Πλήθη λαού στο Λυκαβηττό: Ο θαυματουργός Σταυρός που θεραπεύει (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Θεοχάρη

Θαυμαστά γεγονότα λαμβάνουν χώρα στους Αγίους Ισιδώρους στο λόφο του Λυκαβηττού. Κατά εκατοντάδες σπεύδουν οι πιστοί για να διαβαστούν με το θαυματουργό Σταυρό που κρατά στα χέρια του ο χαρισματούχος Ιερέας π.Δημήτριος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πιστών που μιλούν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ κι οι οποίοι σταυρώθηκαν με τον εν λόγω Σταυρό, θεραπεύτηκαν από βαριές ασθένειες ακόμη κι από καρκίνο.

Η ουρά για να φτάσει η στιγμή να σταυρωθεί κάποιος είναι δεκάδες μέτρων κι όσοι έχουν σκοπό να επισκεφθούν τον Ναό θα πρέπει να επιστρατευτούν την καρτερική υπομονή!

Ο π.Δημήτριος με την ιδιαίτερη χάρη που του έδωσε ο Θεός, και κυρίως με τον χαρισματούχο Σταυρό , θεραπεύει κάθε ασθένεια και δυσκολία της ζωής. Άνθρωποι με χρόνια προβλήματα υγείας δηλώνουν στην κάμερα του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ότι βρίσκουν ίαση ψυχής και σώματος. Άνεργοι, επιστήμονες, και άνθρωποι από κάθε κοινωνική τάξη περιμένουν να πάρουν την Χάρη του Σταυρού και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής.

Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού
Τηλέφωνο: 210 3633282
Fax: 210 3635805
Email: [email protected]

loading...

18 thoughts on “Πλήθη λαού στο Λυκαβηττό: Ο θαυματουργός Σταυρός που θεραπεύει (ΦΩΤΟ)

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΜΗΝ

  2. Αγία Γραφή

    «Και ο Κύριος άνοιξε το στόμα τού γαϊδουριού·
    και είπε στον Βαλαάμ:
    “Τι σου έκανα και με χτύπησες για τρίτη φορά τώρα;”.
    Και ο Βαλαάμ είπε στο γαϊδούρι:
    “Επειδή, με ενέπαιξες· είθε να είχα μάχαιρα στο χέρι μου, επειδή, τώρα θα σε θανάτωνα”. Και το γαϊδούρι είπε στον Βαλαάμ: “Δεν είμαι εγώ το γαϊδούρι σου, επάνω στο οποίο καθόσουν από την εποχή που με έχεις, μέχρι την ημέρα αυτή; Ήμουν ποτέ συνηθισμένο να κάνω έτσι σε σένα;”.
    Κι εκείνος είπε: “Όχι”» Emoji
    Αριθμοί, 22 : 28-30.

    Γένεση 3 : 1-5 η Εύα συνομιλεί με….. ένα φίδι ! Emoji
    Λίγο παρακάτω ο…… παντογνώστης Θεός φώναξε στον Αδάμ:
    "Αδάμ πού είσαι;" Emoji

    Οι ρασοφόροι έχουν φυτέψει στον εγκέφαλο των οπαδών τους, την συνομιλία κάποιου Βαλαάμ με ένα…..γαϊδούρι και μιας γυναίκας κι ενός…..φιδιού, ως πραγματικά γεγονότα!

    Έτσι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια
    οι ίδιοι άνθρωποι να πειστούν ότι ανεστήθη κάποιος Λάζαρος,
    ότι άνοιξαν τα μνήματα και σηκώθηκαν "κεκοιμημένοι",
    ότι μετά την σταύρωση έγινε σεισμός και σκοτάδι σ ολη την Γη….
    Ούτε βέβαια ότι στον Λυκαβηττό…. θεραπεύονται ασθενείς!

    Εμπορεύονται τον πόνο των συνανθρώπων μας.

  3. Το ιδιο δεν εκανε και ο μνογγολογυφτα ρε γιδι με το θαυματουργο νερο απο το σειριο που θεραπευε τα παντα?????μαλακα 12θεε

  4. ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

    Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟ

    Ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων απεφάνθη ο Άρειος Πάγος

    Στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου αναπτύχθηκαν ένας προς ένας οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αναιρεθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, στην οποία "υιοθετείται" ο ισχυρισμός Σώρρα περί ύπαρξης των 600 δις δολλαρίων που διαθέτει ,και σε τίτλους ομολόγων, και με τα οποία θα …έσβηνε το χρέος της χώρας.

