«Λαϊκό δικαστήριο» από Καρανίκα: Επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον Μπουτάρη;

Παίρνοντας ώθηση από τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Καρανίκας ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό του, θέτοντας το ερώτημα προς… δημόσια διαβούλευση
Πρώτα έβαλε όλο του το «είναι», για να προωθήσει τη νομιμοποίηση της κάνναβης.
Στη συνέχεια ανέβασε μία selfie στο λογαριασμό του στο Facebook, παρέα με μία drag queen, η οποία δηλώνει «τον γουστάρω, ακουμπάει την ψυχή μου». Ο λόγος για τον Νίκο Καρανίκα, τον γνωστό αρνητή στράτευσης, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφό πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποφάσισε να στήσει «λαϊκό δικαστήριο» από το λογαριασμό του στο Facebook.

Παίρνοντας ώθηση από τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, το Σάββατο, σε εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, όπου τον ξυλοκόπησαν, με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, πριν τον φυγαδεύσει άρον άρον η ασφάλειά του, ο Καρανίκας ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Μπουτάρης, που προσπαθεί να αποφύγει τον όχλο που τον ακολουθεί, ενώ στο πλάι είναι ένας άντρας με ένα κοριτσάκι στα χέρια του, που δείχνει προς τον δήμαρχο με μία απαξιωτική έκφραση.

Στη λεζάντα ο Καρανίκας σχολιάζει: «Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;».



loading...

22 thoughts on “«Λαϊκό δικαστήριο» από Καρανίκα: Επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον Μπουτάρη;

  1. Βρε ηλίθιε ποια είναι η διαφορά του φασίστα και ενός άλλου φασίστα με τις δικές σου ιδεοληψίες και οι δυο τα ίδια φασιστομουτρα είστε αλλά με διαφορετικό χρωματισμό , εσει ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ο άλλος ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ κεντρικό νόημα και οι δυο βρωμερά ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

  2. Θέλεις να τους αποκαλείς φασίστες; Θέλεις να τους ονομάζεις τραμπούκους; Πές τους όπως θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι είναι αγανακτισμένοι Ελληνες,από την εξαθλίωση που επιβάλλουν τα μνημόνια από την μία,και από το αγριο ξεπούλημα της χώρας από την άλλη.
    Σταματήστε να αποκαλείτε φασίστες και ακραίους όσους αγαπουν την πατρίδα τους,και δεν είναι διατεθημένοι να παραχωρήσουν ούτε σπιθαμής γη σε ξένα συμφέροντα.
    Φοβάμαι ότι όσο συνεχίζονται τα αντιλαικά μέτρα και η φτωχοπίηση του κόσμου,τέτοια φαινόμενα θα έχουμε συχνώτερα.

  3. ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ (ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ – ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ)

  4. 2:29, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  5. ΜΑΚΑΡΙ ρε γελείε, προδότη, ανθέλληνα, αμόρφωτε, λαθρολάγνε, πουστρόνι Καρανίκα όλα τα παιδια να ειχαν γονείς σαν αυτόν που εσύ και το βρωμερό σου συνάφι αποκαλείς φασίστα !!!
    Αυτός ο γονιός που εσύ αποκαλείς φασίστα θα μάθει στο παιδί του να αγαπάει την πατρίδα του !!!
    Εσείς οι πουσταράδες, λεσβίες και ναρκομανείς Συριζαίοι τι θα μάθετε στα παιδιά σας ρε απόπατε της κοινωνίας ??? Πώς να βάζουν στον κόλο τους τα αγγούρια και πώς να αισθάνονται περήφανα όταν το μασούρι το σαλάμι αέρος αντί να το τρώνε σε φέτες το βάζουν ολόκληρο στον κόλο καπνίζοντας μπάφο και χασίσι ????

    Αρκετά με την κόκκινη χουντα σας !!!

  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ Π.Χ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΚΚΕΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ? ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ , ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ , ΔΗΛ. ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

  7. "δες φάτσα και βγάλε συμπέρασμα"!

    ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ…

  8. αφου αυτο το σκουπιδι ειναι συμβουλος πρωθυπουργου, απο τον πρωθυπουργο τι καλυτερο περιμενεις …

  9. Ενώ η παλιόψωλα και γαμημενη μάνα σου που πέταγε ένα ανθελληνικό σκουλικι σαν και εσένα καθώς και ο παλιοπουστας ο πατέρας σου παλιομπασταρδε έπρεπε να πάνε να αυτόκτονησουν αντε γαμησου εσύ και όλοι οι φραπεδοκουλτουριαρηδες αριστεροί

  10. Τελικά η αλήθεια είναι ότι οι δράστες ήταν ''ακροδεξιοί-φασίστες'', από το χωριό του Στάλιν!…………………..

  11. Ποιος τοχασε για να το βρεις εσυ;

  12. 5.14
    Κάτι ηλίθιοι, αληταράδες, που δεν σέβονται τίποτε, όπως εσύ, θα περιορίσουν την ελευθερία έκφρασης μέσα από τα μπλόγκ.
    Γι αυτό όλο και περισσότερα μπλογκ επιτρέπουν μόνο επώνυμες καταχωρήσεις.
    Δεν έμαθες να αποδέχεσαι το δικαίωμα των άλλων στην διαφορετικότητα. Πρέπει να συμφωνούν μαζί σου, να σε επιβεβαιώνουν, γιά να παραμένεις ήρεμος.
    Πόσο λίγος είσαι καϋμενούλη!

  13. Ρε αντε και γαμησου μπάσταρδε φραπεδοκουλτουριαρη αριστερέ γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι

  14. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΜΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΑΡΙΓ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΥΓΚΑΝΗΤΟ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΧΑΣΙΚΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ. ΟΥΥΥΣΤ ΒΛΕΝΟΡΙΑΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ

  15. ΕΣΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΡΦΗ;

  16. Καθε ανάρτηση του μουνονικα και μια γελοία ψυχολογική επιχειρήση. Η ανάλυση και η ενασχόληση με το τι είπε ένας χαζός σύμβουλος άλλου χαζού. Για την κυρατασία ισχύει το ίδιο.

  17. Το ίδιο και για άλλα κόμματα αφού για πρώτη φορά η χαζομάρα των πολιτικών απέχει πολύ προς τα κάτω από παλιότερες εποχές από τους υπόλοιπους που τους ψηφίζουν. Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε κορεσμό μαλάκυνσης.

  18. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΙΣΜΟΣ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΙ,ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ,ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΑΘΕΟΙ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΝΜΤΙΧΡΗΣΤΟΙ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΜΑΡΑΣΜΟΣ,ΣΥΜΦΟΡΑ,ΚΑΤΑΝΤΙΑ…..

  19. ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΡΩ!!! ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΧΑΜΈΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

  20. epitrepete apo malaka san kai esena na megalosei paidi.idou to erotima.auto prepei ma rotisoume oli.xesalosate ola ta prodotoaristera stoiheia kai den xerete ti lete pia.!!

  21. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

Comments are closed.