ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΡΟΣ B






Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες του Ελληνικου-ρωμαικου αυτοκρατοριας κρατους ειναι ζητημα ζωης και θανατου να συνεχισουμε και εμεις οι γνησιοι Ελληνες στην σημερινη εποχη. 


Αυτο θα το επιτυχουμε κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο και γαμους με της Συριες Αμαζονες.



Οι Συριες αμαζονες εχουν το καταλληλο dna, διοτι ειναι πολυ ηθικες, με υψηλες αξιες και εχουν το γονιδιο του πολεμιστη.
 



Ολα αυτα την ιδια στιγμη που οι ραγιαδοπουλες σερνονται μεσα στον βουρκο της σεξουαλικης διαφθορας και εγιναν η αιτια να αργοσβηνει το ιερο ελληνικο εθνος. 


Το ντύσιμο της γυναίκας – π. Σάββας Αχιλλέως  

  

 

ΟΙ ΣΥΓΡΧΟΝΟΙ ΡΩΣΟΙ.
 
Οι ρωσοι οι οποιοι θεωρουν τους εαυτους ότι είναι οι 
“συνεχιστες” της Ελληνικης–ρωμαικης αυτοκρατοριας αντεγραψαν κατά γραμμα την πολιτικη των Ελλήνων του ρωμαικου κρατους.
 

Στα πλαισια αυτων των σκοπων οι ρωσοι εκαναν γαμους-συμαχια Συριων φοιτητών οι οποιοι σπουδασαν στην Μοσχα  με ρωσιδες, πειριπου 100.000 ρωσιδες ζουνε παντρεμένες στην Συρια, και εχουν κανει οικογενειες,
 


Ρωσια και Συρια εχουν ισχυρούς δεσμούς εξαιτιας αυτων των γαμων, για αυτό η Συρια αγοραζει τα οπλικα της συστηματα μονον από την ρωσια και εχει αυτην την στιγμη στον πολεμο αυτό την υποστηριξη της ρωσιας.
 

Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι εδώ μια υπερδυναμη όπως η ρωσια για να είναι σε θεση να επιβιωσει αναζητησε συμμαχους στην περιοχη.
 
Ελληνες ποτε να μην ξεχνατε ότι είναι οι ρωσοι μεχρι σημερα το οφειλουν στους Ελληνες.
 

Εντούτοις η πολύ καλοι μας “φιλοι ” οι ρωσοι  αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.
 
 
 

 

Σε ολες τις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος, οι ρωσοι οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.
 
 
οι Ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν.


Ακομη σκλαβωσαν παρα πολλες ωραιες Ελληνιδες,για να τελουν σεξουαλικες ανωμαλιες, δηλαδή τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.
 
 
 
Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν “ορθοδοξοι χριστιανοι’ από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.

Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 

Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι  τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 
 
 
Στον αντιποδα οι ραγιαδοπουλες η κατα γενικη ομολογια πορνες του εωσφορου,με την μοδα, με ολες αυτες τις σεξουλαικες ανωμαλιες, μας είναι καταρα.

Διοτι οι ραγιαδοπουλες μας επεβαλαν μεσα απο την σεξουαλικη διαφθορα και την μητριαρχια την σκλαβια, τα αισχρα και παρανομα μνημονια, την απωλεια της εθνικης μας κυριαρχιας, τις αδικες αυτοκτονιες, τα ορφανα παιδια που προεκυψαν απο τους αυτοχειρες, τους ανεργους, τους  αστεγους, την ανομια, την αταξια κλπ. 



Οι ραγιαδοπουλες είναι η αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή που συμβαινει στην Ελλαδα.

Σε αυτο συμφωνουν ολοι οι γνησιοι Ελληνες.
 

Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί.
 
 
Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.
 
 
 
 

Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποτιμητικό για την γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. 
 
 
Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι γνησιες Ελληνιδες κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. 



Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. 



Οι γνησιες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους αυθεντικους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι  πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 



Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
 
 
 
 
Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: 



«Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» 
 
 
Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. 



Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.
 
 
Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. 



Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους. 


 
 
Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν “αντρες” του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.

Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. 

 
 
Αυτές είναι οι Συριες οι οποιες πολεμουν με
μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη 
 

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
 


Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων. 
 
 
Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). 
 
Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
 
 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). 

Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).

«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 
  
 
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ :
 
 Nα ξέρετε ότι για κάθε άντρα η κεφαλή του είναι ο Χριστός και κεφαλή της γυναίκας ο άντρας της. Βέβαια ο ανδρας δεν οφείλει να κατακαλύπτεται στην κεφαλή του, επειδή είναι εικόνα και δόξα του Θεού. η γυναίκα όμως είναι δόξα του άντρα. 


Γιατί δεν προέρχεται ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Και βέβαια, δε δημιουργήθηκε ο άντρας για τη γυναίκα, αλλά η γυ
 
Η μείνασα παρθένος φροντίζει με όλην της την ψυχήν και επιδιώκει εκείνα που αρέσουν στον Κυριον, δια να είναι αγία και καθαρά κατά το σώμα και την ψυχήν. 
 
 
Λέγω δε αυτό περί της παρθενικής ζωής αποκλειστικά και μόνον προς το συμφέρον σας, όχι δια να σας βάλω θηλειά στον λαιμόν και να σας τραβήξω, χωρίς να το θέλετε, στον άγαμον βίον, αλλά δια να σας δείξω και να σας οδηγήσω εις μίαν σεμνήν ζωήν και διακεκριμένην θέσιν πλησίον του Κυρίου, χωρίς βιωτικούς περισπασμούς και φροντίδας», 
(Προς Κορινθίους πρώτη επιστολή Κεφάλαιο 7).

Ελληνες ο πολεμος στην Συρια θα τελειωσει μεχρι τις αρχες της επομενης δεκαετιας με τον οριστικο διαμελισμο του Συριακου κρατους. 

Δυστυχως αυτο ειναι κατι το οποιο απευχομαι με ολη την δυναμη της ψηχης μου. 

Aυτο θα σημαινει οτι θα εχει κυριαρχησει για πολλοστη φορα η νεα ταξη πραγματων.

Ομως ολοι οι ειδημονες εχουν αυτην την αποψη.

Η Συρια θα χωριστει σε αρκετα κρατη.  

Με την καταπαυση του πυρος, αμεσως ολοι οι γνησιοι Ελληνες θα πρεπει να ενεργησουν ωστε να ερθουν σε επαφη με τον Συριακο λαο, για να ξεκινησουν οι γαμοι των Ελληνων με τις Συριες πολεμιστριες.

Οι ντυμενες, οι ηθικες, οι ηρωιδες Συριες θα ειναι τα θεμελια επανω στα οποια θα δημιουργησουμε το εθνος μας εκ του μηδενος. 

Για οσους δεν γνωριζουν στην Συρια υπαρχουν και Συριες χριστιανες. 
 

Δυστυχως οπως ολοι γνωριζουν η Ελλαδα εχει απολεσει οριστικα την εθνικη της κυριαρχια.


