Αποκλειστικό: Τα ουρλιαχτά του Σαμαρά στην Κηφισιά ακούστηκαν μέχρι το Μοσχάτο

Οργισμένο τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την αναφορά του τελευταίου στο Βήμα της Κυριακής πως: «Δεν υπάρχει ζωτικός χώρος ούτε στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας ούτε στο μεταρρυθμιστικό Κέντρο για νέο κόμμα.
Αν το Ποτάμι είχε λόγο ύπαρξης όταν ιδρύθηκε, αυτός δεν υπάρχει πια».

Αυτό που εξόργισε τον Αντώνη Σαμαρά είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόησε ότι η δημιουργία του Ποταμιού επιβεβαίωνε την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ επί αρχηγίας Αντώνη Σαμαρά, ενώ τώρα αυτό το θέμα με τον νέο Πρόεδρο, έχει – δήθεν – εκλείψει.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέλειψε να απειλήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως αν διολισθήσει και άλλη φορά σε τέτοια τεχνάσματα για να στείλει μηνύματα στον μεσαίο χώρο, τότε ο πρώην Πρόεδρος ΝΔ θα αναγκαστεί να απαντήσει δυναμικά όπως έχει κάνει στο παρελθόν δείχνοντας ποιος πραγματικά κυβερνά τη ΝΔ. Του θύμισε δε, πως είναι αρχηγός της ΝΔ γιατί ο μηχανισμός της Πολιτικής Άνοιξης δούλεψε υπέρ του (Κυριάκου) με όλα τα μέσα, νόμιμα και μη.

Ο Ρηγιλλάκος

https://rigillakos.wordpress.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΥΤΤΑΞΕ ΝΑ ΠΑΤΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΞΗΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕ Η ΜΙΛΑΓΕ ΣΙΓΑΝΑ? ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ...ΧΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΛΉΡΩΣΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...