Η εγκληματική οργάνωση ΕΣΥ μαζι με την ΜΙΤ σχεδιάζουν την δολοφονία μου.

Δυστυχως μετα την ατυχη Θωμη τα παρανοικα μελη της εγκληματικης παγανιστικης οργανωσεως ΕΣΥ, πηραν την αποφαση κατοπιν εντολων της ΜΙΤ να με δολοφονησουν.









Σημερα το πρωι Κυριακη 27 Μαιου 2018 ελαβα γνωση μεσω ενος εμαιλ οτι η εγκληματικη οργανωση ΕΣΥ σχεδιαζει να με δολοφονησει.

Ελληνας αναγνωστης μου εστειλε τους σχετικους διαλογους οι οποιοι γινονται στην σελιδα της εγκληματικης οργανωσεως στο Facebook.

Hδη εδω και αρκετα χρονια τα μελη αυτα εισερχονται στην στηλη μου, οπου υβριζουν χυδαια την Ορθοδοξια και εμενα προσωπικα. 


Ειναι γνωστο και παραδεκτο σε ολους οσους ξερουν τι  συμβαινει οτι ο παρανοικος και αγραμματος αθιγγανος ο οποιος ειναι ο αρχηγος της οργανωσεως ΕΣΥ, οτι ειναι πρακτορας της Τουρκικης Μιτ.

Να περασουμε ομως να παρουμε τα πραγματα με την σειρα.

Στην πατριδα μας για πρωτη φορα στα παγκομια χρονικα γινεται πολεμος χωρις παραδοσιακα οπλα. 

Εχουμε κανονικα νεκρους απο τον πολεμο, ομως αυτη
την φορα δεν ειμαστε αντιμετωποι με οπλα, αρματα, αεροπλανα, πλοια κλπ.

Οι παναρχαιοι εχθροι αλλαξαν τα μεσα του πολεμου και μετεφεραν τα πεδια των μαχων, σε αλλα επιπεδα.
Οι μαχες γινονται σε πνευματικο, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο, διαδικτυακο επιπεδο. 

Αυτο το εκαναν διοτι διαπιστωσαν επι τοσους αιωνες οτι ειναι πολυ δυσκολο να νικησεις ολοκληρωτικα τους Ελληνες. 


Κατα γενικη διαπιστωση των πραγματικων Ελληνων  και οχι των δειλων απαιδευτων ραγιαδων σε αυτο το νεο ειδος πολεμου και στον κλαδο του διαδικτυακου πολεμου ο καλυτερος μαχητης του Χριστου και της
Ελλαδος αναδειχτηκα εγω o Αγγελος Γιαννοπουλος
μεσα απο την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν 
η Απολλυσθαι.  

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας, Ισχυς δια της γνωσεως, Επικρατεειν η Απολλυσθαι συμπληρωσε 12 συναπτα ετη. 

Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 

Αυτο αποδειχτηκε απο την μεγαλη επισκεψιμοτητα, τα σχολια,τα εμαιλ των Ελληνων, τον πολεμο τον οποιο εκαναν, τις αδικιες και τις πλεκτανες τις οποιες προκαλεσαν εις βαρος μου.

To αποτελεσμα ηταν να χασω ολη μου την περιουσια εσκεμμενα απο μια μεγαλη εγκληματικη οργανωση-παραδικαστικο κυκλωμα, εξαιτιας της διαδικτυακης μου προσφορας στην πατριδα.


Ακομη μεταξυ αλλων επι χρονια δεχομαι υβρεις, απειλες στα σχολια, στα εμαιλ, στο τηλεφωνο κλπ, καθως και καθε ειδους αδικη συκοφαντια. 

Καποια απο ολα τα προαναφερομενα εχουν συμβει και σε αλλους σε μικροτερο βαθμο και οχι σε ολους τους τομεις. 


Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης 

ολα

τα ψευτοπρατριωτικα ιστολογια δεν εβαλαν ποτε ουτε μια ιστορικη μου εργασια, ουτε ενα αρθρο μου.

Αυτο το κανουν κατα γενικη παραδοχη γιατι ειμαι ο μονος ο οποιος φοβουνται και τους προξενω την μεγαλυτερη και πιο ουσιαστικη φθορα-ζημια.

Στην πραξη αθορυβα και μεθοδικα αρκετοι Ελληνες γονεις ακολουθουν τις υποδειξεις μου για την δημιουργια νεων Ελληνων ανωτερης και ανωτατης ποιοτητας. 