Απο το ετος 2010 με τα ψηφισματα των παρανομων μνημονιων η Ελληνικη επικρατεια ειναι εκ νεου υπο την κατοχη διοικητικη και οικονομικη ξενων κρατων.
Στην χωρα μας εχει γινει πραξικοπημα και καταλυση του Ελληνικου συνταγματος (2).


Στα πλαισια αφανισμου του Ελληνικου εθνους μεταξυ των πολλων προδοσιων των οποιων εκαναν ολα τα κομματα ηταν να απομακρυνουν παρανομα απο την Ελλαδα την πρεσβη της Συριας το ετος 2012.


Αυτο το εκαναν για να μην εχει κανεναν συμμαχο η Ελλαδα να ειναι εντελως αποκομενη.


Αυτην την πραξη οπως και ολες τις υπολοιπες δεν τις αναγνωριζουν οι γνησιοι Ελληνες ακομματιστοι πατριωτες οι οποιοι δεν ειμαστε προδοτες οπως ειναι οι νεοραγιαδες.   

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΛΑΟ. 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ 
ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΑΝΤ.

Προταση προς την Συριακη κυβερνηνη και τον ηρωικο Συριακο λαο. 

Αγαπητοι ευχομαι ο πολεμος αυτος να τελειωσει νικηφορα για την πατριδα σας. 

Απο την νικη του Συριακου εθνους εναντιον των δυναμεων της νεας ταξης εξαρταται σε σημαντικο βαθμο το μελλον της ανθρωποτητας.


Με βαση το δικαιωμα που μου δινει το αρθρο 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνταγματος και με  παραδειγμα τους ενδοξους προγονους μας τους  Ελληνες της Ρωμαικης αυτοκρατοριας, καθως και τον μεγαλο φιλελληνα Χαφεζ Ασαντ, στα πλαισια της εθνικης επιβιωσεως και των δυο χωρων, εγω ο ακομματιστος εθνικιστης Αγγελος Φ. Γιαννοπουλος σας κανω την προταση να γινουν γαμοι Ελληνων πατριωτων με τις ηρωιδες Συριες πολεμιστριες.(2) 

Επισης να γινουν γαμοι και Ελληνιδων με Συριους πολεμιστες. 

Μεταξυ αλλων δεν ξεχναμε οτι δεχτηκατε τους Ελληνες το 1922 οταν ειχε ξεκινησει ο μεγαλος ξεριζωμος απο την Μικρα Ασια το 1922 μ.χ. 

Ολα αυτα θα υλοποιηθουν  οταν θα τελειωσει ο πολεμος στην πατριδα σας. 
Την  Ελληνοχριστιανικη-εθνικιστικη στηλη υποστηριζουν ολοι οι γνησιοι Ελληνες.

Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ.  

Το πιο σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
  
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
 
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
 
 
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
 
 
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;
 
Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας και η ιδεολογια μας είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
 
 
 
Από ολες της προαναφερομενες εξαιρειται, ένα
μικρο μερος, με βαση τις παγκοσμιες Ελληνικες μαθηματικες σταθερες, μετρον αριστον και μηδεν  αγαν.  




Οι ηρωΐδες χριστιανες πολεμίστριες Γυναίκες στην Συρία.


Γυναίκες του Αραβικού Συριακού Στρατού
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας τον μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.

 
Θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.


Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει.
 
 
 
Το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων 
προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 

EΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
 

H BAΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ
 
 

H BAΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΟΔΑ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.
(1) 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΑΣ BASHAR AL ASSAD 

 
Ηρωες δεν ειναι μονον οσοι πολεμουν στις μαχες αλλα και οσοι ειναι σε θεση να αντισταθουν και να υψωσουν αναστημα σε καθε ειδους αδικια.
 
 
Ολοι οι ανθρωποι οι οποιοι αντιστεκονται σε καθε ειδους τυραννια και αδικια ειναι ηρωες.
 
 
 
Μπασαρ Αλ Ασαντ ειναι Μεγας αντινεοταξιτης και Φιλελληνας.
H νομιμη Συριακη κυβερνηση με επικεφαλης τον Μπασαρ Ασαντ, ειναι συμμαχοι με τον παλαιστινιακο λαο.

Ο Συνταγματαρχης Μπασαρ Ασαντ ειναι εχθρος των Ισραηλινων.

Επισης ειναι ισχυρος συμμαχος με το Ιραν και φυσικα με την Χεζμπολλαχ.
Ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια και παραλληλα ειναι αχαριστος προς το μοναδικο εθνος το οποιο ειναι ο πραγματικος του συμμαχος, τοτε δεν εχει καμια ελπιδα να επιβιωσει.  
Ποτε να μην ξεχναμε οτι ο Πατερας του Ασαντ ο Χαφεζ κατα την Ελληνοτουρκικη κριση του 1987 ηταν ο μονος αρχηγος κρατους ο οποιος παρεταξε τα συριακα στρατευματα στα τουρκοσυριακα συνορα ενω δηλωσε οτι εαν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και τουρκιας τοτε θα χτυπησει την τουρκια.
Η Συρια λοιπον ηταν η μοναδικη χωρα στον κοσμο που κατα την κριση του Μαρτιου το 1987, οταν πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου ζητησε βοηθεια, και αμεσως ο Χαφεζ Ασαντ παρεταξε τα στρατευματα της πατριδας του, στα συνορα με την Τουρκια.
Κανενας αλλος δεν μας υποστηριξε σε αυτην την πολυ δυσκολη στιγμη.
Στο ιδιο μηκος κυματος και ο γιος του ο Μπασαρ Ασαντ με τον πατερα του Χαφέζ για αυτο εκτος των ενεργειακων και των οικονομικων συμφεροντων τα οποια εχουν οι νεοταξιτες στην Συρια, ενας ακομη λογος ο οποιος επιτιθονται στην Συρια ειναι οτι ειναι ο μοναδικος πραγματικος συμμαχος των Ελληνων.

(2) 

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ :

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
 
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 
ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 
ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΕΡΕΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ 
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
 
 
 
 
 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ 19 3 16 Ξενοδοχείο Stanley ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ :
 
 Οι Έλληνες τόνισε, δεν ψηφίζουν με την αληθινή έννοια της ψήφου. 
 
 
Οι Έλληνες απλά καλούνται να νομιμοποιήσουν, δηλαδή να επιλέξουν μεταξύ εκείνων των επιλογών που προτείνουν οι μηχανισμοί του συστήματος. 
 
 
Σε άλλο δε σημείο του λόγου του επισήμανε πως αυτό το σύστημα παράγει σκουπίδια, δεν παράγει φιλοδοξία, άρα δεν παράγει προσωπικότητες, τις αποκλείει.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΙ: Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν …
 
 
 
 
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.
 
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, κατηχηση ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, παγκρατιο αθλημα,
συμμαχια με την 

Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

 

 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 

 

 

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι  

 ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” οι  Προδοτες δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.
 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι οταν προσπαθουν να κανουν το παραμικρο καλο για την Ελλαδα τους τιμωρουν αμεσως αδικα και παρανομα.





