Επίθεση Μπακογιάννη σε Πατούλη για το Δήμο της Αθήνας, επίθεση πολυτέκνων σε Μπακογιάννη για την υιοθεσία των γκέι – Οι σπαρταριστοί διάλογοι!

Ο κακός χαμός έγινε κατά την  εκδήλωση του Τομέα Ισότητας των Φύλων της ΕΝΠΕ με θέμα «Η Δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας».

Εκεί βρέθηκαν μαζί Γιώργος Πατούλης, Ντόρα Μπακογιάννη και Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.


Στα ψιθυριστά η Ντόρα είπε στον Πατούλη: «τραβήξου από την Αθήνα, διασπάς την παράταξη, αφού ξέρεις ότι θέλει να κατέβει ο Κώστας.»

Απάντηση Πατούλη: «Η παράταξη, είναι μαζί μου. Ο γιος σου ποντάρει στους γκέι και στους Καπετάν Ερμήδες, Αυτοί τι είναι ΝΔ; ΣΥΡΙΖΑ είναι! Και γιατί στηρίζει το νόμο Σκουρλέτη; Που την είδες την γαλάζια υποψηφιότητα του Κώστα; Εδώ και ένα χρόνο το έχω δηλώσει ότι κατεβαίνω για το Δήμο της Αθήνας. Ο γιος σου τώρα το θυμήθηκε, ότι χρειάζεται τη γαλάζια παράταξη; Τι είναι η Αθήνα, μαγαζάκι της οικογένειάς σας;»

Κάπου εκεί παρεμβαίνουν και οι πολύτεκνοι και απευθυνόμενοι στην Ντόρα της λένε: «Ντροπή σου να ψηφίζεις την υιοθεσία στους γκέι. Εμείς στηρίζουμε την οικογένεια στην Ελλάδα με θυσίες και ιδρώτα και μας έχετε τσακίσει στις περικοπές! Ντροπή για τη ΝΔ να φτιάχνει ανώμαλα πρότυπα.»

Μία ωραία παρέα εκεί στη ΝΔ.

Λέτε να μην έγιναν έτσι τα πράγματα και να έμειναν στα ψεύτικα χαμόγελα της φωτογραφίας;

Ο Ρηγιλλάκος
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Ντροπή σου Πατούλη, να χαλάς την εξέλιξη της παράδοσης, της οικογένειας, που δεν έχει καταλάβει .οτι το Αστρο τους Τέλείωσε,
  για πάντα, και θα ανακουφιστεί ο τόπος από τα σκάνδαλά τους,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΞΩ ΚΩΛΟΒΙΛΑΕΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΟΞΩΩΩΩΩ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΤΣΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΕΡΓΟ ΚΟΠΡΙΤΟςΣΚΥΛΟ ....ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]