Για αυτους τους λογους για να μην με μαθουν και οι ελαχιστοι οι οποιοι δεν με γνωριζουν αρνηθηκαν πεισματικα, για ανθρωπιστικους και χριστιανικους λογους να βαλουν ακομη και ενα κοινωνικο αρθρο με το προσωπικο μου προβλημα.

Ο Παναγιωτης Αποστολου, ο Μανωλης Χατζησαββας και αλλοι εχουν αποδειξει και αποκαλυψει την δραση των Τουρκικων και Αλβανικων μυστικων υπηρεσιων στην Ελλαδα. 


Μεταξυ αλλων πολλων δρασεων τις οποιες εχουν αναπτυξει οπως αναφερει ο Παναγιωτης Αποστολου ειναι και η πνευματικη-ηθικη εξαθλιωση των νεων παιδιων σε συνδυασμο με τον βιολογικο τους αφανισμο. 

Οπως καταγγελει ο Αποστολου κυριολεκτικα εντελως ανενοχλητες οι μυστικες υπηρεσιες της Αλβανιας και της Τουρκιας διακινουν ναρκωτικα με βασικο σκοπο να καταστρεψουν ολοσχερως την Ελληνικη νεολαια. 

Γενικα οι Τουρκοι μυστικοι πρακτορες με εδρα της Μιτ στην Ελλαδα την νησο Κω και υποδιευθυνσεις στην Ροδο, την Μυτιληνη, την Εδεσσα κλπ εχουν αναπτυξει διαφορες εγκληματικες δρασεις εναντα στο Ελληνικο εθνος.

Αρκετοι Τουρκοι πρακτορες ανηκουν στον παγανισμο και στην ειδικη δωδεκαθειστικη σεχτα τους Χαριτζηδες στην οποια ανηκει και ο ιδιος ο Ερντογαν συμφωνα με τον Παναγιωτη Αποστολου.


Ειναι πλεον αποδεδειγμενο οτι η Ελληνοχριστιανικη εθνικιστικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι εχει την περισσοτερη επισκεψιμοτητα και την μεγαλυτερη αποδοχη απο ολους τους γνησιους Ελληνες.

Μεσα απο την στηλη μου κατα γενικη παταδοχη ειμαι ο μοναδικος εθνικιστης σε ολοκληρο τον κοσμο ο οποιος
δημιουργει Ελληνες ανωτατης ποιοτητας, με βαση τις ιστορικες του εργασιες και τον συνδυασμο τον οποιο προτεινει, τον οποιο ακολουθουν πιστα, αθορυβα, μεθοδικα χιλιαδες γνησιοι Ελληνες.

Εδω οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση
:  


Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και παγκρατιο. 
 

Επισης στρατιωτικη θητεια για ολες τις 

γνησιες Ελληνιδες γυναικες, σ

υμμαχια με την 

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Ολοι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, ειναι σε θεση να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιληπτοι. 


Για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εξαιτιας της στηλης και των προτασεων μου, οι Ελληνες δεν εχουν καμια απολυτως αναγκη τα κομματα, τα κινηματα και τους φορεις.


Το μονον το οποιο κανουν εδω και μερικα χρονια ολοι
οι Ελληνες πατριωτες ειναι να πηγαινουν τα παιδια τους στις Εκκλησιες, στα καταχητικα, στα μουσικα σχολεια, στις χορωδιες, στο παγκρατιο αθλημα και παραλληλα να μαθαινουν την πραγματικη Ελληνικη ιστορια. 

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Ειτε αντιδρασουμε ειρηνικα, ειτε δυναμικα, ειτε βιαια και οι τρεις περιπτωσεις απαιτουν υψηλη παιδεια και ηθος ωστε να υπαρχουν οι δυνατοτητες ουσιαστικης αντιδρασεως. 


Απο τα παναρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας για να εξουσιαζουν τον Ελληνικο λαο επιθυμουσαν να ειναι μεσα στην αμαθεια και στην διαφθορα. 

Μονον σε τετοιου ειδους ατομα ηταν και ειναι σε θεση  να επιβαλουν την εξουσια τους οι εχθροι του Ελληνισμου. 


Ταυτοχρονα μεσα απο τις προτασεις μου εδωσα την ευκαιρια στους Ελληνες να ξεχωριζουν αμεσως τους ψευτοσωτηρες και δηθεν πατριωτες.

