Φ. Κρανιδιώτης για Ματαρέλα: «Θα έπρεπε να τυφεκιστεί δημοσίως»!

Ότι θα έπρεπε να… τυφεκιστεί δημοσίως ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα υποστηρίζει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη γειτονική Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει:

«Πρόεδρος της Δημοκρατίας που ενεργεί κατά της βούλησης του λαού του και εμποδίζει την συγκρότηση κυβέρνησης μη αρεστής στο Βερολίνο, θα έπρεπε να τυφεκιστεί δημοσίως για παραδειγματισμό».

loading...

11 thoughts on “Φ. Κρανιδιώτης για Ματαρέλα: «Θα έπρεπε να τυφεκιστεί δημοσίως»!

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΟΜΑΛΑΚΑ…

    ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΡΕ? ΠΟΙΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΤΟΥ 15ΜΕΛΛΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟ=ΤΥ=ΠΟΥ-ΡΓΚΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 5 ΜΠΡΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΞΥΛΑΡΑ ΚΑΝΤΡΟΝΙ ΚΑΙ ΑΧΧ ΑΧΧΧ ΕΣΠΑΓΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΝΑΝΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΊΑΣ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΖΕΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΚΑΥΤΟΓΡΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟ-ΤΥ-ΠΟΥ-ΡΓΚΟ……ΕΛΑ ΜΟΙΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕ????

  2. KAΡΙΟΛΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΛΟΙ ΜΟΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΑΠΙΟ ΕΛΕΓΧΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΤΣΟΕΝΩΣΗ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΕΤΑΞΕ ΜΠΟΡΔΕΛΑ…..ΜΕ ΕΚΛΑΚΤΙΣΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΕΚΠΕΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΕΝΝΑ

  3. ολοι οι νεοταξιτες ειναι σωρραμουρηδες και τουρκομογγολοισλαμιστες

  4. ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ, ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΣ ΦΑΗΛΟΣ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  5. Οι λαοί από άγνοια έδωσαν μεγάλη δύναμη στους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Καιρός είναι να ξυπνήσουν.

  6. ΒΓΗΚΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ Δ/ΣΜΑ ΤΟΥ 15 ΠΟΠΥ ΤΑΚΑΚΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΙΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ ΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ????????????????????????????

  7. Φαήλος Κρανιδιώτης, Πρόεδρος της ''Νέας Δεξιάς'', της…''Αριστεράς'' βεβαίως βεβαίως!…., ''Μπλέ Κομμούνια'' δηλαδή…………. …Ε.

  8. Να σε ρωτήσω κάτι ρε Γαρουφαήλ; Αν το έκανε αυτό ο Παυλόπουλος με κυβέρνηση ΧΑ, ΚΚΕ ή συνδυασμό τον δύο θα έλεγες τα ίδια; Γιατί νομίζω πως όχι, αν και είναι οι ίδιες ακριβώς περιπτώσεις. Ο Παυλόπουλος είναι φανατικός φιλοευρωπαίος (Ε.Ε., ΕΥΡΩ-ΟΝΕ) στα πρόθυρα του παροξυσμού. ΤΙ θέση θα έπαιρνες;

  9. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ.

Comments are closed.