Εκτός ελέγχου η Μέση Ανατολή: Ιρανοί επικήρυξαν την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ!

Η εκτός ορίων βία που άσκησε το Ισραήλ και η απόφαση να μεταφερθεί η αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ θέτουν εκτός ελέγχου την Μέση Ανατολή και έτσι σκληροπυρηνικοί Ιρανοί επικήρυξαν την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ για 100.000 δολάρια!Πρόκειται για ένα ριζοσπαστικό ιρανικό κίνημα και προσφέρει σε όποιον ανατινάξει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ το συγκεκριμένο ποσό.

Πολλοί στην Μέση Ανατολή θα το έκαναν και για λιγότερα ή και δωρεάν

Η αιματοχυσία στη Γάζα με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ δημιούργησε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση.

H βία γεννάει βία και δημιουργεί χώρο στους σκληροπυρηνικούς της κάθε πλευράς να ευδοκιμήσουν έτσι λίγες ώρες μετά την σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας, μια οργάνωση του Ιράν, το «Κίνημα για τη Δικαιοσύνη των Φοιτητών», προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων σε όποιον κάνει στάχτη την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, όπου χθες η Ιβάνκα Τραμπ, η εκλεκτή κόρη του Αμερικανού προέδρου, έκοψε την «κορδέλα» στην τελετή των εγκαινίων, αντικαθιστώντας τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ.

Μέσω προπαγανδιστικής αφίσας που κυκλοφορεί, η ιρανική σκληροπυρηνική οργάνωση γράφει μεταξύ άλλων: «Το Κίνημα Δικαιοσύνης των Φοιτητών θα υποστηρίξει όποιον καταστρέψει την παράνομη αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ».

Στο Twitter το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο:
«Αηδιαστικό. Το Ιρανικό Κίνημα Φοιτητών Δικαιοσύνης κυκλοφορεί αφίσα προσφέροντας 100.000 δολάρια σε όποιον ανατινάξει τη νέα πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.Άραγε Ε.Ε και ΟΗΕ θα συγκαλέσουν σύνοδο για την ασφάλεια καταγγέλλοντας τους «μετριοπαθείς» Ιρανούς μουλάδες;» διερωτάται η φιλοισραηλινή «Act for Israel»

Χθες,ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι η μετεγκατάσταση της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ,δεν σημαίνει ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λάβει θέση σχετικά με τις τελικές διαπραγματεύσεις για το καθεστώς μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης».

Πάντως το μήνυμα που αντιλήφθηκαν οι Παλαιστίνιοι είναι ότι δεν θα είναι και τόσο… αμερόληπτες.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Ίσως δεν το έχουν καταλάβει καλά στην Ουάσιγκτον αλλά η εικόνα τους έχει πληγεί στα μάτια του κόσμου. Καλώς ή κακώς, έτσι έχει γίνει. Ακόμα και η απόσυρση από την συμφωνία με το Ιράν, από τις ΗΠΑ αντί να θέσει στο περιθώριο την Τεχεράνη έθεσε την Ουάσιγκτον.

loading...

5 thoughts on “Εκτός ελέγχου η Μέση Ανατολή: Ιρανοί επικήρυξαν την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ!

  1. οι ιρανοι θα κλασουν τους ορχεις των αμερικανων και των εβραιων με συμμαχους τους τουρκους και τον πουτιν με της πουτινιες του ΛΙΑΚΟ του βελοπουλου του συριζα του καρατζαφερη και του σωρρα ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΞΕΚΟΛΑ

  2. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΠΟΛΕΜΟΙ,ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΔΥΣΤΥΧΙΑ Η ΣΚΛΥΛΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ,ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…

    ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ Η ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ,ΥΠΟΥΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ,ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

  3. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΜΕ 1.7 ΔΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΛΠ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΕΤΣΙ??

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ…!!!!

  4. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ TV ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ 1.7 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

    ΒΡΕ ΕΝΑΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ".!!

  5. χαχαχαχαχαχαχααα!! Τα 100 χιλιάρικα θα τα εισπράξει από τον αλάχ

Comments are closed.