Αυτο διοτι δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, την αλλαγη του ανθελληνικου-
ελεγχομενου πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.

Φυσικα ουτε λογος για τον υπολοιπο συνδυασμο τον οποιο προτεινω, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας μεσα απο τον Εκκλησιασμο, τα μουσικα σχολεια, το παγκρατιο, την ιστορικη γνωση.


ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Για ολες αυτες τις δραστητιοτητες μου με μισουν
θανασιμα οι εωσφοριστες νεοταξιτες.

Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πλεον και με παρα πολλες αποδειξεις, γνωστες σε αρκετους Ελληνες γιατι με διωκουν θανασιμα οι νεοταξιτες. 
 
Οπως αναφερουν οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες
ο λογος ειναι οι πολλες-πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, με τις οποιες ενθουσιαζω και τους εμπνεω να εφαρμοσουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Ακομη αναφερουν κατι ακομη πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το εθνος.

Διοτι ξεχωρισα περισοτερο απο ολους τους

υπολοιπους

, εχω υποστει πολλες αδικιες, πλεκτανες, διωξεις και ανανδρες συκοφαντιες, με μοναδικο σκοπο να σταματησω να γραφω την στηλη.  


Αυτην την στιγμη εκτος απο τις βρωμερες πλεκτανες τους, με διαφορους βρωμικους τροπους μου στερησαν την περιουσια μου αξιας 854000 ευρω και με εχουν αποκλεισει απο το δικαιωμα στην εργασια. 


Ειμαι βλεπετε ο “κακος”  φασιστας, ο χρυσαυγιτης, ο ακροξεξιος χουντικος και ας γνωριζουν και οι πετρες οτι ειμαι ο μοναδικος ακομματιστος και ο πιο σταθερος στις αποψεις μου. 

Ομως διοτι η αποδοχη  και η εκτιμηση των Ελληνων αυξανεται καθημερινα στο περασμα του χρονου και ολοι οι νεοι Ελληνες αναγνωστες μολις διαβασουν τις  εργασιες μου εχουν να πουνε τα καλυτερα λογια, ενω αλλαζει αμεσως η οπτικη τους γωνια, για αυτο η

Τουρκικη Μυστικη υπηρεσια πηρε την αποφαση να μου αφαιρεσει την ζωη. 

Αποφασισαν την Μιτ να με δολοφονησουν ωστε να μην τους ειμαι πλεον το μοναδικο πραγματικο εμποδιο στην ολοκληρωση του καταστροφικου του εργου εις βαρος της Ελληνικης νεολαιας και των Ελληνων πατριωτων. 

Τον ρολο αυτο τον ανεθεσαν στην εγκληματικη παγανιστικη οργανωση ΕΣΥ. 

Η εγκληματικη αυτη οργανωση οπως κατειγγειλε και ο νομικος ο Κυριος Φωτης Λεπιδας ειναι υποπτα και σκοπιμα ανεξελεγκτη.


Το παρακρατος τους επιτρεπει να συνεχιζουν τις εγκληματικες τους δραστηριοτητες. 

Μετα την ατυχη Θωμη οι Λοβοτομημενοι οπαδοι της οργανωσεως κατοπιν εντολων επιθυμουν να με δολοφονησουν. 

Η βασικη αιτια ειναι οι εργασιες μου για την Ορθδοξια. την Ελληνικη, ρωμαικη αυτοκρατορια, και οι εργασιες μου που αποδεικνυουν τι ηταν πραγματικα το δωδεκαθεο.

Οτι ειναι μεσα στις προθεσεις τους να μου κανουν κακο και οτι τρεφουν θανασιμο μισος εναντιον μου φαινεται
ξεκαθαρα στα σχολια τους στο Facebook οπως και στα σχολια τα οποια γινονται εδω και χρονια στα αρθρα μου και στις ιστορικες μου εργασιες.

Ξυπνήστε Ρε Πήγε 6

Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν … – Ξυπνήστε ρε
www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_8766.html 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς του …

28 Φεβ 2018 – Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον «καθαρίσουν», αν δεν καθαρίσει …


Πάτρα: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από …

Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον “καθαρίσουν”, αν δεν καθαρίσει η υπόθεση με τον .

Οπως βλεπετε τα μελη της εγκληματικης οργανωσεως ΕΣΥ ειναι σκοπιμα ανενοχλητα για να εκτελουν τις εντολες του παρακρατους. 

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ. 
 
Οταν ανεβηκε στον ρωμαικο θρονο ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.

