Κυρ. Μητσοτάκης: Συνυφασμένη με την κοινή μοίρα Ελλήνων και Τούρκων η ιστορία της Ίμβρου

Στα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο παρέστη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ίμβρο.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η ιστορία της Ίμβρου είναι συνυφασμένη με την κοινή μοίρα Ελλήνων και Τούρκων».

«Και είχα μάλιστα τη μεγάλη χαρά σήμερα, επισκεπτόμενος τα σχολεία της Ίμβρου, να διαπιστώσω ότι η ελληνική κοινότητα στην Ίμβρο αυξάνεται και ότι η Ίμβρος παραμένει ένα παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ των δύο λαών μας», πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνέχισε:

«Μία ειρηνική συνύπαρξη, η οποία θα πρέπει να είναι ο οδηγός στις ελληνοτουρκικές σχέσεις για το μέλλον. Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτή την ειρηνική συνύπαρξη, η οποία προϋποθέτει βέβαια το σεβασμό των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας».

loading...

4 thoughts on “Κυρ. Μητσοτάκης: Συνυφασμένη με την κοινή μοίρα Ελλήνων και Τούρκων η ιστορία της Ίμβρου

  1. ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ Ε? ΟΥΥΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ…ΟΥΥΥΣΤ

  2. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ!!!!!!!!

    ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΡΑΤΕΣ.

  3. Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ !

    Η ΕΞΕΛΙΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ : Ο ΚΟΥΛΗΣ !

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΘΑ ΣΕ ΛΑΚΤΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

Comments are closed.