Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος λέει «όχι» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Σε ανακοίνωσή της, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος εκφράζει «την έντονη αντίθεσή της» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια – «Επικράτησε και πάλι η “πολιτική ορθότητα” ενάντια στη φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού»

Την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της πολιτείας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ύστερα από συνεδρίασή της.

Συγκεκριμένα τονίζεται:

«Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική αξία την οικογένεια.

Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».

loading...

8 thoughts on “Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος λέει «όχι» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

  1. ΕΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΤΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΥΟ ΦΑΛΑΚΡΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ Η ΔΥΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩ ΠΟΡΝΟΛΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΥΣΤΗΣ Η ΛΕΣΒΙΑ (ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙΜΟ ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 16-17 ΧΡΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ? ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ Η ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΟΥΣΟΥΡΛΗΔΕΣ Η ΔΥΟ ΤΖΙΒΙΤΖΕΛΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙΜ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΕΣ.

    ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΜ Η ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΕΥΔΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΣΚΟΥ ΝΑΧΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ-ΣΠΕΡΜΑΤΟ-ΨΩΛΟΧΥΜΟ-ΦΥΣΗΤΗ ΣΤΑ ΑΙΔΟΙΑ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ….ΦΡΟΥΡΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?….ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ….ΑΛΟ,ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝ ΕΓΚΛΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΩΜΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….

  2. Τωρα ειναι αργα για δακρυα ….οταν ο αρχιεπισκοπος εβγαζε τους σταυρους του για να μην προσβαλει το κοινο αισθημα των αλλοθρησκων.. .επρεπε να δει τι ερχοταν..εκτος απο μερικους ιεραρχες ολλοι οι αλλοι ειναι οχετος…οποτε στα α@@@@μας η εκκλησια και παπαδες της..κυριοι ποιμεναρχες του ελληνικου λαου μετρηθικατε και βρεθηκατε ελλειπεις

  3. ΕΝΗΜΕΡΟΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΙΧΟΙΑ ΑΝΟΤΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΤΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ CAFE BINE!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΣ Η ΤΡΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ, Ο ΙΕΡΟΝΙΜΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΤΙΜΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΧΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!

  4. Στον 6,20 μμ είσαι Ηλίθιος, χρειαζεσε ψυχίατρο, και γρήγορα,

    Στον 5,17 μμ και η Ντόρα είναι Κομμουνίστρια;;, οι ΚΚδες είναι 130. οι υπόλοιποι 131 σε πιό κομμα ανήκουν;;;;;

  5. ΣΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΣΤΟΙ

  6. ααα ρε ΑΚ47 που λειπει κακομοιρηδες

  7. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΑΜΗΜΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΣΥ. ΡΕ ΜΟΥΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΜΠΑΣΤΡΑΔΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΕΙΜ ΔΙΚΑΩΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ..

  8. Ταχύτητα αντίδρασης δημοσίου υπαλλήλου.Ξυριστήτε.

Comments are closed.