ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ξήλωσαν τον Αρχιλοχία που αρνήθηκε να γίνει η Φιλιπινέζα των Λαθρο παρά την αθωωτική απόφαση του Στρατοδικείου!!!!


Παρόλο που το Στρατοδικείο αποφάσισε την αθώωση του ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΗ.
Το Πρωτοβάθμιο & Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς & ΗΓΕΣΙΑ αποφάσισαν
την απόταξη του ο εν λόγω Αρχιλοχίας μετά απ’όλα αυτά βρέθηκε άνεργος χωρίς κάποιον άλλο οικονομικό πόρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί για οικονομικούς λόγους να προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο για την Δικαίωση του παρακαλείται όποιος θέλει να βοηθήσει τον Αρχιλοχία οικονομικά
Ας καταθεσει στο λογαριασμό του οποιοδήποτε ποσό στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθ. Λογ. 5227-063111-867
ΙΒΑΝ GR 66 0172 2270 0052 2706 3111 867
ΟΝΟΜΑ. ΦΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Σας ευχαριστούμε!!!

team-apagoreuetai.blogspot.gr

loading...

4 thoughts on “ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ξήλωσαν τον Αρχιλοχία που αρνήθηκε να γίνει η Φιλιπινέζα των Λαθρο παρά την αθωωτική απόφαση του Στρατοδικείου!!!!

  1. Άρε Παπαδόπουλε που είσαι να δεις τους σημερινούς στρατηγούς να γλείφουν τα αριστερά καθίκια για μια θέση να πουλάνε την πατρίδα τους και τα πιστεύω τους

  2. Σε όλους κάποτε έρχεται η δικαίωση και δεν θα αργήσει να έλθει και για τον Αρχιλοχία

  3. Ντροπή στην Ελληνική Δημοκρατία,

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟΜ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο. ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΨΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝΜ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ> ΟΧΙ !! ΠΩΣ ΝΑ ΜΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΛΥΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΟΣΟ ΜΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΝΑ ΑΜΟΛΗΣΟΥΝ ΡΕ ΚΑΡΙΟΗ ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΟΜ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥΜ ΦΟΡΦΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΣΒΗΣΤΗΝ ΡΕΕΕ ΣΒΗΗΣΤΗΗΗΝΝ….

Comments are closed.