ΑΡΘΡΟ 120 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ο Γεώργιος Κασσιμάτης , Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου , είναι αυτός πού συνέταξε τό 1975 τό Σύνταγμα της Ελλάδος πού έχουμε μέχρι σήμερα καί είναι αυτός πού καθημερινά δηλώνει ότι ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΙΤΩΝ.  



loading...

54 thoughts on “ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Β

  1. Ως πότε παλικάρια, θα ζούμε στα στενά,
    μονάχοι σα λιοντάρια, στις ράχες στα βουνά;
    Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά,
    να φεύγωμ’ απ’ τον κόσμον, για την πικρή σκλαβιά;

    Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς,
    τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς;
    Κάλλιο είναι μιάς ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνια, σκλαβιά και φυλακή.

    Τι σ’ ωφελεί αν ζήσεις, και είσαι στη σκλαβιά;
    στοχάσου πως σε ψένουν, καθ’ ώραν στην φωτιά.
    Βεζύρης, δραγουμάνος, αφέντης κι αν σταθής
    ο τύραννος αδίκως σε κάμνει να χαθής.

    Δουλεύεις όλη ημέρα, σε ό,τι κι αν σε πει,
    κι’ αυτός πασχίζει πάλιν, το αίμα σου να πιει.
    Ο Σούτζος, κι ο Μουρούζης, Πετράκης, Σκαναβής
    Γκίκας και Μαυρογένης, καθρέπτης, ειν’ να ιδής.

    Σ’ ανατολή και δύση, και νότον και βοριά,
    για την πατρίδα όλοι, να ‘χωμεν μια καρδιά.
    Στην πίστιν του καθ’ ένας, ελεύθερος να ζη,
    στην δόξαν του πολέμου, να τρέξωμεν μαζί.

    Ο κόσμος να γλυτώση, απ’ αύτην την πληγή,
    κ’ ελεύθεροι να ζώμεν, αδέλφια εις την γη.

    Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. Μυτιλήνη: Αθώα τα μέλη ΜΚΟ για διακίνηση μεταναστών

    Μυτιλήνη: Αθώα τα μέλη ΜΚΟ για διακίνηση μεταναστών
    Κοινή χρήση
    emailεκτύπωση

    Αθώους κήρυξε μετά από μια διαδικασία εννέα ωρών, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου τρεις Ισπανούς πυροσβέστες – διασώστες μέλη της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PROEM-AID και δύο Δανούς αραβικής καταγωγής, μέλη της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Team Humanity που κατηγορούνταν για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου 2016 είχαν συλληφθεί από άνδρες του Λιμενικού Σώματος επιβαίνοντες σε ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στη θαλάσσια οριογραμμή Ελλάδας και Τουρκίας, να επιχειρούν να ρυμουλκήσουν βάρκες με αλλοδαπούς.

    Το δικαστήριο έκρινε, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων, ότι οι πέντε δεν τέλεσαν τις πράξεις οι οποίες τους αποδίδονταν και διέταξε την επιστροφή των εγγυήσεων που είχαν επιβληθεί – ύψους 5.000 ευρώ στον καθένα από τους τέσσερις (τρεις Ισπανούς και έναν Δανό) και 10.000 ευρώ στον πέμπτο (ένα Δανό) στον οποίο είχε απαγορευθεί έκτοτε και η έξοδος από τη χώρα- προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

    Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας δυο από τα τρία στελέχη του Λιμενικού Σώματος που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση. Απουσίαζε ο κυβερνήτης του σκάφους του Λιμενικού Σώματος που τους είχε συλλάβει.
    Ως μάρτυρας υπεράσπισης προσήλθε και κατέθεσε η υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της αυτόνομης Ισπανικής Περιφέρειας της Ανδαλουσίας Ρόζα Αγιλάρ. Εδώ ας σημειωθεί ότι στη δίκη που συγκέντρωσε μέσα ενημέρωσης από όλη σχεδόν την Ευρώπη και όχι μόνο από την Ισπανία, παρίσταντο ως παρατηρητές εκπρόσωποι όλων των ισπανικών κομμάτων καθώς και εκπρόσωποι ανθρωπιστικών οργανώσεων. Η κ. Αγιλάρ αναφέρθηκε στην επαγγελματική και ταυτόχρονα ανθρωπιστική δράση των Ισπανών πυροσβεστών οι οποίοι συμμετείχαν σε ανθρωπιστική αποστολή της υπηρεσίας τους και παρέμειναν στη συνέχεια στην Ελλάδα εναλλασσόμενοι ανά 15θήμερο, ως εθελοντές.

    Στη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι εθελοντές και οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που συνέδραμαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση από τη χώρα μας της έκρηξης της ανθρωπιστικής κρίσης από τις αρχές του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016 αναφέρθηκε στην κατάθεση του ο μάρτυρας υπεράσπισης βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης.

    Επίσης ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν εργαζόμενος σε μη Κυβερνητική Οργάνωση και συγκεκριμένα κυβερνήτης διασωστικού σκάφους και ανεξάρτητη εθελόντρια. Και οι δυο φώτισαν με τις καταθέσεις τους τον τρόπο λειτουργίας εκείνων των ημερών στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

  3. ΧΟΥΝΤΙΚΕ, ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΘΕΝΟΣ. ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ, Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ, Ε ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

  4. ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΣΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ
    ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

  5. Έφταιξα συμπάθησε με
    Ελενίτσα μου
    σαν και πρώτα αγκάλιασε με
    βρε κουκλίτσα μου

    Πίστεψε με όρκο κάνω
    στη μανούλα μου
    σ’ αγαπώ και θα σε κάνω
    γυναικούλα μου

    Νίτσα Ελενίτσα
    Ελενάκι μου
    εσύ `σαι τ’ όνειρο μου
    και το μεράκι μου

    Νίτσα Ελενίτσα
    Ελενάκι μου Ρεφραίν

    Στο σεργιάνι κάθε δείλι
    Ελενίτσα μου
    με ρωτούν για σένα οι φίλοι
    βρε κουκλίτσα μου

    Θέλουν να μας ξαναδούνε
    να τα μπλέξουμε
    και στο γάμο μας να `ρθούνε
    να χορέψουνε

    Ρεφραίν

    Κι αν η μάνα σου δε θέλει
    Ελενίτσα μου
    πες το ναι και μη σε μέλει
    βρε κουκλίτσα μου

    Τη ζωή μας να χαρούμε
    δίχως κλάματα
    κι αγκαλίτσα να μας βρούνε
    τα γεράματα

  6. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.

    https://www.facebook.com/events/1730992816940015/?active_tab=about

    Η Τ.Ο. Καλλιθέας του Ε.ΠΑ.Μ., σας προσκαλεί στην εκδήλωση – ομιλία με θέμα:

    «ΜΝΗΜΟΝΙΑ: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.».

    Ομιλητές:

    Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ.
    Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης, Δρ. Νομικής – Δικηγόρος, επικεφαλής του Τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ.
    Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρα 6:30 μ.μ.

