Μαρινάκης: «Δεν έχω σχέση με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Απέφυγα μέχρι τώρα να τοποθετηθώ δημόσια στις άθλιες κατηγορίες που εκτοξεύουν διάφοροι εναντίον μου παρ’ ότι πολλοί μου το έχουν ζητήσει. Αναγκάζομαι σήμερα να το πράξω επειδή ο
πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπέρασαν κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

* Η Ελλάδα κύριε Τζανακόπουλε πράγματι δεν θα γίνει Κολομβία γιατί επιδιώκετε να την καταστήσετε χειρότερη από την Κολομβία και τη Βενεζουέλα μαζί. Η προσωποποιημένη εναντίον μου επίθεση είναι φανερό ότι επιχειρεί να υποκαταστήσει την απόλυτη αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου με την ύβρη και τη συκοφαντία. Ό,τι κατηγορείτε ως «συμμορίτικη ασυδοσία, αυταρέσκεια και προσβλητική για δημοκρατία αλαζονεία» και πολλά άλλα χειρότερα, προσδιορίζουν και αποτυπώνουν με ακρίβεια την εις βάρος μου συμπεριφορά σας και της κυβέρνησης που εκπροσωπείτε.
Οι δόλιες ενέργειές σας και οι δηλώσεις σας εμπεριέχουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα: να εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη η άποψη ότι ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί με αμφιλεγόμενης προέλευσης χρήματα τη Νέα Δημοκρατία και με αυτή τη σκοτεινή ατζέντα να πάτε σε εκλογές. Γι’ αυτό κάνετε συνεχώς παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, προαναγγέλετε διώξεις και επικαλείστε κατασκευασμένες μαρτυρίες, με έναν στόχο: να ενοχοποιήσετε έναν αθώο και μαζί του την αντιπολίτευση για να παραμείνετε στην εξουσία και στην καρέκλα σας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουρος, ότι ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τις δόλιες προθέσεις σας. Δηλώνω δε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έχω βοηθήσει την κυβέρνησή σας και στο πλαίσιο αυτό έχω συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα πολλές φορές στο Μέγαρο Μαξίμου.

* Η ανάγκη σας να καλύπτεστε πίσω από Non-papers, των οποίων την παραγωγή ασυναίσθητα και κυνικά ομολογήσατε, αποκαλύπτει τη δολιότητα της μεθοδολογίας σας και αναδεικνύει την σκοτεινή λογική του συστήματος εξουσίας που υπηρετείτε. Επιχειρήσατε να κρυφτείτε γιατί γνωρίζατε ότι συκοφαντείτε.

* Είχα λοιπόν κάθε δικαίωμα κ. κυβερνητικέ εκπρόσωπε, να ζητήσω την αποκάλυψη του άτολμου – κρυπτόμενου  συντάκτη των εις βάρος μου συκοφαντικών, ελεεινών και κατά πλήρη παραβίαση του τεκμηρίου και της ουσιαστικής αθωότητάς μου ανακοινώσεών σας. Παραβίαση την οποία περίτρανα και αδίστακτα ομολογήσατε. Εσείς όμως κ. Εκπρόσωπε της Κυβέρνησης, όπως και ο Πρωθυπουργός και άλλοι Υπουργοί, σπεύσατε να προκαταλάβετε την Δικαιοσύνη και να υπαγορεύσετε την απόφασή της. Εξάλλου, όσον αφορά τον ιθύνοντα νου των άθλιων εναντίον μου συκοφαντιών, ο οποίος αγνοεί επιδεικτικά το τεκμήριο της αθωότητας και προαναγγέλλει απροσχημάτιστα δικαστικές εξελίξεις, τον υποδείξατε εσείς ο ίδιος, παραδεχόμενος πως την τελική ευθύνη για κάθε ανακοίνωση που εκδίδεται από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, έχει αποκλειστικά και μόνο ο κ. Τσίπρας.

* Πιο περίτρανη, πιο ωμή και πιο άμεση αποκάλυψη της εναντίον μου σκευωρίας δεν θα μπορούσε να υπάρξει και δημόσια να ομολογηθεί.

* Σας μίλησα ευθύτατα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας το Σάββατο στις 22:27 το βράδυ,  αποκαλύπτοντας το ονοματεπώνυμό μου, για να ζητήσω ό,τι ήταν αναγκαίο, προς άσκηση του θεμελιώδους δικαιώματος υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψής μου και προστασίας της αξίας  μου ως ανθρώπου, όπως αρμόζει σε Κράτος Δικαίου, το οποίο δυστυχώς επιχειρείτε να καταλύσετε.

*Ο δρόμος προς την Δικαιοσύνη, τον οποίο δηλώνετε ότι θα ακολουθήσετε, είναι ανοικτός, αν και έχετε αποδείξει περίτρανα με τις παρεμβάσεις σας ότι δεν σας είναι σεβαστός. Βέβαιο όμως είναι ότι θα τον διαβείτε, όχι διότι το επιλέγετε, αλλά γιατί θα υποχρεωθείτε, προς αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Βαγγέλης Μαρινάκης».

loading...

