Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός δανειολήπτη στην Λάρισα!

Αυτη την εβδομάδα ένα σπίτι βγαίνει στο σφυρί» αναφέρει η Πρωτοβουλία Κατά Των Πλειστηριασμών Λάρισας.  Σε ανακοίνωση της  γινεται αναφορά σε συμπολίτη μας που πήρε δανειο ανέγερσης κατοικίας και οδηγήθηκε μεθοδικά στην χρεοκοπία. Αυτη την Τετάρτη γίνεται
ηλεκτρονικός πλειστηριασμός σε βάρος του σε συμβολαιογραφείο της Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτη την εβδομάδα ένα σπίτι βγαίνει στο σφυρί» !

Συμπολίτης μας πήρε  δάνειο ανέγερσης  πρώτης κατοικίας  στις Αλυκές Βόλου και οδηγήθηκε  μεθοδικά  στην  υπερχρέωση και τελικά στην ατομική χρεοκοπία. Οδηγήθηκε στον δρόμο που βλέπουν ήδη όλοι οι δανειολήπτες να ανοίγεται μπροστά τους

Η περίπτωση του  Ηλία Β. δεν ειναι μια  άτυχης  προσωπική ιστορία χρέους που έρχεται στην επικαιρότητα για  να χαλάσει  το  σενάριο επιτυχίας  που καλλιεργούν Ευρωπαίοι, ευρωπαϊστές οι θεσμοί και η κυβέρνηση.

Ο Ηλίας Β ειναι  μερικά βήματα μπροστά από όλους εμάς.  Η πρωτη του κατοικία  βγαίνει αυτή την εβδομάδα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε  συμβολαιογραφείο της Λάρισας!

Ο Ηλίας είναι στο δρόμο που θα βαδίσουν αργά ή γρήγορα όλοι όσοι πήραν ένα δανειο για έναν οποιοδήποτε λόγο.  Ο Ηλίας Β  βαδίζει στο δρομο της ελεγχόμενης κοινωνικής χρεοκοπίας!

Οι τράπεζες  υπό τις οδηγίες της ΕΕ  και δια μέσου της «ελεγχόμενης» κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Βουλή, έχουν ξηλώσει όλο το νομοθετικό πλαίσιο και έχουν εξαπολύσει κυνήγι δανειοληπτών για να  αποφύγουν νέα αναχρηματοδότηση αφενός και μεσοπρόθεσμα  να κερδοσκοπήσουν.

Η χρεοκοπία  όλων των δανειοληπτών ειναι ο μόνος τρόπος για να το πετύχουν και τελικά να συγκεντρώσουν όλο το πλούτο στα χέρια τους.  Άλλωστε η  επιτυχία του ευρωπαϊκού καπιταλιστικού σχεδίου είναι οι λίγοι, οι λεγόμενοι  «συστημικοί παίκτες»  να κατέχουν τα πάντα.

Η πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών  απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες ώστε μαζί  να συμπαρασταθούμε στον Ηλία Β αυτή την Τετάρτη 16/5/2018 στις 14:00 -την ώρα που θα διεξάγεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός-  έξω από το συμβολαιογραφείο  στην οδό Κούμα 4.

https://papaioannou-j.gr/archives/231993

loading...

1 thought on “Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός δανειολήπτη στην Λάρισα!

  1. Οι Τράπεζες έχουν κάνει τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις έως τώρα!
    Δηλαδή χρεώθηκαν οι φορολογούμενοι, γιά μην καταρρεύσουν, άλλα 39,2 δισ.!
    Αλλους φόρους ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.
    Εάν δεν αποπληρώνονται τα δάνεια, θα πάμε για φούντο όλοι.

    Θα γίνουμε Αργεντινή (χώρα πρότυπο γιά τον Τσίπρα), που θέλεις 2 ώρες περίπου εργασίας γιά να αγοράσεις ένα κουτί ασπιρίνες και 1,5 ώρα αναμονή στην ουρά την ημέρα, γιά ένα πιάτο φαϊ, αν είσαι τυχερός και προλάβεις, στα λαϊκά συσσίτια!

    Με διαδηλώσεις δεν λύνεται το πρόβλημα.
    Ας τον βοηθήσουν οικονομικά οι "πονόψυχοι" πολίτες της Λάρισσας.

Comments are closed.