Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει πλέον ως εργάτης στο Βερολίνο (φωτό)

Στο Βερολίνο έχει μεταναστεύσει πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε ακολουθήσει το 2015 τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο νέο κόμμα που είχε ιδρύσει, τη Λαϊκή Ενότητα.
Ο λόγος για το Γιάννη Σταθά. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του μέλος της ΛΑΕ στο Twitter, o βουλευτής που είχε γίνει γνωστός για τον αλτρουισμό του, αφού «μοίραζε» τη βουλευτική του αποζημίωση, αλλά και τον μισθό του από την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» σε κοινωφελείς οργανισμούς, πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η επίμαχη ανάρτηση.

Ο Γιάννης Σταθάς είχε ξεχωρίσει μετά την εκλογή του στο αξίωμα του βουλευτή το 2012, όταν είχε αρνηθεί να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο αλλά και να δεχθεί την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό από δημοσίευμα των Νέων ότι ο βουλευτής προσέφερε κάθε μήνα το μισθό του (τον δεύτερο) που κέρδιζε από τη θέση που κατείχε στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.


Αργότερα, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και η βουλευτική του αποζημίωση μοιραζόταν στο ΚΕΘΕΑ, στη «Στροφή» ενώ ένα μέρος της συνέβαλε στις οικονομικές ανάγκες του κόμματος.

loading...

2 thoughts on “Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει πλέον ως εργάτης στο Βερολίνο (φωτό)

  1. Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!
    ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ.
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΣ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!

Comments are closed.