4 thoughts on “Μαρινάκης: «Δεν έχω σχέση με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη»

  1. https://youtu.be/e0srW_fEM1s

    Το Μιζοτακέικο στην υπόθεση του NOOR 1

    https://youtu.be/hmhVf-b19Es

    To πλοίο Noore One κλονίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα …

    Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αυτή την νεοφιλελεύθερη "συμμορία" των Μιζοτάκιδων …

    Ο υπεράνω υποψίας Βγγέλας πολιορκημένος από υποψίες …

    Υποψίες ότι είναι μπερδεμένος με στημένα στο ποδόσφαιρο …

    Υποψίες ότι ενέχεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος …

    Υποψίες ότι είναι το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση του Noor 1 …

    Υποψίες ότι τα έχει καταφέρει με σκοτεινά μέσα,( που οι υποψιαζόμενοι υποψιάζονται,) να μην τον αγγίζει η Δικαιοσύνη. …

    Υποψίες ότι έχει στενές σχέσεις, δέκατου τρίτου τύπου, με την οικογένεια Μιζοτάκη. …

    Υποψίες εν γένει …

    Ο υπεράνω υποψίας πολιορκημένος από υποψίες…

    ΜΜΕ, ποδοσφαιρικές ομάδες και πολιτική.
    Αυτό είναι το πλέγμα των δραστηριοτήτων τις οποίες αναπτύσσει, με πολυδιάστατο τρόπο και παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο εφοπλιστής.

    Αποκτά το «Βήμα», τα «ΝΕΑ», ένα ποσοστό του MEGA και ένα κυρίαρχο ποσοστό στο Πρακτορείο Διανομής Τύπου «Άργος», το οποίο διαδραματίζει στρατηγικό ρόλο ως προς τον έλεγχο της κυκλοφορίας των εντύπων.
    Ο Βαγγέλας «μοιράζει» τις μετοχές του «Άργους» που κατείχε ο ΔΟΛ στα «Παραπολιτικά» που ελέγχει και στη φίλα προσκείμενη πολιτικά και επιχειρηματικά εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
    Έτσι, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί επιβολής μονοπωλίου στη διανομή Τύπου.

    Μπορεί επίσης στο μυαλό του η «Δημοκρατία» να λειτουργεί υπό την έννοια ότι ένα ολόκληρο κόμμα, η Νέα Μιζοκρατία, μπορεί να υπερασπίζεται με σθένος και χωρίς να τηρεί τα προσχήματα τα συμφέροντά του και – όλως τυχαίως, εντελώς συμπτωματικά – το ίδιο κόμμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βάλλει ταυτόχρονα κατά των ανταγωνιστών και αντιπάλων του.

    Το 2017. «Σωτήριον έτος» για τον Βαγγέλα. Τα «φίδια» άρχισαν να τον ζώνουν. Ξέρει ευθύς εξαρχής πως ένας συνεργάτης του, ο ισοβίτης Γιαννουσάκης, έχει αποκαλύψει στοιχεία στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (Ιανουάριος 2017). Ξέρει πως ο Γιαννουσάκης με απόρρητη κατάθεσή του έχει αποκαλύψει στοιχεία στον ανακριτή του Λιμενικού Χριστοφοράκη. Ξέρει πως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα έχει βάλει μπροστά την έρευνά της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης γνωρίζει, διότι πολλά ακούγονται και ακόμη περισσότερα λέγονται. Τότε προφασίζεται πως δεν γνωρίζει τον Βαγγέλα…
    Απολαύστε τα δύο αδέλφια να διαψεύδουν το ένα το άλλο.
    Η Ντόρα από βήματος της Βουλής και ο Κυριάκος από τηλεοπτικό σταθμό.
    Ο ένας κάνει ότι δεν ξέρει και η άλλη αποδεικνύει πως όλα είναι γνωστά.
    Είναι πολύ γνωστές και ομολογημένες οι οικογενειακές σχέσεις του Μαρινάκη με την οικογένεια Μιζοτάκη από την εποχή του πατέρα του εφοπλιστή.

    Είναι επίσης γνωστό ότι ο Βαγγέλας και ο σύζυγος της Ντόρας Ισί-Δωρας έχουν συστήσει κοινή εταιρεία.

    Όλα δείχνουν πως οι βίοι ήταν παράλληλοι.

    Οι φιλοδοξίες του Βαγγέλα, οι πολιτικές του βλέψεις προκειμένου να βρίσκεται στο απυρόβλητο, οι εκδοτικές του δραστηριότητες ταίριαξαν γάντι με τους σχεδιασμούς της παρούσης ηγεσίας της Νέας Μιζοκρατίας.

    https://www.youtube.com/watch?v=oqdOQtIGBl8

    Συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ«Noor 1»

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=e0srW_fEM1s

    ΠΑΡΤΥ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ , ΒΟΡΙΔΗ , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ

  2. https://youtu.be/TQvoBAN1q0U

    "Με άρπαξαν οι ένοπλοι μπράβοι του Μαρινάκη"

    Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΙ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ – Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΚΟΥΛΑ

    http://www.zougla.gr/greece/article/me-arpaksan-i-enopli-mpravi-tou-marinaki—-f-mafioziki-epi8esi-gia-mia-anartisi-

    Ο Βαγγέλας είναι ο μπροστινός, ο αχυράνθρωπος της Ντοροφαυλοκρατίας.

    Είναι κάτι σαν τον οφφσοράκια Παπασταύρου , τον εταίρο της Μαρέβας, της εταίρας του Μιζοτάκη …

  3. Μαρινάκης: «Δεν έχω σχέση με τη ΝΔ και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη,μονο με την Ντορα παλια ειχα νταλαβερι που ημουνα μπραβος της»

  4. Ναι μαλάκα σε πιστέψαμε.Ρε καραγκιόζη φτωχομπινέ δείξε μας δύο αντε έναν τεμπελχανα κουμουνιστή έντμο που έχει ιδρώσει φανέλα .Οταν τα ακούμπαγε στον συριζα ο Μαρινάκης του δίνατε τίτλους τώρα του τραβάτε το χαλί γιατί σταμάτησε ο λουφές ,κοπρίτες που έχετε το θράσος και μιλάτε .

Comments are closed.