Η Τασία επιμένει στο «λιάζονται» για τους μετανάστες: Καλώς το είπα, έπρεπε να τους καλωσορίσουμε

Την είπα συνειδητά τη φράση και θα την έλεγα ξανά αν με ρωτούσαν, δηλώνει η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Την έκφραση «οι μετανάστες λιάζονται» που είχε εκστομίσει το 2015 όταν ήταν υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υπερασπίστηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Ειπα τη φράση “λιάζονται” απόλυτα συνειδητά και παρ’ όλη την επίθεση που έχω δεχθεί, αν μου έκαναν την ίδια ερώτηση, θα επαναλάμβανα ακριβώς το ίδιο, γιατί απέδιδε αυθεντικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο όπως όλοι μας. Είχαν έρθει στην πατρίδα μας προκειμένου να ζητήσουν καταφύγιο ή εδώ ή στην Ευρώπη, κι ό,τι έπρεπε όχι απλά να τους ανεχτούμε αλλά να τους καλωσορίσουμε» είναι η απάντηση της κυρίας Χριστοδουλοπούλου σε ερώτηση του Θανάση Νιάρχου για τα ΝΕΑ.

Επιχειρώντας να εξηγήσει περαιτέρω γιατί έκανε τότε αυτή τη δήλωση, η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής λέει ότι την είπε σε ένα πρωινό «που δημοσιογραφικά ρεπορτάζ είχαν αρχίσει να υποδαυλίζουν αυτά τα αισθήματα που όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τα γλυκάνουμε, τότε λοιπόν γινόταν προσπάθεια να καλλιεργήσουν ένα αίσθημα φόβου λέγοντας ότι όλοι οι μετανάστες έχουν μαζευτεί στην Ομόνοια κι ότι μας “έπνιξαν”».

Κατά την ίδια η κάτω βόλτα στο προσφυγικό ρεύμα ξεκίνησε μετά την επίθεση στο Μπατακλάν όταν «το προσφυγικό άρχισε να ταυτίζεται συλλήβδην με την τρομοκρατία {…} αν και αποδείχθηκε ότι οι δράστες δεν ήταν πρόσφυγες, αλλά Γάλλοι πολίτες δεύτερης και τρίτης γενιάς».

loading...

4 thoughts on “Η Τασία επιμένει στο «λιάζονται» για τους μετανάστες: Καλώς το είπα, έπρεπε να τους καλωσορίσουμε

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΓΙΟΥΜ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΙΣ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΝΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΗΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΑΠΙΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ/ΣΕΣ ΗΣΥΧΑΣΤΕ….

  2. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΣΗΡΑΓΓΑ 121 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΜΟΥΜΙΑ,

  3. ΣΤΑΦΙΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΤΣΙΜΠΙΠΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΝΕ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΧΑΜΟΥΡΑ ΄΄΄΄΄΄

  4. Εχετε σκεφτει ποτε ,εκει στον ΣΥΡΙΖΑ τι θα γινει σε 20 χρονια,οταν ολοι αυτοι κανουν απο 6 ,7 παιδια ο καθενας κι εμεις απο 1 εως κανενα ? Θα ειναι πια μια μουσουλμανικη χωρα,στην πλειονοτητα της.Και με δεδομενο οτι ολοι αυτοι ποτε δεν μπορουν να ενταχθουν στον πληθυσμο καμιας Ευρωπαικης χωρας,τοτε θα δουμε το μεγαλο προβλημα .Τωρα ,τι βιτσιο ειναι αυτο της Τασιας με τους εγχρωμους,μονο πονηρα μπορω να το καταλαβω………………………..

Comments are closed.