    Ειδικότερα, στον Άρειο Πάγο συζητήθηκε σήμερα αναίρεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε από την Ανώτατη εισαγγελική λειτουργό, Ευσταθία Σπυροπούλου, με την οποία ζητείται να ανατραπεί η περιβόητη αυτή απόφαση του 2013 που έδινε "πάτημα " στον πρόεδρο πια της "Ελλήνων Συνέλευσης" να πείθει πολλούς ταλαιπωρημένους από την κρίση πολίτες ότι με τα "χρυσά" του ομόλογα θα τους διαγράψει τα χρέη.

    Η απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί προσεχώς .

    Παράλληλα οι δικαστικές αρχές ερευνούν καταγγελίες για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα, όπως για τα σοβαρά κακουργήματα της απάτης και της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης.

    Πάντως σήμερα, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνήγοροι του δεν προσήλθαν στον Άρειο Πάγο κατά τη συζήτηση της αναίρεσης .

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

    Σύμφωνα με το σκεπτικό της αναίρεσης η επίμαχη απόφαση στερείται αιτιολογίας, είχε ελλειπή επιχειρήματα και προβλήματα νομικής φύσεως.

    Στη σχετική εισήγηση αναφέρεται, ειδικότερα ότι:

    Το Δικαστήριο δεν διέλαβε στην απόφασή του ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία αφού δεν εκτίθενται σε αυτή με σαφήνεια, πληρότητα και χωρίς αντιφάσεις ή λογικά κενά τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.
    Δεν προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης κατά τρόπο αναμφίβολο ότι το δικαστήριο έλαβε υπόψη του και εξετίμησε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και όχι μόνο μερικά εξ αυτών κατ’ επιλογή, διαλαμβάνοντας ελλιπή, ασαφή και αντιφατική αιτιολογία. Ειδικότερα, δεν παρατίθενται στην απόφαση τα αποδεικτικά μέσα από τα οποία συνήχθησαν τα πραγματικά περιστατικά. Δεν διέλαβε ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία ως προς την ύπαρξη του υπέρογκου ποσού των 600 δις δολαρίων ενώ αναφέρει αορίστως και δεν προσδιορίζει δυνάμει ποιου πληρεξουσίου ο Αρτ.Σώρρας είναι διαχειριστής του αμύθητου ποσού. Επίσης δεν προσδιορίζει τα ακριβή στοιχεία των 6 διεθνών γραμματίων, ούτε πού ακριβώς φυλάσσονται αλλά αόριστα ότι «βρίσκονται κατατεθειμένα σε κεντρική τράπεζα του Καναδά.
    Είναι ασαφής και αντιφατική η αιτιολογία καθόσον ενώ αρχικά δέχεται ότι τα 600 δις φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας, ακολούθως η απόφαση αναφέρει ότι «το ποσό ο Σώρρας προτίθεται να το χορηγήσει στο ελληνικό κράτος"
    Αντιφατικά και εσφαλμένα η απόφαση ερμηνεύει ότι δεν δημιουργήθηκε καμία ανησυχία στους πολίτες ούτε έλλειψη εμπιστοσύνης στο κράτος από τους ισχυρισμούς Σώρρα για την αμύθητη περιουσία του.

