Άδωνις για απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Στην Ελλάδα του Συριζα έχουν καταρρεύσει όλα!

«Βρείτε εσείς άλλη χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως» έγραψε στο Twitter ο κ. ΓεωργιάδηςΣφοδρά πυρά στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις απειλές του «Ρουβίκωνα» εναντίον του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνοδεύει με την αντίστοιχη απειλητική ηγετικού στελέχους της αναρχικής ομάδας, ο κ.Γεωργιάδης μιλά για «κατάρρευση των πάντων στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

«Βρείτε εσείς άλλη Χώρα που κάποιος αυτοαποκαλούμενος αναρχικός μπορεί να απειλεί κατά αυτό τον τρόπο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και θα σας πω μπράβο…στην Ελλάδα του Σύριζα έχουν καταρρεύσει όλα! Μιλάμε για αίσχος!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

loading...

4 thoughts on “Άδωνις για απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη: Στην Ελλάδα του Συριζα έχουν καταρρεύσει όλα!

  1. Αίσχος να απειλούν οι αναρχικοί τον αρχηγό της νέας δημοκρατίας και να μην συλλαμβάνεται αυτός που το είπε ηθενα να ήξερα που μας πάνε οι δήθεν αριστεροί

  2. ΜΑΛΑΚΑ 11.18μ.μ. ΕΠΟΝΗΜΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ Η ΣΙΜΟΡΙΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΙΤΟΓΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΗ!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΠΡΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Οταν μιλα ο Μπουμπουκοs να…πιανετε…τουs ορχειs σαs
    Ο Καραγκιοζηs Μπουμπουκοs που φωναζε του..ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..νατοs νατοs ο Πρωθυπουργοs και τον..Σαμαρα…βλαμμενο με μυαλο νηπιου!Τοσο αξια εχουν αυτα που λεει.Επειδη του ειπαν του πανηλιθιου οτι πρεπει παση θυσια να εισαι στην επικαιροτητα ανοιγει το στομα του και το κανει σαν τον κολο του.Εμειs το ειπαμε..Θα καταληξει χειροτερα απο την..Θωδη
    ixnos.blogspot.gr/2013/04/o_7935.html
    ΚΛΑΜΑ που ριχνει ο υπουργοs……ο λαλιστατοs!!!!Aποκαλυψη Documento για Novartis Gate!Πιαστηκε στην Ελβετια μαυροs λογαριασμοs συνεργατιδαs υπουργου εμπλεκομενου στη δικογραφια
    Ηταν η"ταμιαs"του…
    fonaklas.blogspot.gr/2018/05/documento-novartis-gate.html
    Το Τριο τηs Εθνικοβαρβατιλαs Δεν Θα Πει Τιποτα για το Ν/Σ Που Δινει Παιδια στουs Ομοφυλοφιλουs;
    Που ειναι τα Αγορια τηs Πολιτικηs Ανοιξηs και του Καρατζαφερη;
    Αντε βγειτε Εξω.Δεν Τα Μαθατε;στο κομμα σαs τεσσεριs κυριεs ψηφισαν ΟΚαy για τουs GAY.Να Παιρνουν Παιδακια να τα Μεγαλωσουν!
    Αγορια τηs Πολιτικηs Ανοιξηs και του Καρατζαφερη αντε ξελαγουμιαστητε!
    kentrodexios.wordpress.com/2018/05/10/
    Γεωργιαδηs:Η Επιτομη τηs ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
    kentrodexios.wordpress.com/2018/04/02/
    <>
    Υ.Γ Τα << γαιδουρινα >> αυτια ειναι τα στερουμενα λοβου
    sxolianews.blogspot.gr2018/04/blog-post_32.html
    Σε ποιον ανηκει αυτο το αυτι;
    filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9045.html

  4. Πολυ επιτυχεs!
    << Και με Γαιδουρινα Αυτια και αριστεροχειρ…>>
    sxolianews.blogspot.gr/2018/04/blog-post_32.html

Comments are closed.