ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ …

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΜΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
«Συγχαρητήρια, φέρατε την Ελλάδα πίσω από το χείλος της αβύσσου!» είπε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ. Άνχελ Γκουρία στον Τσίπρα κατά τη… συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα.
Αυτά γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph:
«Λιγότερο από τρία χρόνια πριν, ο Τσίπρας πραγματοποίησε ένα σκληρό, πεισματικό δημοψήφισμα για να απορρίψει τα πακέτα μεταρρυθμίσεων που έβαζαν τα βόρεια κράτη. 
Κέρδισε το δημοψήφισμα : 61% των Ελλήνων ψήφισαν ΟΧΙ, και η προκλητική λέξη έγινε μια συγκλονιστική κραυγή στους δρόμους της Αθήνας. 
(Σημ.Οίμου- Αθήνας: Για το γεγονός ότι πρόδωσε αυτό το ΟΧΙ, την βούληση δηλαδή του Ελληνικού λαού δεν γίνεται λόγος…Αστείον πράγμα!!)
Οκτώ χρόνια ύφεσης άφησαν την ελληνική οικονομία μικρότερη από ό,τι πριν…»
Ο άλλος εκπρόσωπος των τοκογλύφων ο Σβέτα Σινγκ , επικεφαλής οικονομολόγος στην TS Lombard δίνει επίσης τα εύσημα στον Τσίπρα λέγοντας: «Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, τα σύννεφα πάνω από την Αθήνα φαίνεται να αρχίζουν να απομακρύνονται», .
και προσθέτει:
«Αν και από μια πολύ χαμηλή βάση, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν».
Πέτυχε πλεόνασμα πάνω από 4%- πολύ πάνω από το επίπεδο που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διατηρήσει η κακοποιημένη οικονομία». 
Η Telegraph δημοσιεύει όπως προαναφέραμε και τα εγκωμιαστικά σχόλια του επικεφαλής του ΟΟΣΑ του Γκουρία. «Θα ήθελα να σας συγχαρώ, τη διοίκησή σας και ολόκληρη την Ελλάδα για την εντυπωσιακή προσπάθεια σταθεροποίησης και ένα από τα πιο φιλόδοξα πακέτα μεταρρυθμίσεων που είδαμε πρόσφατα στον ΟΟΣΑ. Αυτό αρχίζει να αποφέρει καρπούς».
Είναι σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι λένε ψέματα και ότι το πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα των εξοντωτικών και παράνομων φόρων με τους οποίους έχει φορτώσει τον Ελληνικό λαό η ψευτοαριστερή κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

1 thought on “ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ …

  1. Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Βεργίνα TV – 27 Απρ 2018 https://youtu.be/gkEWoDQLPaI?t=2m6s

    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον "Υπουργο Οικονομικων" να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προεβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.