 

 
Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες 
σφαγες

,

 της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων,εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, 

εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 

 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 
 
 
Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 
Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια. 


Αν και ο Μεγας Αλεξανδρος υπερτερουσε σε ολους τους τομεις, σε σχεση  με τον Ηρακλειο  καθως κυβερουσε ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε στρατιωτικο, διοικητικο, 
πολιτικο επιπεδο.

Εντουτοις εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.
 
Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 
 
 
Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.
 

Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 
 
Να μην ξεχνατε ποτε οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 
 
 
Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος,δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών 
αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

 
 
Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια επι 1228 χρονια προσπαθουσε να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
 
 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους.

 

 
 
Αμεσως τοτε οι εωσφοριστες δημιουργησαν την πανισχυρη αραβικη αυτοκρατορια, στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 
 
Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.
 
Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 
 
 
 
Οι ιεροι Ελληνες εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος .
 
Με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο          κρατος επετυχαν, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα 

να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.

 
 
Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. 
 
Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.
 

Ενας λαος αγραμματος, αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ, απο τους Ελληνες.
 
Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο Εωσφορισμο.
 
 
Ακομη οι ιεροι αρχαιοι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.


 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του
αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 

Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας μας
κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
Μονον οταν διαχωρισαν οι αγιοι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.
 
 
Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα ισχυρο 
πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο ενω χρειαστηκε να περασουν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 
 
Μονον οι αραβες, σε ολη την παγκοσμια ιστορια απο καταβολης κοσμου εγιναν μεσα σε 6 χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 
 
Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε σε καμια των περιπτωσεων με φυσιολογικο τροπο. 
 
 
Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες δωδεκαθειστες της “νεας” ταξης πραγματων.
 
 
Μην ξεχνατε οτι πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε υπερδυναμη, οι αισχροι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει ολες τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.

ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.
 
 

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 
 
Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


 
Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν 
αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας 

απο την αρχαιοτητα. 

Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα αυτοκρατορια αλλα απο το 1519 π.χ.,  οταν ηρθε ο Φοινικας Καδμος απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.
 
Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.  
 


Η ανασταση του Ελληνικου εθνους επηλθε οταν ασπαστηκαν οι προγονοι μας τον χριστιανισμο.



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως; 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Καθως επισης και σε μεγαλο μετος του τουρκικου λαου και οχι σε ολους τους Τουρκους.
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους και τους Τουρκους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων.   

Εδω και χρονια οπως ολοι οι αναγνωστες γνωριζουν 
ο ιδιος ο αρχηγος της εγκληματικης οργανωσεως σε καθε μου ιστορικη εργασια και αρθρο υβριζει-λοιδωρει με παραποιημενες πηγες την Οροδοξια, τον Σωτηρα Χριστο, εμενα καθως και την νεκρη μητερα μου.
 
Παρα το γεγονος οτι εβαλα φωτο τα κειμενα του Πλατωνα, του Ηροδοτου, του Ισοκρατους κλπ, στις εργασιες μου, οπου ειναι ξεκαθαρο οτι το δωδεκαθεο ηρθε στην Ελλαδα απο την Αιγυπτο εντουτοις το θανασιμο μισος των διανοητικα καθυστερημενων οπαδων της εγκληματικης δωδεκαθεστιστικης, ναζιστικης οργανωσεως  συνεχιζεται αμειωτο.

Η Τουρκια και η Αλβανια δεν επιθυμουν σε καμια των περιπτωσεων την ηθικη-πνευματικη  ανακαμψη των Ελληνων την οποια κατα γενικη ομολογια μονον η Ελληνοχριστιανικη, ακομματιστη, εθνικιστικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι ειναι σε θεση να επιτυχει. 

Καθιστο ηθικους αυτουργους για οτι μου συμβει ολους τους σημερινους “αρμοδιους” του παρακρατους οι οποιοι εχουν καταλυσει το Ελληνικο συνταγμα.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες και οι "Βυζαντινοί " η  ιστορική συνέχεια

Οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες Και Οι “Βυζαντινοί ” Η Ιστορική Συνέχεια




ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Α












ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B 




ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B
















ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Γ















ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Δ













Ένα γυναικείο χαμόγελο αξίζει περισσότερο από όλους  τους θησαυρούς του κόσμου












ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

 
    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(2) Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

 
Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 
Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 
Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 
Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 
Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ. 
Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 
Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 
Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες για να νικησει τους εβαιρους-Φοινικες δαναους.
Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι
προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 
Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 
Συμφωνα με του Αριστοκλη-Πλατωνα, Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :
Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 
Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 
Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).
Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 
O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 
Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 
Εκει στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).
Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι.
Ολοκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων-φοινικων στους παλιούς καιρους.
Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο,  οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 
Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλαν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.
Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 
 
 

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο·
 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.
 