    Δημοτικός Κινηματογράφος «ΚΑΛΥΨΩ»

    Γρηγορίου Λαμπράκη 9 & Καλυψούς

  7. Υλικα (για 70 μικρά τμχ.)
    250 γρ. φρέσκα αμπελόφυλλα ή, εναλλακτικά, 400 γρ. αμπελόφυλλα συσκευασμένα σε βάζο, που βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    100 ml ελαιόλαδο
    50 ml χυμός λεμονιού
    Για τη γέμιση

    500 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    τα φυλλαράκια και τα τρυφερά κλωνάρια από 1 μάτσο δυόσμο + 1/2 μάτσο μαϊντανό + 1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένα
    4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ
    150 ml ελαιόλαδο
    50 ml χυμός λεμονιού
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    2 φλιτζ. τσαγιού (400 γρ.) ρύζι Καρολίνα Σερρών, καλά πλυμένο στο σουρωτήρι και στραγγισμένο
    Διαδικασία

    Αν πάρουμε φρέσκα αμπελόφυλλα, τα ζεματίζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο νερό που κοχλάζει για περίπου 3 λεπτά, ώστε να μαλακώσουν λίγο και να γίνουν εύκαμπτα. Αν είναι από βάζο, τα ζεματίζουμε για περίπου 1 λεπτό, ώστε να απομακρύνουμε τη γεύση της άρμης.

    Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τα ξερά κρεμμύδια με 2 κουτ. σούπας νερό και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και τα αχνίζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να γλυκάνουν. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, ελέγχουμε και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε 1 κουτ. σούπας νερό ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσουν.

    Σε ένα μπολ αδειάζουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

    Ξεδιαλέγουμε τα πιο μεγάλα και σκληρά αμπελόφυλλα (περίπου 15 – 20) και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνουμε ένα-ένα τα υπόλοιπα αμπελόφυλλα και βάζουμε στο κέντρο τους 1 – 2 κουτ. γλυκού από τη γέμιση. Διπλώνουμε την κορυφή και τις δύο άκρες του φύλλου σε φάκελο και τυλίγουμε σε ρολάκι. Δεν τυλίγουμε πολύ σφιχτά το ντολμαδάκι, γιατί θα φουσκώσει το ρύζι. Συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.

    Σε μια φαρδιά κατσαρόλα στρώνουμε τα μισά από τα αμπελόφυλλα που είχαμε κρατήσει στην άκρη, ώστε να καλύψουν καλά τον πυθμένα. Τακτοποιούμε τα ντολμαδάκια στην κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο και μετά σε στρώσεις, και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και 500 ml ζεστό νερό. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα από τα αμπελόφυλλα που είχαμε κρατήσει στην άκρη.

    Ετσι σκεπασμένα δεν θα μαυρίσουν στο μαγείρεμα, αλλά θα διατηρήσουν το ζωηρό χρώμα τους. Σκεπάζουμε το φαγητό με ένα βαρύ πιάτο, ώστε να συγκρατεί τα ντολμαδάκια στη θέση τους κατά το μαγείρεμα, και πιέζοντάς το με χέρι μας ελέγχουμε τα υγρά του φαγητού, που πρέπει να μισοκαλύπτουν το πιάτο. Συμπληρώνουμε με λίγο ζεστό νερό, αν χρειαστεί.

    Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και, μόλις το υγρό κοχλάσει έντονα, χαμηλώνουμε στο ελάχιστο τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα αμπελόφυλλα και να μελώσει το ρύζι. Αποσύρουμε, βγάζουμε το πιάτο, αλλά αφήνουμε τα ντολμαδάκια σκεπασμένα με τα αμπελόφυλλα μέχρι να κρυώσουν.

    Τι πίνουμε
    Ενα φρέσκο, μοντέρνο Σαββατιανό

  8. ..ΒΡΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 700.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 35-80-120-250 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferend.com/en/PID118537PSD15

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  10. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.
    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !

    ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

    ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  11. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ, Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. Της Άννας Κανδύλη

    Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

    Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

    Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

    Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

    Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

    ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

    Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

    Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

    Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

    Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

    Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

    Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  13. σκατογυφτε τι καρτερεις κλεισμενος στο λαγουμι;
    πεντε νοματοι σου 'μειναν κι αυτοι ειναι σαλεμενοι
    εβγα, σε ψαχνει ο ανακριτης, τα τρις για να του δειξεις
    και να σε χωσει στην ψειρου, με ισοβια να ψοφησεις

  14. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ…

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

  15. Ο γύφτος και οι παπαριες του

  16. Την πάτησα κι εγώ προχθές, όπως και τόσοι άλλοι,
    σ’ενα μικρό γυράδικο που πήγα για κρεπάλη.

    Εκεί που συζητούσαμε με την τρελοπαρέα
    το νιώθω ότι έρχεται κλανιά-πορδή μοιραία.

    Σηκώνομαι ο δυστηχής με τρόπο και με χάρη
    και τα αέρια να χτυπούν ο διάλος να τα πάρει.

    ‘‘Που πας ρε;’’, λέν οι φίλοι μου κοιτώντας κατ’εμέ
    ‘‘καπόυ’’, τους λέω ψάχνωντας το ντάμπλεγιου (W) και σε(C).

    Ανοίγω την πορτούλα, και αφήνω πρώτο πόρδον
    σε ταχύτητα που ζήλευε ακόμα κι ο Φλας Γκόρντον.

    Κι εδώ ήταν που την πάτησα και είπα ‘‘ πω πω πω…’’
    που νόμιζα ήταν πορδή και ήταν το χοντρό.

    … (παύση για όση ώρα διαρκεί η ιερή τελετή)…

    Κοιτάω παντού και αναφωνώ: ‘‘Γιατί Θεέ, γιατί?’’
    σ’αυτο το κωλομάγαζο δεν είχανε χάρτι.

    Την πούτσισες αγόρι μου, χειρότερα κι’απ’όταν
    που έριξες την Δήμητρα και δεν σου σηκωνόταν.

    Τραβάω ευθύς το κινητό που είχα μες το τζίν
    Πω πω ρε πούστη τι έπαθα στο ΓΥΡΟΣ: Ο ΑΛΛΑΝΤΙΝ…

    Και παίρνω στο τηλέφωνο τους φίλους μου απ’έξω
    ‘‘ φέρτε μαλάκες μου ρολό, μην έρθω και σας χέσω…’’

    Και έτσι λοιπόν τελείωσε το ένδοξο τούτο story,
    δεν ξαναπάω πουθενά χωρίς vitex και sorrex…

  17. Την πάτησα κι εγώ προχθές, όπως και τόσοι άλλοι,
    σ’ενα μικρό γυράδικο που πήγα για κρεπάλη.

    Εκεί που συζητούσαμε με την τρελοπαρέα
    το νιώθω ότι έρχεται κλανιά-πορδή μοιραία.

    Σηκώνομαι ο δυστηχής με τρόπο και με χάρη
    και τα αέρια να χτυπούν ο διάλος να τα πάρει.

    ‘‘Που πας ρε;’’, λέν οι φίλοι μου κοιτώντας κατ’εμέ
    ‘‘καπόυ’’, τους λέω ψάχνωντας το ντάμπλεγιου (W) και σε(C).

