκροτήθηκε από τους άντρες που βρέθηκαν εκεί και σήκωσε ψηλά στην ελληνική σημαία, ευχόμενος “Γεια μας”!

Χιλιάδες άνθρωποι υποδέχτηκαν τον Ενρίκε Ιγκλέσιας το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός σούπερ σταρ, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του με τον τίτλο «Euphoria», ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μπροστά στους Έλληνες θαυμαστές του για πρώτη φορά.

Λίγη ώρα μετά τις 9, εμφανίστηκε στο γήπεδο κρατώντας την ελληνική σημαία, λέγοντας στο κοινό στα ελληνικά: «Ευχαριστώ πολύ»! «Γεια μας»!
Το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες

Δύο ημέρες πριν από την συναυλία του, ο «βασιλιάς της λάτιν ποπ» έστειλε μήνυμα στους Έλληνες, μέσω βίντεο που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό της Feelgood Records στο Instagram: «Γεια σου Ελλάδα, είμαι ο Enrique Iglesias. Ανυπομονώ να σας δω στις 10 Μαΐου στην αρένα του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Τα λέμε εκεί!».

Ο 43χρονος καλλιτέχνης θα μείνει αξέχαστος στη χώρα μας, αφού τους έκλεψε την καρδιά, τραγουδώντας με το μεσογειακό του ταμπεραμέντο τις μεγάλες επιτυχίες του.
Παγκόσμια επιτυχία

Το 1995, o Ενρίκε Ιγκλέσιας κυκλοφόρησε το άλμπουμ Enrique Iglesias, μια συλλογή με ροκ μπαλάντες, συμπεριλαμβανομένων επιτυχίες όπως το “Si Tú Te Vas”, “Experiencia religiosa”, και άλλα.

Ο δίσκος πούλησε μισό εκατομμύριο αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα , ένα σπάνιο γεγονός για ένα άλμπουμ που ηχογραφήθηκε σε μια γλώσσα εκτός της αγγλικής, έκανε κούρσα για να γίνει χρυσό στην Πορτογαλία από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, και πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Το τραγούδι του «Por Amarte» περιλήφθηκε στην τηλενουβελα Marisol και παρήχθη σε εκδόσεις στα ιταλικά και πορτογαλικά , με τα περισσότερα τραγούδια μεταφρασμένα σε αυτές τις γλώσσες. Το άλμπουμ οδήγησε τον Ενρίκε να κερδήσει Grammy Award για Την Καλύτερη Λατινική Ποπ Εμφάνιση (Best Latin Pop Performance).

Με την επιτυχία του «Duele el Corazón» γράφει μουσική ιστορία, ενώ με συνολικά 14 κομμάτια στο Νο1, μεταξύ των οποίων τα «Súbeme la Radio», «Bailando» και «Hero», ανέβηκε στην κορυφή του «Billboard Dance Club Songs».

Τα τελευταία πέντε χρόνια o Enrique Iglesias, έχει τραγουδήσει στα κατάμεστα στάδια 109 πόλεων σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια εισιτήρια, φτάνοντας δύο φορές στην κορυφή της κατάταξης «Billboard Hot Tours» με την περιοδεία «Euphoria».

loading...