ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ … “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΑρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής

Αλήθεια τι θυμήθηκα; Από τη στιγμή που κορυφώνεται ο πόλεμος Καρατζαφέρη – Βελόπουλου (σ.σ. η σειρά των ονομάτων δεν είναι τυχαία, γιατί ο συντάκτης σέβεται την πολιτική ιεραρχία)!

Θυμήθηκα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, το οποίο παρουσίαζε τον πόλεμο χαρακωμάτων, μέχρι της τελικής πτώσεως, των Γιώργου Καρατζαφέρη και Κυριάκου Βελόπουλου!

Βλέπετε, ο πατριωτικός χώρος είναι ακηδεμόνευτος, αφού η “Χρυσή Αυγή” έχει πιάσει ταβάνι και ένα τεράστιο εκλογικό “χωράφι” προσμένει τον καλλιεργητή του!

Από τη μια μεριά ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έχει ιδρύσει ήδη κόμμα και ευελπιστεί να αδράξει ψηφοφόρους της ευρύτερης λαϊκής – πατριωτικής δεξιάς και ο άλλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δεν έχει κόμμα, αφού τον ΛΑ.Ο.Σ τον διέλυσε, όπως και την “Εθνική Ενότητα”, μη υπάρχοντος δεύτερου ενδιαφερόμενου, προσπαθεί και νομίζει ότι μπορεί να παίξει ξανά ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας!

Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος…

Θα μου πείτε, έχει κάποια σχέση ο Καρατζαφέρης με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” του Στέφανου Χίου; Δεν μπορώ να γνωρίζω!

Όμως, γνωρίζω πως ο Στέφανος Χίος εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ιδιοκτησίας του Καρατζαφέρη! Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!

Όμως, Καρατζαφέρης και Βελόπουλος, σήμερα είναι “δυο ξένοι στην ίδια πόλη” με κοινά συμφέροντα! Την άλωση της ψήφου του πολίτη που ως γνωστόν έχει κοντή μνήμη και ξεχνάει πολύ γρήγορα!

Ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

Γι΄ αυτό εμείς, θα σας θυμίσουμε πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα, στην οποία Βουλευτής ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές! Ο δε Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ!

Οι δυο άνδρες υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι κατά το παρελθόν και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε τον Κυριάκο Βελόπουλο, “επιβάλλοντας” την εκλογή του στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος βεβαίως, παλαιότερων στελεχών που είχαν υπηρετήσει το κόμμα από υψηλές θεσμικές θέσεις και είχαν επί της ουσίας μεγάλο μερίδιο στις εκλογικές επιτυχίες του ΛΑΟΣ στις Εθνικές εκλογές, αλλά και σε αυτές της ΕΕ!

Φίλες και φίλοι, πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν μετείχε σε κανένα θεσμικό Όργανο του ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά ουσιαστική συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια του κόμματος του ΛΑΟΣ!

“Ματωμένη πένα” έγραψε στο “Μακελειό”…

Τώρα, τι μεσολάβησε και οι δρόμοι τους χώρισαν, ας απαντήσει αν γνωρίζει ο Στέφανος Χίος!

Ο οποίος διά μέσω αυτού του δημοσιεύματος της εφημερίδος “Μακελειό”, προφανώς επιζητά τον πολιτικό θάνατο του κόμματος Βελόπουλου προκειμένου να προσποριστεί τις ψήφους του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε τι ακριβώς έγραφε αυτό το πρωτοσέλιδο, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε αν αληθεύουν αυτές οι αναφορές κατά του προσώπου του Κυριάκου Βελόπουλου!

«Πήξαμε από πατριώτες της κονόμας. Η αμετάκλητη καταδίκη για υπεξαίρεση του υπερ-Έλληνα αρχηγού κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, που “βούτηξε τα λεφτά του συνεταίρου του” και η σκοτεινή “υπόθεση εκβιασμού” που στέρησε την έδρα της ΝΔ.

“Εκβίαζε με τη μύγα για να πάρει διαφήμιση”!

“…ακροατής πήγε στον Κυριάκο Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας – κολοσσό και γυρίζοντας πίσω, η εταιρεία απέστειλε διαφήμιση στο κανάλι”!

Ωστόσο όμως, αν θιγόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος επειδή ενδεχομένως το δημοσίευμα να ήταν ψευδές, ας προσέφευγε στη δικαιοσύνη για τη δικαίωσή του! Εάν δεν προσέφυγε, τότε τι να πω…

Έτσι, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι πως το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν έχει βαριά οσμή μόνο στα μεγάλα κόμματα! Τα ίδια μεγάλα μαχαίρια βγαίνουν και στα μικρά κόμματα! Ωστόσο, φρονώ πως ο πόλεμος μεταξύ Καρατζαφέρη – Βελόπουλου μόλις ξεκίνησε! Αυτός λοιπόν, ο πόλεμος χαρακωμάτων συνεχίζεται ανελέητα από τα κανάλια στα οποία έχουν φωνή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Γιατί προφανώς, έχουν ράμματα και οι δυο για τη γούνα του άλλου!

Ας πρόσεχαν…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Αρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

5 thoughts on “ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ … “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥ

  1. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΧΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΜΑΛΑΚΑ Καρατζαφερη δεν θα…
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
    ΧΙΟΣ"ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"!!!
    ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!
    ΧΑΜΠΕΡ ΡΕΖΙΛ-YouTube
    Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ?
    Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-Σ.ΧΙΟΣ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-"Η Χ.Α.ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ"!!!
    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ…
    "ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ"ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ..Ave Sofia τι να πει κανειs χεχεχεχεχιχιχιχιχι….

  2. ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ
    ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΚΑΙ Ο ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΧΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΜΠΟΛΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΚΟΦΕΡΑΝΣΙΕ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΔΕΠΑΠΑΤΡΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑ ΟΛΑ ΓΟΑ ΤΟ ΜΑΜΟΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ

  3. Αφήστε τους σάπιους να σαπίσουν κι άλλο, το ερώτημα πλέον δεν είναι ΛΑ.Ο.Σ. ή Ελληνική Λύση αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΑ ή Ελεύθερη Πατρίδα.

  4. Οι σάπιες σταφίδες στο τέλος κολάνε μεταξύ τους ευκολότερα.

Comments are closed.