    Ανοίγω την πορτούλα, και αφήνω πρώτο πόρδον
    σε ταχύτητα που ζήλευε ακόμα κι ο Φλας Γκόρντον.

    Κι εδώ ήταν που την πάτησα και είπα ‘‘ πω πω πω…’’
    που νόμιζα ήταν πορδή και ήταν το χοντρό.

    … (παύση για όση ώρα διαρκεί η ιερή τελετή)…

    Κοιτάω παντού και αναφωνώ: ‘‘Γιατί Θεέ, γιατί?’’
    σ’αυτο το κωλομάγαζο δεν είχανε χάρτι.

    Την πούτσισες αγόρι μου, χειρότερα κι’απ’όταν
    που έριξες την Δήμητρα και δεν σου σηκωνόταν.

    Τραβάω ευθύς το κινητό που είχα μες το τζίν
    Πω πω ρε πούστη τι έπαθα στο ΓΥΡΟΣ: Ο ΑΛΛΑΝΤΙΝ…

    Και παίρνω στο τηλέφωνο τους φίλους μου απ’έξω
    ‘‘ φέρτε μαλάκες μου ρολό, μην έρθω και σας χέσω…’’

    Και έτσι λοιπόν τελείωσε το ένδοξο τούτο story,
    δεν ξαναπάω πουθενά χωρίς vitex και sorrax…

  18. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  19. ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ

    ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΝ ΓΕΛΩΤΑ!! ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΈΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ!

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ.

    ΛΑΔΙ Η ΤΕΡΕΖΑ MEI 5.9% ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΧΜΜΜ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΕΚΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ Ε ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΔΙΑΒΟΛΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΛΩΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ? Ε ΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΡ ΑΡΑΦΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΟΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ TΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΩΡΑΙΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΔΡΟΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑΑΑ ΝΑ ΔΩ.
    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ

    ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ
    ΑΝΤΕ ΕΛΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΟ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤAI MEΣA ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

  20. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ.

    ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!! http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΙΑ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. Aπό τις αρχές του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016 αναφέρθηκε στην κατάθεση του ο μάρτυρας υπεράσπισης βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης.

    Η κ. Αγιλάρ αναφέρθηκε στην επαγγελματική και ταυτόχρονα ανθρωπιστική δράση των Ισπανών πυροσβεστών οι οποίοι συμμετείχαν σε ανθρωπιστική αποστολή της υπηρεσίας τους και παρέμειναν στη συνέχεια στην Ελλάδα εναλλασσόμενοι ανά 15θήμερο, ως εθελοντές

    Βορείου Αιγαίου τρεις Ισπανούς πυροσβέστες – διασώστες μέλη της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PROEM-AID και δύο Δανούς αραβικής καταγωγής,

    μέλη της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Team Humanity που κατηγορούνταν για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα.

    Το δικαστήριο έκρινε, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων, ότι οι πέντε δεν τέλεσαν τις πράξεις οι οποίες τους αποδίδονταν και διέταξε την επιστροφή των εγγυήσεων που είχαν επιβληθεί – ύψους 5.000 ευρώ στον καθένα από τους τέσσερις (τρεις Ισπανούς και έναν Δανό) και 10.000 ευρώ στον πέμπτο (ένα Δανό) στον οποίο είχε απαγορευθεί έκτοτε και η έξοδος από τη χώρα- προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι.

    Στη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν οι εθελοντές και οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που συνέδραμαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση από τη χώρα μας της έκρηξης της ανθρωπιστικής κρίσης από τις αρχές του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016 αναφέρθηκε στην κατάθεση του ο μάρτυρας υπεράσπισης βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης.

    Επίσης ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν εργαζόμενος σε μη Κυβερνητική Οργάνωση και συγκεκριμένα κυβερνήτης διασωστικού σκάφους και ανεξάρτητη εθελόντρια. Και οι δυο φώτισαν με τις καταθέσεις τους τον τρόπο λειτουργίας εκείνων των ημερών στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

    Στην ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας δυο από τα τρία στελέχη του Λιμενικού Σώματος που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση.

    Απουσίαζε ο κυβερνήτης του σκάφους του Λιμενικού Σώματος που τους είχε συλλάβει.
    Ως μάρτυρας υπεράσπισης προσήλθε και κατέθεσε η υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της αυτόνομης Ισπανικής Περιφέρειας της Ανδαλουσίας Ρόζα Αγιλάρ.

  22. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΤΑ 200 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ «ΟΛΟΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ…!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΤΠ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…
    ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….!!!!!

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΑΡΘΡΟ 196 ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  23. 03 Απριλίου 2012, 16:22
    Ωδή στην πορδή!
    Ωφέλιμη ποίηση.

    1

    Τελευταία στο μυαλό μου
    μια ιδέα είχε μπει.
    Να καθίσω και να γράψω
    μια ωδή για την πορδή!
    Γιατί άραγε ως τώρα
    όλοι οι μύστες της γραφής,
    συγγραφείς και πεζογράφοι,
    ποιητές κάθε λογής,
    να μην αναφέρουν λέξη,
    διόλου να μη λεν γι’ αυτή?
    2
    Τόσο παρεξηγημένη
    είναι πλέον η κλανιά,
    που όλων των σοφών η πένα
    δεν τη γράφει πουθενά!
    Καταντά …συνωμοσία
    η σιωπή τους προς αυτό.
    Φράση να μη λεν’ καμία,
    κρατικό λες μυστικό!
    Δεν μιλούνε αλλά κλάνουν
    και, θαρρούνε κάτι κάνουν!
    3
    Ευτυχώς η εκκλησία,
    δίχως να το διαβάλει
    απ’ τα ιερά βιβλία
    εξ’ ανέκαθεν το ψάλλει.
    Έκλασον Χριστός τον άρτο
    του Θεού, να φάνε…δούλοι!
    Ω! Ατέρμονη σοφία
    Θεϊκή ευλογία πόση!
    Εύγευστη…αρτοκλασία!
    μια πορδή μπορεί να δώσει!!
    4
    Όσοι πάλι τ’ αποκρύπτουν
    διακριτικά τις ρίχνουν!
    Δήθεν, για να μη προσβάλουν
    τη, κοινωνική…αιδώ!
    Μα, κλανιά σαν…απελάσουν,
    κουτοπόνηρα μειδιούνε
    τάχα, αδιάφορα ρωτούνε
    καλέ, τι μυρίζει εδώ?
    Κι’ ας ξετάπωσαν οι ίδιοι
    το δικό τους οχετό!

