Πρίγκιπας Κάρολος: Μεγάλη μας τιμή! Φορά μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία

Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα είναι φιλέλληνας ο Πρίγκιπας Κάρολος. Σήμερα, εμφανίσθηκε να φορά μανικετίοκουμπα με την ελληνική σημαία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει δηλώσει ότι έχει την Ελλάδα στην καρδιά του αφού όπως είπε κυλάει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του. Αποφάσισε λοιπόν ως φόρο τιμής στην χώρα που επισκέπτεται να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τους έλληνες. Όπως παρατηρήσαμε λοιπόν φορά μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.

loading...

4 thoughts on “Πρίγκιπας Κάρολος: Μεγάλη μας τιμή! Φορά μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΥΡΙΑΣ Ἡ Βυζαντινή πριγκίπισσα Θεοφανώ, ἀνεψιά τοῦ Αὐτοκράτορος Ιωάννη Τζιμισκή, ἐταξίδεψεν είς τήν Ιταλίαν τόν Ἀπρίλιον τοῦ 972 διά νά παντρευτῆ τόν διάδοχον τοῦ Γερμανικοῦ θρόνου Ὄθωνα Β', εἰς τόν Ἄγιον Πέτρο τῆς Ρώμης. Εἶχεν δε μαζί της μία λαμπρή συνοδεία ἀποτελουμένη ἀπό μαγείρους, ράπτες καί γραμματεῖς καί ἔσι ἔμαθε τούς Γερμανούς νά ντίνωνται νά πλένωνται καί να τρῶνε μέ μαχαιροπείρουνα. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΛΕΓΟΥΝ ΓΛΥΞΠΟΥΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΚΑΜΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗΚ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΩΤΑΡΑ.

  2. Το χέρι που βλέπω έχει παρακράτηση υγρόν, ας το δουν τι ουρικό έχει….

  3. ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΣΥΝΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ!

  4. Ενω οι χριστιανοι ειναι και Ελληναρες αιωνες τωρα επισης ζουνε μονο στην αληθεια!!!
    πως να μην ζουνε αφου ο Αβρααμ και ο Ισαακ και η Σαρρα και ο Νεωε και ο Ιωσηφ και ο Ελαια ειναι απο την πανω Ραχουλα και στην Παλαια διαθηκη το λεει ξεκαθαρα οι Ελληνες ο περουσιος λαος!!και την Κυριακη της Ορθοδοξιας εκει να δεις αγαπη για τους Ελληνες και το Βυζαντιο Ελληνικοτατο! απλως εδω στην Ελλαδα ειχανε μπει λαθρο και καθως σφαζανε καταλαθος σφαξανε και καμια 500.000 χιλιαδες Ελληνες….

Comments are closed.