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 
 
2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 
 
3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 
 
4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 
 
2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 
 
3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.
 
 
 

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι,
2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 
 
3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. 

Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.
 
 

Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,  

 

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

loading...

26 thoughts on “Η εγκληματική οργάνωση ΕΣΥ μαζι με την ΜΙΤ σχεδιάζουν την δολοφονία μου.

  1. Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_8766.html
    Πριν από 9 ώρες – Γιατί οι Εβραίοι δεν πίστεψαν τον Χριστό και περιμένουν ακόμα το «Μεσσία … Ο Μεσσίας και η επικείμενη εμφάνισή του έχουν κεντρική θέση στην

    Ανώνυμος26 Μαΐου 2018 – 1:08 μ.μ.
    ΜΙΣΟΤΡΕΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ

    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!

    Markos Stagakis ΛΕΥΤΕΡΗ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….
    Lefteris Stavridis ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑΡΚΟ??
    Alexandros Gavriilidis ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟΤΑΙΡΟ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΕΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ 'ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΑΠ ' ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ Η ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Μ ' ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ : ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε.ΣΥ << ΕΛΛΗΝΩ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ >> ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΚΜΙΡΙΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ Η ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ <> ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ;;;;; ΝΑ ΣΕ ΣΟΣΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;;;;;;;Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΕΡΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΣΥΝΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!!!

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟ FACΒΟΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ.

  2. ΤΟ ΒΡΗΚΑ
    ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΒ

    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες

    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΛΕΥΤΕΡΗ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑΡΚΟ??
    3
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Gavriilidis
    Alexandros Gavriilidis ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟΤΑΙΡΟ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝ…Δείτε περισσότερα
    2
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες

    Γιωργος Ντουλαπτσης
    Γιωργος Ντουλαπτσης ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;; ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΘΑΜΠΩΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    5
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Αίας Τελαμώνιος
    Αίας Τελαμώνιος Πόσες μαλακίες ακόμη θα δούμε, "έλα μ@@@ί στον τόπο σου, να μην σε ξεκολλήσω και στο τηγάνι σε τσιγαρίσω". Ανάθεμά σε κοπριές είναι όλα όσα γράφεις στην δήθεν έρευνά σου και διαστρεβλώνεις ιστορικούς Έλληνες και φιλοσόφους, φτού σου, άκου μάγισσα η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ….του Φοινικικού δωδεκάθεου…ούστ…
    7
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Alexandros
    Alexandros Alexandros ΓΙΑΤΊ ΑΥ

    https://www.facebook.com/markos.stagakis/posts/549616078741918?comment_id=549992332037626&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R4%22%7D

  3. ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    Alexandros Gavriilidis ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ <> ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!!!!!
    7
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΛΕΜΕ!!!
    3
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!

  4. Οπαδοί Του Σώρρα Μιλάνε Για «Μελλοθάνατους» – Επιτέλους, Υπάρχει Εισαγγελέας;
    Η περίπτωση Αρτέμη Σώρρα και των οπαδών του έχει αρχίσει να ξεφεύγει κανονικά και η Δικαιοσύνη δεν ασχολείται λες και πρόκειται για κάποια «πλάκα».

    Η «πλάκα» όμως τελειώνει όταν άνθρωποι που συμμετέχουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως ονομάζεται η συλλογικότητα του Σώρρα, απειλούν ανθρώπινες ζωές και μιλούν για «μελλοθάνατους».

    Ένας από τους οπαδούς του Σώρρα σχολίασε σε συζήτηση στο Facebook:

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΗΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ………………………………..ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!……………. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
    [ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063

    Ένας άλλος έστειλε τα ακόλουθα απειλητικά μηνύματα:

    Δεκάδες Έλληνες πολίτες, ευσεβείς της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές για τις ζωές τους από τους οπαδούς του Σώρρα, επειδή τους καταγγέλλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απατεώνες, ουφολόγους και επικίνδυνους διαστρεβλωτές της εθνικής παράδοσης και της εθνικής θρησκείας.