  24. 5
    Άλλοι λένε δεν αξίζεις
    και βρωμοκοπάς τριγύρω.
    Όταν όμως κατεβάζουν
    σκορδαλιά ,τζατζίκι, γύρο,
    με ποιο ήθος παν’ να ρίξουν
    το ανάθεμα σε σένα?
    Τα ‘αρώματα’ τους βγάζεις,
    κι’ άμα είναι χαλασμένα,
    η ντροπή είναι δική τους
    τι τους φταίει η πορδή τους!
    6
    Ως και του θερμοκηπίου
    το φαινόμενο, λεν φταίει
    που όλοι στον πλανήτη κλάνουν
    και κανένας δεν το λέει!
    Ε, λοιπόν εγώ για τούτους
    σπουδαγμένους ,μορφωμένους,
    και κρυφοκλανιομένους
    έγραψα αυτό το ποίημα
    να μην είσαι πλέον θύμα
    για όλους τους αλλοπαρμένους!
    7
    Όσοι πάλι εφευρίσκουν
    τρόπους να, προσθέτουν φόρους,
    ενισχύσεις θα καλέσω
    όλους τους κλανιοφόρους!
    Έτσι, για να μη ξεχνάνε
    για κακό αν μελετάνε.
    Σαν θα φτάσει αυτή η ώρα
    και ξεσπάσει πορδομπόρα,
    με κλανό ομοβροντίες
    θα τους πορδοτουφεκάμε!
    8
    Αν νομίζουνε τα…χέλια…
    …ισοβίτες του λαθραίου
    στο φινάλε τη μαγκιά τους
    τη κρατάνε πισινή,
    φαίνεται ξεχνούν τα βόλια
    που σκορπούν οι πισινοί!
    Θα σφαλίσουν παραθύρια,
    και θα αμπαρωθούνε πόρτες!
    Για ρεσάλτο σαν το πάνε,
    κλανοσκάσιμο, θα φάνε!
    9
    Ο λαός, σοφά το λέει
    άμα θέλεις να το μάθεις.
    Με πορδές χειρίστου είδους,
    τα αυγά σου δεν τα βάφεις!
    Έτσι όλους τους εχθρού σου
    που σε λένε σιχαμένη,
    πορδοκλάστους για να μάθουν
    τι θα πάθουν οι καημένοι
    από τις φωτοκολίδες,
    οι κλανιδό- φυσαλίδες!
    10
    Αχ πορδή μου ευεργετούσα
    κολοδιαπασών μου μούσα.
    Των εντέρων μου ανάσα,
    γιατρειά μου εσύ πάσα!
    Πως και πώς το περιμένω
    ν’ είμαστε οι δύο μας μόνοι.
    Πάνω κει που χαλαρώνω,
    κι’ αρχινάς το κλανοβόλι,
    κάθε αύρα σου να σπέρνω
    να γεμίζει η πλάση όλη!
    11
    Τώρα που σε εκθειάζω
    μοσχομύριστη ετοιμάζω!
    Γυριστή θα σ’ αμολήσω
    την οσμή σου να ρουφήξω!
    Τι απόλαυση η ορμή σου
    λες και πέφτει αστροπελέκι!
    Κράου! Βγήκες οργισμένη,
    κουρδισμένη ,τεντωμένη
    σαν και σε δεν βρίσκω άλλη
    βρε πορδή μου παινεμένη!

  25. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΝΑ ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ
    ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ.
    ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΗΔΕΖΑ

  26. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο,ΤΕΡΜΑ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ….

    ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ,ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ….

    ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ

    ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ.

    KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ

    ΔΙΑΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

  27. αιθνΟΡΧΕΙΣ του υπονομου!

    ΚΟΥΡΑΔΑ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  28. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΓΙΑΧΒΕ-ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΡΙΕΣ.

    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  29. 12
    Από σήμερα πορδή μου
    σοβαρά σου το δηλώνω,
    με ετούτη την Ωδή μου
    σαν γιορτή καθιερώνω!
    Δέκα Μάη πέρα ως πέρα
    ΤΗΣ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΙΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!
    Να βγουν όλοι στα μπαλκόνια
    κι’ οι σημαίες ν’ ανεμίζουν!
    με πορδές και με κλανίδι
    τον αέρα να γεμίζουν!
    13
    Και σε όλα τα σχολεία
    επί γης, άκρη ως άκρη.
    Δίχως πρόσκαιρη ειρωνεία,
    θα μπει μάθημα ωραίο
    να διδάσκονται οι νέοι!
    Το κλανίδι? Είναι υγεία!
    Η πορδή? Κάτι σπουδαίο!
    Έτσι, απώτερο τους στόχο
    στη ζωή πρώτο θα βάλουν,
    το ελεύθερο να κλάνουν!
    14
    Και, ανά τετραετία,
    με αρχή απ’ την Ελλάδα!
    Οικουμενικός θεσμός να γίνει
    Η ΚΛΑΝΙΔΟΠΟΡΔΙΑΔΑ!!!
    Αθλητές που συμμετέχουν
    καθαρά κι’ όχι δολίως,
    Πρώτος, Δεύτερος και Τρίτος
    στο κλανίδι άμα έρθουν,
    θα κερδίζουν αντιστοίχως
    σκόρδα και πατσά ισοβίως!
    15
    Τώρα που η Ωδή τελειώνει
    από σε, ζητώ μια χάρη!
    Αρματώσου βρε πορδή μου
    βροντερή, ξεχύσου πάλι!
    Άστραψε λοιπόν και βίρα
    του πρωκτού σπρώξε τη θύρα,
    ρίξε τη κραυγή που βγάζεις
    στο βρακί, χρώμα κι’ αλλάζεις
    μ’ έστω και ολίγον τι χεσμένος,
    θα σε υποστώ ασμένως!

  30. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

    ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΦΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΙ Η ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ.

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ "ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΒΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ..!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  31. Πατσάς

    Ένα νόστιμο πιάτο γι΄ αυτούς που τον λατρεύουν!

