Π.Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία δεν αποδέχομαι σύνθετη ονομασία» – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν με ενδιαφέρει εάν θα υπάρχει το “Ίλιντεν” ή το “Άνω” στην ονομασία των Σκοπίων. Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία, η λύση δεν είναι αποδεκτή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες» ανέφερε σε συνέντευξή του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο Σκοπιανό και ξεκαθαρίζοντας πως ΔΕΝ θα δεχτεί καμία «λύση» που εκχωρεί δικαιώματα της Μακεδονίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει λύση στο ζήτημα με τα Σκόπια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι Σκοπιανοί ζουν με τον μύθο της Μακεδονίας όμως «εγώ δεν ψηφίζω ποτέ μια λύση με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη».

Όπως εκτίμησε ο κ. Καμμένος και στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

Σε ότι αφορά στην πιθανό ενδοκυβερνητική εμπλοκή ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ως κυβερνητικός εταίρος έχω διαχωρίσει τη θέση μου από την πρώτη στιγμή.

Επίσης ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έχουν δανειστεί ούτε 1 €! Όπως επίσης, ότι ουδέποτε το κόμμα του έχει πληρώσει έστω και 1 € σε δημοσκοπικές εταιρείες. Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρχαν εταιρείες που ζητούσαν μέχρι και 50.000 € για να κάνουν μία έρευνα για λογαριασμό του κόμματος, έρευνα που φυσικά θα είχε «αντίκτυπο στις δημοσκοπικές επιδόσεις»…

loading...

5 thoughts on “Π.Καμμένος για το Σκοπιανό: «Εφόσον υπάρχει ο όρος Μακεδονία δεν αποδέχομαι σύνθετη ονομασία» – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ,ΑΛΛΑ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΛΗ.

  2. Θα τα παίξουν όλα για όλα..

    Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης

    Πρέπει κάποιους να "θυσιάσουν" .Ειναι πολύ μεγάλο το θέμα με την Μακεδονία, πρέπει λοιπόν να γίνει αποπροσανατολισμός. Ξέρουν πως με το όνομα θα γίνει χαμός, και τρέχουν να το στήσουν ,για να πάρουν σειρά τα τσοντοκάναλα, να "καταδικάσουν". Όσοι τώρα αντιδράσουν για το μακεδονικό, αυτόματα τους "κατατάσσουν" στους διάφορους καράφλες-Είδατε τις φάτσες τους; Είδατε κανέναν σοβαρό άνθρωπο να διαμαρτύρεται; "φασίστες". Μέχρι και μαύρες κουκούλες είδαμε. Προλαβαίνουν "αντιδράσεις" και τις χαρακτηρίζουν ακραίες. Για αυτό "έφαγε" κάποιες σπρωξιές ο δήμαρχος και κάποιες κλωτσιές η πόρτα του αυτοκίνητου .Ειναι τυχαίο, που έγινε στην Μακεδονία το σόου? Γιατί, στον θεό που πιστεύετε . Κάτι «σάπιο» υπάρχει εδώ.

    Τέτοια γεγονότα είναι η επιτομή του διχασμού. Χωρισμένος στα δυο ο λαός μέχρι να περάσει το κόλπο με το όνομα…Μιλάμε για την Μακεδονία του Αλεξάνδρου. Για τον Θέανθρωπο Αλέξανδρο που κάποιοι αγαπούν να μισούν. Μιλάμε για μια οικονομική κρίση που υπερβαίνει τα 10 χρόνια.…. Ο ήλιος βαράει. Η νύχτα ξεπαγιάζει. Το στοµάχι αδειάζει. Η αφυδάτωση του άγχους σκοτώνει. Το αίμα να χτυπά στα μηνίγγια μετά από μια βασανιστική σκέψη για αυτό που έχασες. Το όνειρο εφιάλτης…..Η πανίσχυρη και τεράστια Γιουγκοσλαβία έγινε κομμάτια. Σήμερα βρίσκονται στην Ελλάδα, ο Μπουτάρης ένα απλό γρανάζι είναι…ένας γραφικός γέρος που τραβά αστοιχείωτους..

    Θα τα παίξουν όλα για όλα…..χαλαρώστε λίγο και δείτε τους όπως πραγματικά είναι…Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν super duper πατριώτες..http://perimajestic.blogspot.gr/2018/05/blog-post_64.html

  3. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝ
    ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ
    ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ

  4. Η ντροπή του πολιτικού κόσμου.
    Αρχιψευταράς, συναγωνίζεται τον Τσίπρα.

    Το παίζει υπερπατριώτης.
    Πάμπλουτος αν και δεν εργάσθηκε.
    Τζογαδόρος, χαρτοπαίκτης, συχνάζει σε καζίνα.

    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει καμία πολιτική πρόταση.
    Θρασύτατος.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης,
    υβριστής (έχει καταδικαστεί , αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του, εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος),
    φαιδρός έως γελοίος, καρναβαλίζεται όλο τον χρόνο.

    Ντύνεται με στολές στρατηγού, αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα….., ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Φοβάται τις εκλογές, γιατί γνωρίζει ότι δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή.
    Θα λογοδοτήσει γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες.

  5. Μπορεί να μην το δέχεσαι, το όνομα Μακεδονία στην ονοματοδοσία αλλά το δέχεται ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ, που παρεπιπτόντως δεν είναι και τίποτα για αυτό να χάσει καμιά δεκαριά νησιά η Ελλάδα, σύμφωνα με δήλωσή του, λες και είναι τα αμπελοχοραφά του. Διεργαψέ τον από τώρα άλλωστε και με 5 βουλευτές έχεις κοινοβουλευτική ομάδα, ο Ζουράρις είναι η ντροπή του κοινοβουλίου, δεν προσφέρει τίποτα ούτε στην χώρα ούτε στους ΑΝΕΛ.

Comments are closed.