    Η μέχρι στιγμής λεκτική βία, εκβιασμοί και απειλές των οπαδών του Σώρρα προς τους Έλληνες Εθνικούς αλλά και άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως τους Εβραίους, ανάγκασαν τον συγγραφέα Γιώργο Ιεροδιάκονο να δημοσιεύσει άρθρο [διαβάστε το εδώ: Ο Σώρρας και ο στρατός των αυτολοβοτομημένων με συνταγή Χίτλερ], όπου προειδοποιεί μεταξύ άλλων:

    Λυπάμαι, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα όπως φαίνονται, ούτε τόσο γελοία, όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

    O τύπος στήνει μεθοδικά έναν φανατισμένο στρατό. Και μη μου πείτε ότι πρόκειται για ηλίθιους.

    Διότι ένας στρατός φανατισμένων ηλιθίων είναι ότι πιο επικίνδυνο θα μπορούσε να συμβεί σε τέτοιες ακραίες συνθήκες όπως είναι αυτές που διανύουμε.

    Φοβόμασταν την φασιστική έξαρση να έρχεται από την Χρυσή Αυγή. Όμως κάναμε λάθος.

    Ο φασισμός που γεννιέται στις τάξεις του Σώρρα είναι απερίγραπτος. Και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φρεναριστεί.

    (…)

    Το θέμα εστιάζεται στην αδιαφορία των θεσμικών Αρχών για μια τόσο εξόφθαλμα κακοστημένη κομπίνα.

    Να το επαναλάβω λοιπόν. Ο Σώρρας φτιάχνει έναν στρατό αυτολοβοτομημένων ατόμων, στην ίδια συνταγή που ακολούθησε και ο Χίτλερ.

    Και όλο αυτό το σκηνικό δείχνει να είναι περίτεχνα στημένο, όχι από τον κοντόχοντρο απατεωνίσκο, αλλά από κάπου πολύ πιο ψηλά.

    Μακάρι να βγω ψεύτης, άλλα φοβάμαι πως θα έχουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα μ’ αυτή την ιστορία.

    Εύλογη, λοιπόν, η απορία: Θα ασχοληθεί η Δικαιοσύνη επιτέλους μαζί τους, ή θα περιμένουμε τον πρώτο μαχαιρωμένο;

    Οπαδοί του Σώρρα μιλάνε για «μελλοθάνατους … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2016/09/blog-post_40.html
    2 Σεπ 2016 – Ένας από τους οπαδούς του Σώρρα σχολίασε σε συζήτηση στο Facebook: …. GiannisPaterakis 2 Σεπτεμβρίου 2016 – 9:00 μ.μ. Αυτό το σχόλιο …

  5. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΑ (Αλεξανδρος Μητρελιας) ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    Αλέξανδρος Μητρέλιας Ο Αρειος Πάγος προέβη σε αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του κυρίου Σώρρα υπέρ της δικαιοσύνης με πολύ διεξοδική και αιτιολογημένη ανάλυση της απόφασης, όπως δημοσιεύτηκε στα Ποινικά Χρονικά των εκδόσεων Σάκκουλα. Τώρα αν δεν αναγνωρίζετε τον Άρειο Πάγο σαν το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, είναι άλλη υπόθεση.

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΛΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ…ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙΣΑΣ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ….
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙ$ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ'ΑΥ
    Μητρέλιας Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ότι είναι θέμα 2-3 μηνών ο9 πλούτος των Ε. ΣΥ να δημοσιευτεί. Το πάτε από μήνα σε μήνα. Όσον αφορά την ορθογραφία και το συντακτικό της ανάρτησης: ουδέν σχόλιον.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΠΑΛΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ?? ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ…ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ…

    Αλέξανδρος Μητρέλιας Ολόκληρη η απόφαση, που ήταν αναρτημένη επί τρεις ημέρες, είναι δημοσιευμένη στα Ποινικά Χρονικά των εκδόσεων Σάκκουλα. Εκεί τη διάβασα. Αν σας ενδιαφέρει, υποθέτω νσ μπορείτε να την αναζητήσετε.
    Όσον αφορά το λεξιλόγιό που χρησιμοποιείτε είναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν συνηθίζω να συνδιαλέγομαι με χυδαιολόγους.
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης ΕΒΡΑΙΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ..ΖΩΟΝ..ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΖΩΟΝ…
    2
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης ΒΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΙΔΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..ΖΩΑΑΑΑΑ!!! ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ…
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΦΕΡΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΚΟΠΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$…ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!
    · Απάντηση · 16 εβδομάδες
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης
    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης ΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ…

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  7. που ' σαι μαρη 7ξουλα
    δεν θα μας πεις καμια λεξουλα
    πες αλευρι
    ο εισαγγελεας σε γυρευει

  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??

    ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ??

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ…??

    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    Ε.ΣΥ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  9. Ανώνυμος27 Μαΐου 2018 – 3:15 μ.μ.
    Giannis Paterakis10 Οκτωβρίου 2016 – 2:07 π.μ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ??

    ΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕ,ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΑΡΧΕΣ,ΑΞΙΕΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

    ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ??
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΤΕΣΤ DNA ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ…

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος27 Μαΐου 2018 – 3:16 μ.μ.
    Giannis Paterakis5 Μαρτίου 2017 – 7:46 μ.μ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟ ΠΑΙΔΙ..!!

    ΠΑΡΟΛΟ Ο "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ" ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΤΙ Η "ΚΥΡΙΑ" ΤΟΥ,Η ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΕΞΑΣΚΟΥΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ…

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ..

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΦΕΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΝΑ ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΜΑΙ??

    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ "ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ??

  10. ο κυριος γιαννοπουλος μετα απο ολα αυτα πρεπει με τη βοηθεια ενος νομικου να καταφυγει και να ζητησει αφενος τη βοηθεια απο την αστυνομια για την προστασια της ζωης του και αφετερου να γινει καταγγελια στον εισαγγελεα για τις απειλες που δεχεται και μετα να προτινει ως μαρτυρα το ξυπνηστε ρε και να δωσει ολες τις απειλες που εχουν εξαπολυσει στο μπλογκ για ολους τους σχολιαστες … μετα απο ερευνα που θα γινει ο εισαγγελεας θα πραξει τα δεοντα… δεν νομιζω οι εισαγγελεις να αφησουν ανυπερασπιστο εναν ανθρωπο που κινδυνευει η ζωη του ή η σωματικη του ακαιρεοτητα ισα ισα που θα κανουν ολες τις απαραιτητες ενεργειες.

  11. Giannis Paterakis16 Αυγούστου 2016 – 9:36 μ.μ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΠΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…

    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ….!!!

  12. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΘΩΜΗ ΚΟΜΠΟΥΡΑ.

    Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ, ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ, ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΦΙΛΕ 27 Μαΐου 2018 – 10:31 μ.μ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΈΠΙΔΑΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

    Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς του …
    https://www.eleftherostypos.gr/…/193192-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithes…
    28 Φεβ 2018 – Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον «καθαρίσουν», αν δεν καθαρίσει …

    Πάτρα: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από …
    http://www.pagenews.gr/…/patra-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithesi-apo-opadoys...
    Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον "καθαρίσουν", αν δεν καθαρίσει η υπόθεση με τον

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ.

  13. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψυχικά διαταραγμένοι.
    Δυστυχώς η πολιτεία αδιαφορεί και θα έχουμε άσχημες εξελίξεις.

  14. αγαπητοι σχολιαστες κανετε ενα μεγαλο λαθος εχετε δωσει μεγαλη σημασια σε εναν ασημαντο ανθρωπο αυτοι πασχουν απο το συνδρομο
    "οποιος φωναζει δυνατα τον φοβαται ο αλλος" αν ολοι σπαγατε πλακα
    καθε βραδυ στο οτι και να λενε μαζι τους νομιζω οτι θα τους δινατε να καταλαβουν οτι ειναι αχρηστοι που αυτοι ειναι η αληθεια εγω που μπηκα στα φεις και στα προφιλ τους ειλικρινα γελασα με τη ψυχη μου ενα νεο ανθρωπο δεν ειδα ολα αργοσχολα γεροντια που δεν εχουν τι να κανουν και πληκτρολογουν παλαβωμαρες για να ξεχνουν το μαυρο τους χαλι

  15. ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΘΩΜΗ ΤΗΝ ΣΚΟΤΟΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΝΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΣ.

