Αποκάλυψη-βόμβα από Λεβέντη: Όσοι φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική

Να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία.

Αναρωτήθηκε μάλιστα, αν μας ενοχλεί ο όρος «Ίλιντεντ». Ο όρος «Μακεδονία» δεν μας εκθέτει ως χώρα; Και πρόσθεσε: «Γιατί τόσοι πρόθυμοι στην αίθουσα και στην άποψη να δώσουμε το όνομα; Η Ένωση Κεντρώων προτείνει να δοθεί το όνομα «Σκόπια» στην γειτονική χώρα. Ο κ. Λεβέντης έκανε και μια αποκάλυψη λέγοντας πως έχει την πληροφορία ότι όσοι φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, στην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία, εγγραφόμενοι, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. Εύχομαι, είπε ο κ. Λεβέντης να μην υπάρχουν τέτοιοι απόφοιτοι στην σημερινή Βουλή, ενώ σημείωσε ότι η ΕΥΠ έχει τα στοχεία.

Για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι μπαίνει το δίλημμα πρόοδος ή συντήρηση, όμως δεν γνωρίζουμε ποιος είναι προοδευτικός και ποιος συντηρητικός. Κατηγόρησε δε την Κυβέρνηση ότι κόβει τις συντάξεις χηρείας χωρίς να σκέφτεται πώς θα ζήσουν αυτές οι οικογένειες και πώς θα αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες, έχει πει πολλά ψέματα και οι υποσχέσεις τις οποίες δεν πρόκειται να υλοποιήσει, τόνισε και κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ ότι αφού πήρε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πολλά στελέχη του, τώρα τους βρίζει και τους χρεώνει όλα τα κακά της μεταπολίτευσης.

Συνεχίζοντας την επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είπε ότι παίρνουν μηδέν στις επενδύσεις, και πρόσθεσε ότι έχουν μετατρέψει την οικονομία σε νεκροταφείο και με πλασματικά στοιχεία προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι μειώθηκε η ανεργία, ενώ την ίδια στιγμή 500.000 νέοι μας έχουν εγκατασταθεί στο εξωτερικό.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην λειτουργία των ΜΜΕ λέγοντας ότι προωθούν τον δικομματισμό και εξαφανίζουν από τα πάνελ τους εκπροσώπους των μικρών κομμάτων.

loading...

1 thought on “Αποκάλυψη-βόμβα από Λεβέντη: Όσοι φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική

  1. ΕΠΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΟΣΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΑΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ''ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ'' ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΣΗΣ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΝΣΗΣΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΣΑΟΥΣΕΚΟΥ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΠΡΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΙΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ''ΔΩΡΕΑΝ'' ΣΑΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΟΙΟΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ!! ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ''ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΡΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΥΤΑΦΙΔΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑΙ ΥΠΟΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΡΑΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΟΥΜΑΝΟ-ΒΛΑΧΟΥΣ!!!ΝΑΙ ΕΠΟΦΘΑΜΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΥΝΑΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ''ΧΡΗΣΗΣ'' ΤΩΝ ΕΔΩ ΕΥΡΙΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ''ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ''.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ….ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΛΕΕΙ Η ΒΛΑΧΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΑΙΞΟΥΝΕ''ΑΧΧ ΒΛΑΧΟΝ ΠΕΣ ΑΛΕΥ΄Ρ?….ΑΛΕΥ'Ρ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ…Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΕ ΧΑΛΕΒ'Ι ΧΑ ΧΑΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΒΛΑΧΑ…ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ…ΒΛΑΧΑΜ ΠΕΣ ΛΑ'Δ…ΛΑ'Δ ΛΕΙ Η ΒΛΑΧΑ….ΝΑ ΣΤΟΥΝ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΧΑ ΧΑΑ…ΜΑΑ ΒΛΑΧΟ'Μ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΛΕΙ Η ΒΛΑΧΑ…ΕΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑ'Δ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ!!!

Comments are closed.