Επιστρέφουν τα “φίδια” στην …επανάκαμψη Καραμανλή…

Ο Τάκης Χατζής κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων αλλά και του Ειδικού Συμβούλου στην ΕΡΤ επί της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή. Είχε διοριστεί σε αυτήν από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, ενός εκ των “εκλεκτών” του πρώην Πρωθυπουργού, που τον έριξε στα βράχια!
Σήμερα, που ο Κώστας Καραμανλής φαίνεται να …επανακάμπτει, βλέπουμε να πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Ρουσόπουλου. Πρόσφατα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο ραδιόφωνο των “παραπολιτικών”!

Του συγκροτήματος Μαρινάκη, που με τα “χίλια” υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έτσι, μαθαίνουμε πως, ο Χατζής και ο Ρουσόπουλος έδωσαν τα χέρια για αγώνα υπέρ του Μητσοτάκη!

Και πώς μπορούσε να μην συμβεί αυτό, από τη στιγμή που σε αυτήν την κολεγιά ανήκει και ο Άδωνις Γεωργιάδης; Ο οποίος αγάπησε ξαφνικά, σφόδρα τον Θοδωρή Ρουσόπυλο και πρόσφατα είδε τον Κώστα Καραμανλή, που δεν θέλει να ακούει για Κυριάκο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη!

Δηλαδή μύλος!

Ωστόσο, ας προσέξει ο Κώστας Καραμανλής, τους παλαιούς “φίλους” του τώρα που …επανακάμπτει! Ας τον διδάξει η ιστορία, για τους λόγους που κάποιοι τον πρόδωσαν παραδίδοντας την Πατρίδα στον Γιώργο Παπανδρέου και τα Μνημόνια!

Ας προσέξει και τους σημερινούς “φίλους” του, όπως τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που προσφάτως μέσω του Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, προσπάθησε να τον “γαργαλήσει”!

Είναι πλέον μεγάλο παιδί ο Κώστας Καραμανλής και οφείλει να έχει μάθει από τα παλαιά πολιτικά του λάθη!

Πιστεύουμε πως μπορεί πια, να ξεχωρίσει τα δηλητηριώδη ερπετά που επανακάμπτουν περιστοιχίζοντάς τον εκ νέου!!

Ο “ανένδοτος” αγώνας της Ντόρας στον Καραμανλή…

Αποκαλύφθηκε πρόσφατα πως, στο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όταν καιγόταν η Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 και στο οποίο έθετε την παραίτησή του ο τότε υπουργός Εσωτερικών και νυν ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, δυο υπουργοί της κυβερνήσεως ζήτησαν την παρέμβαση του Στρατού προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη (;;;)!

Την ίδια ώρα που ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε από τους υπουργούς του να αποφύγουν την αιματοχυσία!

Αυτήν την ώρα λοιπόν, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Αλογοσκούφης ζητούσαν την εμπλοκή του Στρατού για να χυθεί αίμα στην Αθήνα;

Ποιους άραγε εξυπηρετούσε αυτή η πρόταση;

Πού αν εισακουόταν, θα είχαμε χιλιάδες νεκρούς στους δρόμους της Πρωτεύουσας και μια χώρα που θα εμπλεκόταν σε νέο Εμφύλιο;

Αλλά, φρεσκάροντας τη μνήμη μας, η Ντόρα Μπακογιάνη (υπουργός Εξωτερικών) δεν έριξε τον Κώστα Καραμανλή, όταν του κήρυξε “ανένδοτο” αγώνα, συμπράττοντας με τον Γιώργο Παπανδρέου (αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως) για το “άνοιγμα” Καραμανλή στη Ρωσία;

Κηρύσσοντας τον πόλεμο στο μεγαλόπνοο σχέδιο Καραμανλή, για δυο τεράστια ενεργειακά έργα που σήμερα θα τα απολάμβανε ο ελληνικός λαός και δεν θα είχαμε φτάσει στα Μνημόνια;

Εννοώντας, τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, που είχε συμφωνήσει ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον Τσάρο της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν!

Τόμους ολόκληρους μπορούμε να γράψουμε για την Ντόρα Μπακογιάννη και τα “αρνητικά” της!