  16. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ
    ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΠΗΔΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΞΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ.
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…

  17. κοιτα αυτα θα αποδειχτουν στη δικη οι δικαστες δεν ειναι ουτε χαζοι ουτε χαριζονται για τον κυριο γιαννοπουλο σου ειπα την αποψη μου επρεπε να εχει παει ηδη στον εισαγγελεα μονο εκει θα βρει το δικιο του δεν ειμαι ρομαντικο ατομο αλλα πιστευω στη δικαιοσυνη πολυ και πρεπει να ζητησει τη βοηθεια τους οσον αφορα τον κυριο λεπιδα ειναι νομικος και ξερει καλυτερα απο τον καθενα τι μπορει να κανει αν δεν τον ακουνε οι αρχες εκει που εγινε το συμβαν μπορει να αποτανθει αλλου ξερει εκεινος

  18. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΛΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ε? ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?….ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?……ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΕΠΛΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΟΥΣΤΟΣΓΕΡΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΙΝΤΕ ΜΑΣΣΗΣΕ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΑΒΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΛΕΓΩ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΣΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΤΟΥ ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΦΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΝΗΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΞΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΗΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ΄'ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ?….ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΤΣΙ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ?…Ε ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΚΝΗΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΝΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΤΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΙΟΤΕ Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΦΑΓΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ!! ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙΜ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!….ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ Π.Χ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ?…….ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ….ΑΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΑΠΑΑΑ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΣΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ…….ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ? ….ΧΟΟΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΟΤΚΑ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  19. Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ SIG SAUER ΚΑΙ 100 ΣΦΑΙΡΕΣ. ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!

  20. ΕΛΑ ΓΥΦΤΟΜ ΕΛΑ
    ΓΙΑ ΘΑ ΜΟΥ 'ΡΘΕΙ ΤΡΕΛΑ
    ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ

    ΑΧΑΑΑ ΧΑΑΑ

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΩΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ

    Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5 – ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΦΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΒΗΤΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΑΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

    ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  21. ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΡΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕΣ'ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ? ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΠΡΟΒΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙ?ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΧΑΣΙΚΛΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΦΙΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.
    ΞΕΣΚΙΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟ ΤΑ 150αρια ΚΑΙ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

  22. Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 – 8:17 μ.μ.
    ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΒΑΖΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΥΠΩ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ…

  23. ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΤΙΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.

    ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΟΓΕΡΑΚΗΣ

    Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η αποστολή του Δία
    Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ό,τι σε όλες τις μυθολογίες και όλες τις αρχαίες θρησκείες της γης, ο Σείριος είναι το πιο ιερό άστρο και αναφέρεται με την ονομασία "Πηγή της Ζωής", γιατί από αυτό άρχισε "Το ξεκίνημα της δημιουργίας", από το άστρο που γυρνά γύρω από τον Σείριο και είναι το πιο μικρό και το πιο βαρύ απ’ όλα τα αστέρια. ΤΟ Πέρασμα του Σείριου είναι η αφορμή για μια αλησμόνητη επίσκεψη στις ουράνιες αφετηρίες του ανθρώπινου γένους, στ’ αστέρια της Λύρας, του Σειρίου και του Ωρίωνα. Με οδηγούς τα κείμενα των παπύρων, τον Πλάτωνα, τον Πλούταρχο, τα αρχαία ινδικά κείμενα και αυτά των Μάγιας αφουγκραζόμαστε τις συνομιλίες των ιερατείων με τους θεούς, μελετούμε τα πανάρχαια θεολογούμενα τις διδασκαλίες και τις μυήσεις των μυστηρίων, που περίμεναν το πέρασμα του Σείριου για να ανοίξουν την πύλη της κατοικίας των θεών. Ελάτε να βαδίσουμε στην απώτατη ιστορία της ανθρωπότητας, να την αντιπαραβάλλουμε με πανάρχαια κείμενα μυστικών αδελφοτήτων, να την διασταυρώσουμε με γεγονότα της σημερινής ιστορίας και να την συμπληρώσουμε με μηνύματα που παίρνουμε από τους Ολυμπίους θεούς που βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής στη Γη. Η νέα ζωή του κόσμου τώρα αρχίζει.

  24. Ανώνυμος14 Μαΐου 2017 – 3:08 μ.μ.
    Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ Κ]ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ …..ΧΕΧΕΧΕ

  25. Ανώνυμος 1 Ιουλίου 2012 – 5:12 μ.μ
    ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕ;
    ΠΟΣΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΟΡ;1-1 Η 1-Ο ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ
    ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ !ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΑ;ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΡΙΟ;
    ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ; ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!
    ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΨΙΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ
    ΕΞΩΓΗΙΝΕΕΕΕΕ

    (ΑΣΗΜΙΝΑ)

  26. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΟΙΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΧΑΝΑΚΙ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΆΡΧΙΔΙΑ!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑ

Comments are closed.