    Για όσους λατρεύουν και επιθυμούν τον πατσά, ιδιαίτερα δε τις παγερές και κρύες μέρες του χειμώνα όπως πέρασαν κατά τις χιονισμένες μέρες οι κάτοικοι της Σαντορίνης, δεν έχει παρά να προβούν στις πιο κάτω ενέργειες προκειμένου να απολαύσουν ευχάριστα τις τσουχτερές περιόδους του χειμώνα, με ένα ωραίο τονοτικό και ζεστό φαγητό!
    Μπορούν να προμηθευτούν πατσά είτε από την κοιλιά, είτε από τα κάτω άκρα του του μοσχαριού.
    Το όνομα πατσάς, είναι τούρκικη λέξη από το paca, και σημαίνει πόδια κάθε σφαχτού, κατά συνεκδοχή, το στομάχι. Δηλαδή η κλασική σούπα από μοσχαρίσια ποδαράκια.
    Τα οφέλη του είναι αρκετά και σημαντικά, μπορεί αυτό βέβαια σε πολλούς να φέρνει αποστροφή και μόνο στην ιδέα της μυρωδιάς του.
    Υπάρχουν όμως κι αρκετοί που τον τρώνε και ωφελούν την υγεία τους καθώς ο πατσάς περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, ψευδάργυρο και σελήνιο, που ωφελούν πραγματικά τον οργανισμό μας.
    Επιπλέον, το φαγητό αυτό έχει προστατευτικά οφέλη για τα οστά, τα δόντια και το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.
    Ο πατσάς είναι θεραπευτικός για το στομάχι του μεθυσμένου, δυναμωτικός για τους εργάτες και απαιτητική επιλογή για τους μερακλήδες.
    Επίσης δρα θεραπευτικά στο στομάχι στο έλκος και προκαλεί αίσθημα κορεσμού, γι΄αυτό άλλωστε τον κατανάλωναν παλαιότερα κυρίως οι εργάτες που είχαν πολύ πρωινή βάρδια. Αλλά και άνθρωποι της νύχτας, όπως καλλιτέχνες, νυχτοφύλακες κ.λ.π.
    Επίσης ο πατσάς χρησιμεύει ως πηγή μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών του σώματος.
    Ας ρίξουμε όμως μια ματιά από το δικό μας πατσά που κάναμε!
    Πατσάς από κοιλιά και πόδι μοσχαριού
    Συστατικά
    2 κιλά κοιλιά μοσχαρίσια (καλά καθαρισμένη)
    2 πόδια μοσχαρίσια
    2 κρεμμύδια μέτρια
    3 σκελίδες σκόρδο
    Αλάτι – πιπέρι Υλικά για την προετοιμασία:
    3 κ.γ αλάτι
    3 κ.σ ξίδι,
    1 λεμόνι
    Νερό
    Οδηγίες Μαγειρέματος: Μέσα σε ένα δοχείο βάζουμε την κοιλιά και το πόδι μαζί με μπόλικο νερό.
    Προσθέτουμε στο νερό 3 κουταλιές ξύδι, 3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι, στύβουμε ένα λεμόνι και κόβουμε τη φλούδα σε λεπτές φέτες. Τα αφήνουμε 5-6 ώρες για να δράσουν τα υλικά μας.
    Όταν βγάλουμε την κοιλιά και το πόδι από το δοχείο με το νερό τα καθαρίζουμε από τυχόν υπολείμματα, και τα πλένουμε καλά!
    Μετέπειτα τα βάζουμε στη κατσαρόλα για να σιγοβράσουν για αρκετές ώρες.
    Προσθέτουμε νερό, σκόρδο κρεμμύδια και το πιπέρι.
    Όταν παγώσει η κατσαρόλα μας αφαιρούμε το λίπος που παρέμεινε στο πάνω μέρος της.
    Ανάλογα με τα γούστα κόβουμε την κοιλιά και το πόδι σε ψιλό ή χοντρό μέγεθος.
    Ξαναβάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα, ρίχνουμε στο τέλος το αλάτι και τα βράζουμε 30΄με περίπου 40΄ λεπτά και ο πατσάς μας είναι πλέον έτοιμος!
    Κατά το σερβίρισμα προσθέτουμε σκορδοστούμπι ή ξύδι και μπούκοβο ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

    Καλή σας Όρεξη!

  32. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  33. και η πορδη του ευταξια
    μια σωστη κυρια
    κουραδα με δυναμη και φως
    σαν αρχαιος θεος
    ο κουραδος αυτος
    πριιιιιι πριτς

    εσυ

  34. 12
    Από σήμερα πορδή μου
    σοβαρά σου το δηλώνω,
    με ετούτη την Ωδή μου
    σαν γιορτή καθιερώνω!
    Δέκα Μάη πέρα ως πέρα
    ΤΗΣ ΠΟΡΔΟΚΛΑΝΙΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!
    Να βγουν όλοι στα μπαλκόνια
    κι’ οι σημαίες ν’ ανεμίζουν!
    με πορδές και με κλανίδι
    τον αέρα να γεμίζουν!
    13
    Και σε όλα τα σχολεία
    επί γης, άκρη ως άκρη.
    Δίχως πρόσκαιρη ειρωνεία,
    θα μπει μάθημα ωραίο
    να διδάσκονται οι νέοι!
    Το κλανίδι? Είναι υγεία!
    Η πορδή? Κάτι σπουδαίο!
    Έτσι, απώτερο τους στόχο
    στη ζωή πρώτο θα βάλουν,
    το ελεύθερο να κλάνουν!
    14
    Και, ανά τετραετία,
    με αρχή απ’ την Ελλάδα!
    Οικουμενικός θεσμός να γίνει
    Η ΚΛΑΝΙΔΟΠΟΡΔΙΑΔΑ!!!
    Αθλητές που συμμετέχουν
    καθαρά κι’ όχι δολίως,
    Πρώτος, Δεύτερος και Τρίτος
    στο κλανίδι άμα έρθουν,
    θα κερδίζουν αντιστοίχως
    σκόρδα και πατσά ισοβίως!
    15
    Τώρα που η Ωδή τελειώνει
    από σε, ζητώ μια χάρη!
    Αρματώσου βρε πορδή μου
    βροντερή, ξεχύσου πάλι!
    Άστραψε λοιπόν και βίρα
    του πρωκτού σπρώξε τη θύρα,
    ρίξε τη κραυγή που βγάζεις
    στο βρακί, χρώμα κι’ αλλάζεις
    μ’ έστω και ολίγον τι χεσμένος,
    θα σε υποστώ ασμένως!

  35. ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

    Ο …"ΚΥΡΙΟΣ" ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο…"ΚΥΡΙΟΣ" ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο…"ΚΥΡΙΟΣ" ΚΑΖΑΚΗΣ…

    ΤΡΙΑ "ΣΚΥΒΑΛΑ" ΣΕ "ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ"… ΤΟΥ ΕΝΟΣ…,ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ…"ΑΞΙΟΙ…"ΕΛΛΗΝΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΤΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ.

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΟΥΣ 3…"ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ "ΓΔΥΝΩ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΩ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΙΤΣΕΣ… ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ…ΠΑΠΑΡΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  36. χεσε μεσα ευταξια μια κουραδα ειν αυτη
    καποτε θα χει αξια η πορδη σου η κρυφη

  37. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τον ενα πρακτορα τον ξερω εχει πρακτορειο προπο στο σειριο

    ευταξουλα

  38. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ….

    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ….

    ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ….

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  39. Έφταιξα συμπάθησε με
    Ελενίτσα μου
    σαν και πρώτα αγκάλιασε με
    βρε κουκλίτσα μου

    Πίστεψε με όρκο κάνω
    στη μανούλα μου
    σ’ αγαπώ και θα σε κάνω
    γυναικούλα μου

    Νίτσα Ελενίτσα
    Ελενάκι μου
    εσύ `σαι τ’ όνειρο μου
    και το μεράκι μου

    Νίτσα Ελενίτσα
    Ελενάκι μου Ρεφραίν

    Στο σεργιάνι κάθε δείλι
    Ελενίτσα μου
    με ρωτούν για σένα οι φίλοι
    βρε κουκλίτσα μου

    Θέλουν να μας ξαναδούνε
    να τα μπλέξουμε
    και στο γάμο μας να `ρθούνε
    να χορέψουνε

    Ρεφραίν

    Κι αν η μάνα σου δε θέλει
    Ελενίτσα μου
    πες το ναι και μη σε μέλει
    βρε κουκλίτσα μου

