Ζητά αναστολή της τιμωρίας του Σαββίδη για τον τελικό ο Μελισσανίδης: «Μαζί μου στο ΟΑΚΑ»!

Κίνηση Fair Play και καλής διάθεσης από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ προς αυτόν του ΠΑΟΚ ενόψει του σαββατιάτικου τελικού!

Σε μία σημαντική κίνηση, προκειμένου να εξομαλυνθεί η διαμορφωθείσα κατάσταση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς την κατ’ εξαίρεση αναστολή της 3χρονης απαγόρευσης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στα γήπεδα, ενόψει του τελικού του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ούτως ώστε οι δύο άνδρες να παρακολουθήσουν μαζί το μεγάλο παιχνίδι και να στείλουν ηχηρό «μήνυμα» προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

loading...

6 thoughts on “Ζητά αναστολή της τιμωρίας του Σαββίδη για τον τελικό ο Μελισσανίδης: «Μαζί μου στο ΟΑΚΑ»!

  1. ΡΕ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΑ! ΑΦΟΥ ΥΠΟΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΙΑΣ ? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  2. 6,37
    ΝΑΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ . ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝ ΕΜΑΠΙΝΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ????.ΠΕΡΙ ΚΛΟΠΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΚΤΙΖΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΑΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ,ΠΟΛΥ ΤΥΧΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΦΙΛΕ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ . Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΜΠΑΜΝΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ .ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΙΠΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΥΘΡΜΗΤΑ ΚΑ ΠΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ,ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

  3. ΕΙΔΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ,ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΟ Η ΑΕΚ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

  4. GREXIT να τελειώνουμε ,να το γκρεμίσουμε και να το ξανακάνουμε στα μετρα μας .
    Πρωτάθλημα θά παίρνει μονο η Αθήνα , οι υπόλοιποι υποτελείς θα συμπληρώνουν το παζλ
    θα πληρώνουνε και δεν θα μιλάνε .

  5. ΟΤΑΝ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΡΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΑ

  6. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΩΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ

Comments are closed.