ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

-Διάβασα σε εφημερίδα της 24-5-18, σχόλιο του κ. Σταύρου
Θεοδωράκη  σχετικά με την αήθη επίθεση εις βάρος του αξιότιμου
 Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη Ιωάννη. Στην ομιλία του έκανε ειδική μνεία για όσα είπε, ο Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης
στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Και! άφησε να εννοηθεί ότι, τον
Θεωρεί ηθικό αυτουργό για την επίθεση κατά του κ. Δημάρχου
          – Θα ήθελα να ενημερώσω τους τους αγαπητούς Αναγνώστες  και να γνωρίσω στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ένας Πρόεδρος κόμματος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, που σπιλώνουν άξιους πατριώτες μας.
– Μπορεί να διαφωνεί ο Στρατηγός Φ. Φραγκούλης με το Δημόσιο Πρόσωπο που είναι ο Δήμαρχος της Πόλεως, αλλά! άλλο είναι να διαφωνεί κανείς και άλλο είναι έστω και εμμέσως να προτρέπεις σε βιαιότητες.
– Ο Στρατηγός κατά το χρονικό διάστημα από 17-22 Μαΐου 2018 απουσίαζε στην Βοστώνη προσκεκλημένος της ομογένειας για σειρά διαλέξεων:
Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Τα Ελληνοτουρκικά
Την προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

       -Τον Στρατηγό Φ. Φραγκούλη τον γνωρίζω από Υπολοχαγό, όταν υπηρετούσε στην Ε! Μ. Καταδρομών (1977-1979), στην οποία τότε είχα την τιμή να είμαι Διοικητής. Ήταν ένας άριστος Αξιωματικός, οξύνους, αυθόρμητος και ένθερμος  Πατριώτης. Σήμερα συνεχίζει να είναι ο ίδιος, συνεχίζει την προς την Πατρίδα προσφορά του από άλλο Μετερίζι, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
                 -Δεν έχει καμία σχέση, λόγω χαρακτήρα και ήθους, με βιαιότητες, ως επίσης και καμία σχέση με τα πολιτικά κόμματα. Προσωπικά τον θεωρώ ένα εθνικό κεφάλαιο της Πατρίδος μας. Αντί λοιπόν να πετάμε λάσπη, καλόν θα ήτο εσείς οι πολιτικοί αυτούς τους πατριώτες να τους προστατεύετε.
         Όσο για τις αιχμές ας τις κρίνουν οι αγαπητοί αναγνώστες.
         
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.

loading...

4 thoughts on “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

  1. ολοι οι προδοτες και λεχριτες αλληλουποστηριζωνται ο θεοδωρακης ειναι αλλος ενας προδοτης και θελει κρεμασμα .ρουλα .

  2. Είμαι κατά της βίας και υπέρ του διαλόγου , αλλά σήμερα πολλοί χρησιμοποιούν την βία και τον διάλογο κατά το δομούν , παρα ταύτα μου έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά προς την αντιμετώπιση σήμερα αυτόν των φαινομένων από την πολιτεία , για το συμβάν Μπουτάρη δικαστική και πολιτική ηγεσία έτρεξαν ο καθένας για τον δικό του σκοπό να καταδικάσουν και να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη ,( πολλή ορθά ) για το συγκεκριμένο γεγονός , όμως αν αυτά που γράφονται και αληθεύουν ότι είπε ο κ. Δήμαρχος σε συνέντευξη για τον Κεμαλ και για τις σφαγές των Ποντίων , γιατί ο πολιτικός και δικαστικός κόσμος δεν ενεργοποιήθηκε προς την αποκατάσταση της αλήθειας και την επίπληξη του συγκεκριμένου κυρίου που αν τα είπε πρόσβαλε όλον τον Ποντιακό και κατ επέκταση τον Ελληνικό λαό , γιατί ;

  3. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!!

    "ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΔΕΙΡΑΝ Ή ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ"…

  4. Αντιστράτηγος Ε Α ,ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ says:

    ΣΤΑΤΗΓΕ , ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΔΙΕΠΕΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΣ , ΣΤΗΝ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΕΩΣ ΑΛΗΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΖΟΥΣΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΑ 353000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ -ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΛΔ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ^ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ Χ@@@ΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ^. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ?- ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ . ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΔΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ,ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘ ΟΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Comments are closed.