Όχι άλλη… “αγωνία” για την Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Επιτέλους και η υποκρισία έχει όρια, όρια που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ όλοι αυτοί, οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρονται για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το μέλλον της και οι οποίοι όταν τον Σεπτέμβριο του 2013 μας φόρεσαν χειροπέδες είχαν στήσει ένα τρελό πανηγύρι για την εξόντωση, όπως πίστευαν, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Τότε πανηγύριζαν και σήμερα δήθεν “αγωνιούν” γιατί όπως γράφουν δεν ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή άλλοι γιατί δεν κάνει… επανάσταση (!) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ξεχνούν, βεβαίως, ότι τα γραπτά μένουν και τα γραπτά εκείνων των μηνών του 2013 είναι πολύ πικρά για όλους αυτούς και αναδεικνύουν το μίσος και την εμπάθειά τους για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Άλλοι πάλι ήλθαν από το πουθενά στο Κίνημά μας και θέλησαν να γίνουν ρυθμιστές ή άλλως “νταβατζήδες”… Οι πραγματικά χθεσινοί σε ένα Κίνημα με ιστορία δεκαετιών έγιναν πολύ σύντομα και πάλι χθεσινοί για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει την δύναμη να αφομοιώνει τους αγνούς αγωνιστές, αλλά και να αποβάλλει τους καιροσκόπους. Έχει την δύναμη να ενσωματώνει αυτούς οι οποίοι είναι αληθινοί Ιδεολόγοι και να οδηγεί στο μηδέν από το οποίο και προήλθαν όλοι αυτοί οι δήθεν “χρυσαυγίτες”, που θυμήθηκαν το Κίνημά μας όταν άνοιξαν με τον αγώνα μας και τις θυσίες μας θέσεις εξουσίας και μάλιστα παχυλά αμειβόμενες.

Όμως το θράσος δεν έχει όρια όπως τόνισα και προηγουμένως και έτσι όλοι αυτοί οι “κύριοι” δήθεν αγωνιούν σήμερα για το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και λένε ότι είναι χαμηλά τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Μα οι τελευταίες εκλογές έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2015 και οι προτελευταίες τον Ιανουάριο του 2015. Τον Ιανουάριο 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναδείχθηκε τρίτο κόμμα με την ηγεσία της στην φυλακή, γεγονός πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου, και τον Σεπτέμβριο, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς πολώσεως, αύξησε το ποσοστό της και αναδείχθηκε πάλι σε τρίτη πολιτική δύναμη.

Πού βλέπουν την μείωση; Και αν την βλέπουν, χρειάστηκε να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια για να την διαπιστώσουν;

Γιατί αν θυμόμαστε καλά, μαζί μας πανηγύριζαν για αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα στο συνέδριο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το οποίο έγινε στις αρχές του 2016, πριν δύο ολόκληρα χρόνια. Όχι άλλη “αγωνία” λοιπόν, από τους κυριολεκτικά “χθεσινούς χρυσαυγίτες”, που βρέθηκαν ανάμεσά μας, αφού προηγουμένως είχαν γλείψει τα πράσινα και γαλάζια φέουδα του παλαιοκομματισμού.

Εγώ τους φίλους μου και τους Συναγωνιστές μου τους ξέρω. Είναι αυτοί που βρέθηκαν έξω από την Γενική Ασφάλεια και στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων εκείνες τις ημέρες του 2013 και όσο για τους υπόλοιπους για το πού είναι και πού θα πάνε δεν δίνω δεκάρα τσακιστή.

loading...

6 thoughts on “Όχι άλλη… “αγωνία” για την Χρυσή Αυγή! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Η Παγκοσμιοποίηση αγωνιά για την άνοδο του πατριωτισμού σε όλη την Ευρώπη.

  2. Η παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει όλα τα κόμματα και τα αριστερά και τα δεξιά.
    Απεχθάνεται τα πατριωτικά κόμματα.

  3. Τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια.

  4. Λογια αληθινα μεστα πατριωτικα και τιμια απο εναν σοβαρο αγωνιστη εθνικιστη…

  5. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΑΤΟΜΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 04:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟ 40 ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΝΥΣΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΚΑΝΑΝ". ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.