    Τη ζωή μας να χαρούμε
    δίχως κλάματα
    κι αγκαλίτσα να μας βρούνε
    τα γεράματα

  40. ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…"ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  41. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΚΤΙΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΟΠΩΣ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΥΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ (ΠΣΩΡΡΑΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ-ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΤΣΙΝΑΡΙ ΚΑΛΑΜΡΙΩΤΙΚΟ) ΕΣΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΛΚΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΟΦΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΑΜΕΡΠΟΥΣ ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΙ….ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ.
    ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟ ΥΠΟΔΙΚΕ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ.ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΑΝ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΠΙΣΩΚΩΛΗΤΑΝ…ΠΙΤΑΓΗ ΠΙΤΑΓΗ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ

  42. Ο κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΩΣ …"ΜΕΛΟΣ" ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ…"ΜΠΙΤΕΛΜΠΕΡΓΚ" ΚΑΙ…ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ…"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ…"ΤΥΧΑΙΑ", ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ…"ΔΡΑΚΟ", ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…"ΑΝΑΛΥΣΕΙ" ΤΗΝ…"ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" ΤΩΝ …"ΚΑΤΟΙΚΩΝ" ΤΟΥ…ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…

    ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ,…"ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΟΤΙ, ΟΣΟΙ…"ΠΕΡΑΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ … "ΠΕΡΑΣΟΥΝ", ΕΙΝΑΙ…"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΚ ΤΩΝ…ΠΡΟΤΕΡΩ, ΜΕ …"ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ…"ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ…

    ΤΟ …"ΣΙΓΟΥΡΟ" ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Ο κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΛΟΓΩ…"ΘΕΣΕΩΣ", ΓΝΩΡΙΖΕΙ "ΠΑΡΑ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΛΛΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ…"ΠΕΙ", ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ…"ΧΑΝΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ…"ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ"…

    Ο κ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ …"ΛΙΓΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ", ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ", ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ …"ΘΑΝΑΣΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ", ΠΟΥ…"ΑΚΟΥΕΙ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ…"ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ" ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ…

    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ, "ΓΝΩΡΙΖΕΙ" ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ…"ΣΥΜΒΕΙ" ΣΤΟΝ …ΕΠΟΜΕΝΟ "ΚΑΙΡΟ", ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΘΕΣΗ" ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ "ΕΝΔΟΝ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…"ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΛΟΓΟ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    Ο "ΛΟΓΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΤΟ…"ΤΗΛΕΦΩΝΟ" ΠΟΥ "ΣΥΝΗΘΩΣ"…ΧΤΥΠΑΓΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ…"ΕΝΤΟΛΕΣ", ΕΔΩ ΚΑΙ…"ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ"…"ΕΠΑΨΕ" ΝΑ…"ΧΤΥΠΑ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ…"ΚΑΝΕΙΣ" ΔΕΝ…"ΞΕΡΕΙ" ΤΙ ΝΑ … "ΚΑΝΕΙ"…

    ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…"ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ" ΤΙ…"ΕΡΧΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΧΙΣΜΕΝΟΙ", ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ…"ΘΕΟ" ΝΑ ΜΑΣ…"ΣΩΣΕΙ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  43. Πολλη ηθικη ρε πουστη ο γυφυομογγολος!!!Διδασκεται κ στα πανεπιστημια η ηθικη αυτη!Καταδικασμενος αρχαιοκαπηλος,πλαστογραφος ,υπεξαιρετης,εκβιαστης ,φυγοποινος,φυγοδικος ,καταζητουμενος για 4κακουργηματα κτλ κτλ.Μιλαμε για το τερας της ηθικης!!!!!!!

  44. 10.16

    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΙ,ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ,ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΛΤΗΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΞΕΠΕΦΤΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

    ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΛΕΡΕΣ…

    ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ..!!!

    ΔΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΟΙ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΗ ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=1YFp6BLPpO8&feature=share

  45. Γυφτε απο το 2013 ακομα να ερθουν τα λεφτα του δημου Τροιζηνας???Φαινεται το τσουτσουνι σου ηταν μικρο οταν υπεγραφες κ δεν φαινοταν.η υπογραφη σου!!!

  46. Πολλη ηθικη ρε πουστη ο γυφυομογγολος!!!Διδασκεται κ στα πανεπιστημια η ηθικη αυτη!Καταδικασμενος αρχαιοκαπηλος,πλαστογραφος ,υπεξαιρετης,εκβιαστης ,φυγοποινος,φυγοδικος ,καταζητουμενος για 4κακουργηματα κτλ κτλ.Μιλαμε για το τερας της ηθικης!!!!!!!
    ………………………..
    Γι αυτο ρε πουστη κοντοπουτανε εμεινες κοντος,απο το βαρος της ηθικης!!!!
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  47. Κ ποιος σου ειπε εσενα ρε 12θεο γιδι οτι οι Ελληνες θα ενωθουν με μογγολογυφτους,πλαστογραφους,αρχαιοκαπηλους,πρεζεμπορους,φονιαδες κτλ???

  48. Γυφτε απο το 2013 ακομα να ερθουν τα λεφτα του δημου Τροιζηνας???Φαινεται το τσουτσουνι σου ηταν μικρο οταν υπεγραφες κ δεν φαινοταν.η υπογραφη σου!!!

  49. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ….

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…

    https://www.aerikes-epoxes.com/2017/11/21/o-tsipras-to-gnorizi-ke-tremi-min-to-mathi-o-kosmos-to-ipegrapse-me-ta-cherakia-tou-2/

  50. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ?…ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑ…..ΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ….ΑΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΦΡΙΚΑΡΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?….ΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΜΦΥΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ…..Ε ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ….ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΦΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ?…..ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΙΟ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΙΛΙΑΣΤΗ ΕΥΚΛΑΣΙΑ…..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙΣ…ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΟΣΘΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ…..150αρι ΔΩΣΑΝΕ? ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'Σ?……ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΕΣΥ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΕΓΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΨΩ ΩΣ ΜΗΤΗΡ? ''ΨΩΡΟΥ'' ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ!!! ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ!!! ….ΠΟΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ?…..ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΟΦΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΟΝΘΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑ ΤΥΟΥ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩς ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ…..ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?….ΟΧΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ….ΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑΙ…ΩΡΑΙΑ ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΤΥΣΟΥ ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΝΕΙΡΟ….ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ….salom…salom.. ΟΞΩ ΓΥΦΤΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ….

  51. Σαν ευταξιας και ψευτοπατερακης απο το πρωι ως το μεσημερι γραφει απο γραφειο δημοσιας υπηρεσιας η ψευτο μανεση ελενη

  52. ΓΥΦΤΑΞΙΑ?ΑΜΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑ? ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜ – ΤΑΜ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ?

  53. EPITELOYS ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΟΑΝΓΩΣΤΟΣ, ΓΥΦΤΟΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΨΩΡΡΑΣ, ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΧΕΣΤΗΣ ΚΕΦΤΕΣ Η ΚΟΥΒΑΣ, ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ, ΚΩΛΕΜΑΡΧΟΣ, ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ.

  54. 11,56 ΕΑΝ ΣΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΡΙΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡ

Comments are closed.