  5. Ο σκοτεινός Σώρρας και το… χρυσάφι του Γιαμασίτα

    Ήταν κάπου στο 2009-2010 όταν κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης -κυρίως ιστοσελίδες από την Αχαΐα- ξεκίνησαν να γράφουν με πηχυαίους τίτλους για έναν άνθρωπο με αμύθητη περιουσία και χρυσές μετοχές, που υποσχόταν να σώσει την Ελλάδα από το χρέος.
    Τότε σε πολλούς ίσως φαινόταν κάπως ενδιαφέρον, αστείο ή γραφικό, μα σίγουρα ακίνδυνο εγχείρημα.
    Λίγα χρόνια μετά, ωστόσο, το ιδιότυπο «κίνημα» του Αρτέμη Σώρρα αριθμεί 200 –έως και 250, σύμφωνα με τους ίδιους – γραφεία (όλα ως ξεχωριστές ΜΚΟ που υπάγονται στα… κεντρικά!) σε όλη την Ελλάδα, με τα μέλη-συνδρομητές, σύμφωνα με πηγές της «κυριακάτικης δημοκρατίας», να έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 7.000 ατόμων, δίχως σε αυτά να προσμετρώνται οι μη εγγεγραμμένοι υποστηρικτές.
    Μια ομάδα χιλιάδων πολιτών, που ακολουθεί τυφλά και στηρίζει οικονομικά την ηγεσία της «Ελλήνων Συνέλευσις», ήδη αρνείται να καταβάλει φόρους και εισφορές και κινδυνεύει άμεσα να έρθει αντιμέτωπη με τις Αρχές για ένα όραμα που πηγάζει από πλαστά έγγραφα και… δοξασίες.
    Και όλα αυτά με την πρωτοφανή ανοχή της ελληνικής Δικαιοσύνης και των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.
    Η εμφάνιση
    «Ο Σώρρας εμφανίστηκε το 2009, παντελώς άγνωστος πρωτύτερα, με την ιστορία της Τράπεζας της Ανατολής (σ.σ.: οι τέσσερις μετοχές των 670 δισ. ευρώ που… κατατέθηκαν στη Γ’ ΔΟΥ Πατρών).
    Πρόκειται για μια πραγματική υπόθεση για την Εθνική Τράπεζα, καθώς ασχολούμαι –και αρθρογραφώ σχετικά- με την Τράπεζα της Ανατολής από το 2000.
    Για δύο περίπου χρόνια έλεγε τα ίδια και τα ίδια, ώσπου, το 2011, βγήκε στην εκπομπή «Ζούγκλα» και άρχισε να υποστηρίζει τερατώδη πράγματα.
    «Τότε ήταν η πρώτη φορά που επικοινώνησα με αυτή την ομάδα ανθρώπων» εξηγεί στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο δημοσιογράφος, οφθαλμίατρος Λευτέρης Ρήνος, που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του «φαινομένου Σώρρα» από την απαρχή του.
    «Προσπάθησα να τους εξηγήσω πως όσα λένε και υπόσχονται δεν ισχύουν, έστω ότι δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Έλαβα τότε μια απάντηση στην οποία με χαρακτήριζαν πράκτορα και πολλά ακόμη συναφή κοσμητικά» προσθέτει.

  6. Λίγο αργότερα, καθώς τοποθετήθηκε επίσημα και η Εθνική Τράπεζα, ο ψευδής μύθος με την Τράπεζα της Ανατολής… καταρρίφθηκε. «Τότε εμφάνισε τα πλαστά χρεόγραφα εξ Αμερικής, που κατά τον ίδιο ήταν αξίας 600 δισ. δολαρίων».
    Πρόκειται για χρεόγραφα που προέρχονται από τον Στίβεν Λούις Βόζνι, έναν Αμερικάνο δικηγόρο που το 2000 σκέφτηκε ότι μπορεί να βγάλει χρήματα αν θεωρηθεί το όνομά του… εμπορικό σήμα.
    Επομένως, για κάθε επιστολή που του απηύθυναν (π.χ. τράπεζες, εφορίες και άλλες Αρχές), τους έλεγε: “Σας ευχαριστώ για το γράμμα. Μου χρωστάτε 500.000 δολάρια”. Έπειτα, για κάθε δημοσίευση της υπόθεσης και του ονόματός του πολλαπλασίαζε τις “οφειλές”.
    Και καθώς στράφηκαν και δικαστήρια εναντίον του, δηλαδή και κρατικές υπηρεσίες και λειτουργοί, άρχισε να μιλά για κρατικές “οφειλές”.
    Στη συνέχεια ξεκίνησε να κόβει και μονομερείς συναλλαγματικές, ενώ κατόπιν άρχισε να… πουλάει ποσοστά από την πίτα, δήθεν, των κερδών σε ενδιαφερομένους.
    Ένας από αυτούς ήταν ο Αρτέμης Σώρρας, στον οποίο το 2012 –και ενώ ο Βόζνι δικαζόταν για απάτη- μεταβίβασε τα δήθεν χρεόγραφα» τονίζει ο Λευτέρης Ρήνος.
    Ήταν πλαστά
    Τα χρεόγραφα αυτά, όμως, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ήταν καταφανώς πλαστά και δεν θα αναγνωρίζονταν ποτέ από τις αμερικανικές Αρχές.
    Τότε ο Αρτέμης Σώρρας ξεκίνησε άλλους τρόπους για να στηρίξει την… καμπάνια του.
    «Βρήκε δύο επιχειρηματίες από τον Καναδά. Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, Έλληνας, είχε καταδικαστεί για την ίδια απάτη.
    Αργότερα όμως, μαζί με έναν συνεργάτη του, ήρθαν στην Ελλάδα και εμφανίστηκαν στα δικαστήρια υπέρ Σώρρα, με τον πρώτο να λέει ότι είναι εκπρόσωπος της Τράπεζας του Μόντρεαλ και τον δεύτερο να βεβαιώνει “ναι, είναι επιφανής τραπεζίτης”» υπογραμμίζει ο κ. Ρήνος.
    Σύμφωνα με την έρευνα του Λευτέρη Ρήνου, κατέθεσαν τότε και δήθεν αποδείξεις ότι τα χρήματα πέρασαν σε μια καναδική εταιρία, που όμως ήταν η εταιρία των… ίδιων απατεώνων! «Μετά, με νέο πληρεξούσιο, τα δήθεν, 600 δισ. πέρασαν σε αγγλική εταιρία και το 2012, με ένα ακόμη πληρεξούσιο, περιήλθαν στον Σώρρα.
    Η πλάκα είναι ότι η αγγλική εταιρία είχε τερματίσει τις εργασίες της το 2011…» αναφέρει.
    Καθώς και η δεύτερη απόπειρα για τη… σωτηρία της Ελλάδος απέτυχε, η παρέα του Σώρρα εφηύρε ένα νέο κόλπο που οδηγεί στο… κρεσέντο: «Στράφηκε τότε στα παγκόσμια… καταπιστεύματα, οι αρχικοί λογαριασμοί των οποίων, όπως λένε οι δικοί του, προέρχονται από τον θησαυρό του Ιάπωνα στρατηγού Γιαμασίτα, που διαφυλάχθηκε από τον πεθαμένο και πλέον θαμμένο πρώην δικτάτορα Φέρντιναντ Μάρκος, ενώ οι λογαριασμοί στα “έγγραφα” να ανήκουν σε πεθαμένους ήρωες των Φιλιππίνων και σε άυλα όντα»…
    Ο ίδιος ο Σώρρας, όπως διευκρινίζει ο κ. Ρήνος, λέει στα μέλη του ότι έχει πρόσβαση στο χρυσάφι του Γιαμασίτα αξίας –μόνο για την Ελλάδα- που υπερβαίνει τα 115 τρισ. ευρώ, καθώς κατέχει το δαχτυλίδι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
    Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  7. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αλφειός: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

    ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ… Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! χαχαχαχ ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;;
    ………….

    Λευτερης Στακιας ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικης μας υπόθεσης ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ «»ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ»» ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά….
    ναι καλά ακούσατε

    ΑΡΑ….. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…
    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς…

  8. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑΚΗ….??

    ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΝ
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$??

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"..

    ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΠΑΜΕ??

    ΕΒΡΑΙΟΣ Η ΠΟΝΤΙΚΟΣ??
    ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ΝΤΕΕΕ..!!

  9. 1.01
    "Θαυματουργές" εικόνες, "θαυματουργά" νερά και λάδια,
    κόκκαλα, κεφάλια "αγίων", σταυροί, ζώνες…..
    Κερδοφόρα ειδωλολατρεία.

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς να μαζέψουν αυτούς τους απατεώνες;

  10. ΩΞΩ Π@ΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Που ελεγε η συγχωρεμενη η Μαλβινα!
    Μιλανε ολοι μιλανε και οι Σαποιοι Κ@ΛΟΙ!

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  11. IBAN Ekklisias gia ton Iero Stauro – 1500 5489 2214 23545 65210 23212
    Mono apo elbetiko logariasmo 🙂

  12. ακομα πιστευεται οτι υπαρχει θεος. ουτε τον ειδατε υοτε σας εδωσε δειγματα οτι υπαρχει και η μπουρδολογια των θαυματων καλα κρατει. βρε αμα υπηρχε αυτα τα τερατα και σημεια δεν θα αφηνε να γινουν. ενας πρωην πιστος. ολες οι θρησκειες ειναι για να ελεγχουν και να διαιρουν τα πληθη.

  13. Καλησπέρα, εδώ είναι του Σώρρα;

  14. Και ο τρόπος που σκέφτεσαι διαιρεί το μυαλλό σου, πρώην πιστέ νυν δε ξερω γω τι.

  15. ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟ ΟΤΙ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΙΜΑ!!! ΚΑΙ Η ΓΥΝΕΚΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΝΗ ΙΝΑΙ ΔΗΚΙΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑ, ΤΟ ΗΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΥΝΑΝ ΚΑΛΑ!!!! ΟΛΛΑ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΣΑΤΑΝΗΣΤΟΝ, Η ΔΕ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΛΟΓΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΜΑΤΟΦΗΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ!!!!!!! ΘΕΟΣ ΗΠΑΡΧΗ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!!! ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!

Comments are closed.