Ωστόσο, θα περιμένω να μου πει κάποιος τους πραγματικούς λόγους, που η κ. Μπακογιάννη θα είναι υποψήφια στα Χανιά!

Αλλά τους πραγματικούς, όχι τους προσχηματικούς! Γιατί άραγε;;

Αδειάζει τον Πατούλη ο Μητσοτάκης…

Τελευταίες πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για την επαναπροσέγγιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Ντόρα Μπακογιάννη!

Αγκαλιάστηκαν πριν σφαχτούν, προς το κοινό τους πολιτικό συμφέρον!

Και το πρώτο που συμφώνησαν είναι, πως η ΝΔ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο της Αθήνας!

Δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης “πουλάει” τον Γιώργο τον Πατούλη;

Θα τον αδειάσει μεγαλοπρεπώς;

Ποιον, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), τον πρόεδρο του ΙΣΑ (Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών), τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον πρόεδρο του ΕΛ.Ι.ΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού) κλπ.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα αρχίσουν χοντρά γλέντια! Αφού ο Γιώργος Πατούλης θα διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας, είτε λάβει το χρίσμα από τη ΝΔ, είτε όχι!

Ωστόσο, να ξέρει ο Γιώργος Πατούλης πως, ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει στη διεκδίκηση της Αθήνας εκπρόσωπο χαμηλού ύψους και λίγων “κιλών”, ή θα στηρίξει τον Κώστα Μπακογιάννη!

Εξ ου και η τελευταία αριστερολαγνεία του Κώστα Μπακογιάννη για Βελουχιώτη, Ζαχαριάδη και λοιπούς σφάχτες!

Ε… ρε “πατριώτη” Πατούλη, μην κωλώνεις! Απάνω τους…

Η Ελλάς …εάλω…

Στην πρόταση του εχθρού του, για να παραδώσει την Πόλη και αυτός να σωθεί, ο Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, απάντησε:

“Την πόλιν σοι δούναι ούτ’ εμού εστί ούτε άλλου τινός των κατοικούντων εν αυτή. ‘Ολοι γάρ αυτοπροαιρέτως αποφασίσαμεν αποθανούμεν μη φειδόμενοι της ζωής ημών”.

‘Ένας τέτοιος βασιλιάς-μαχητής-στρατιώτης της ελευθερίας, με τον αγώνα του και τη θυσία του, ενέπνευσε μετά, για όλους τους αιώνες, ένα σύνθημα ψυχής: “Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα ‘ναι”.

Αφού δεν σκοτώθηκε αλλά υπάρχει, λέγανε, μαρμαρωμένος και μια μέρα θα αναστηθεί…

Σήμερα, οι πολιτικάντηδες της χώρας, έχουν παραδώσει την Πατρίδα στον εχθρό, παραχωρώντας την εθνική κυριαρχία χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Εξαθλιώνοντας τον λαό προς χάριν των κλεφτών – δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας στην ΕΕ!

Ξεδιάντροπα παραχωρούν την ιστορία μας, τη Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανούς!

Αλλά, θα επέλθει σύντομα η Νέμεσις και η Ιστορία θα σας εκδικηθεί πολύ σκληρά!!

loading...

4 thoughts on “Επιστρέφουν τα “φίδια” στην …επανάκαμψη Καραμανλή…

  1. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…..ΕΛΕ Ι ΝΑ ΓΟΜΑΡΙΑ…….ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ……..ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

  2. Όλες οι πολιτικές δολοπλοκίες και φαντασιώσεις ανήκουν μόνο σε έναν πολιτικό χώρο , τα υπόλοιπα υπάρχοντα και κυβερνώντες πολιτικοί σχηματισμοί είναι άμεμπτοι και μακριά από κάθε ραδιουργία στην σημερινή κυβερνητικοί πλειοψηφία , ο θεός ας βάλει το χέρι του ……..

  3. τα δηλητηριώδη ερπετά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  4. Αυτός μπορεί να θέλει να επανέλθει δεν νομίζω όμως ότι τον θέλει πλέον και κανένας, ήδη τον βλέπουμε που συγκυβερνάει με τους σημερινούς του φίλους τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και καταστρέφεται η χώρα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα καλό, μεγαλύτερη ζημιά μπορεί, καλό όχι.

Comments are closed.