Σπ. Δανέλλης: Εγώ και το Ποτάμι θα ψηφίσουμε συμφωνία για το ονοματολογικό

“Είναι θέμα συνείδησης και ιστορικής ευθύνης να υπερψηφίσουμε μια λύση σύνθετης ονομασίας erga omnes” δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Δανέλλης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά (“παλεύω γι αυτό από το 1992”) και το Ποτάμι θα τη στηρίξουν.

Κάλεσε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να σεβαστεί τις αξιακές αρχές στις οποίες στηρίχθηκε η ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής και να υπερψηφίσει μια συμφωνία. “Ας μην αναζητούν προσχήματα” είπε χαρακτηριστικά.

κ. Δανέλλης τάχθηκε επίσης υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών, καλώντας την κυβέρνηση να φέρει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση και σημειώνοντας πως “ό,τι είναι θετικό θα το ψηφίζουμε”.

“Φαίνεται ότι είμαστε κοντύτερα σε συμφωνία με τα Σκόπια από ποτέ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί που όντως υπάρχει πρόβλημα, στην επιθετικότητα της Τουρκίας”, κατέληξε.

loading...

6 thoughts on “Σπ. Δανέλλης: Εγώ και το Ποτάμι θα ψηφίσουμε συμφωνία για το ονοματολογικό

  1. ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΟΛΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙ ΙΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ .ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  2. Δανελλη απο που εμφανιστηκες εσυ ποιος εισαι και ποιος σου εξουσιοδοτησε να παιρνεις τετοιες αποφασεις με επαρση.Αντε στο διαολο πουλημενοι χαραμοφαιδες,παρτε την φαρα σας και παρτε τον μπουλο.Μονο κακο ειστε ικανοι να κανετε σ αυτη την χωρα.ΑΛΗΤΕΣ.

  3. αυτοι που θα ψηφισουν ναι για τα σκοπια
    νεκρα να τους πιασει και κα εχουν τη
    καταρα του θεου και των ελληνων

  4. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ? ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑΘΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΑΠΟ ΘΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ την απαραίτητη αξιοπρέπεια, ευθιξία και φιλότιμο ως λαός, θα γλυτώσουμε από την ολοκληρωτική καταστροφή, την κλιμακούμενη γενοκτονία και τον εξανδραποδισμό μας.

  5. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ Η ΦΙΤΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Comments are closed.