Τσίπρας, ο Ηρώδης της… Ηρώδου του Αττικού

Η Κοινωνική και ηθική πολιτική παράνοια «απείρου κάλους» ενός ψυχρού εγκληματικού και αδίστακτου νέου πολιτικού που τελικά δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του!

Προσχηματικά και με διάφορες δόλιες αιτιάσεις κάποιοι πολιτικοί, με πλήρη υποτίμηση της νοημοσύνης ακόμα και των πιο αφελών, επιχειρούν να ρίξουν στο έρεβος της πιο φρικτής ζωής χιλιάδες βρέφη και παιδιά. Να ζήσουν, να «βιώσουν» αλλά και μεταλλαχτούν, σε μια προκατ κοινωνική περιθωριοποίηση και στην παρά φύσιν σεξουαλική χειραγώγηση που τους ετοιμάζεται, διαιωνίζοντας μάλιστα έτσι και πολλαπλασιάζοντας και την τάξη των χωρίς φυσικούς απογόνους ομοφυλόφιλων!
Η εν ψυχρώ επιχειρούμενη εξόντωση κάθε Αξίας του Ελληνικού λαού, άρχισε με το μάδημα της γλώσσας και την νομιμοποίηση της διαφθοράς των πολιτικών.
Συνέχισε με την πνευματική πτώχευσή του με τον θάνατο του βιβλίου και την κοινωνική και οικογενειακή χαλάρωση μέσω της «ειδικού σκοπού» τηλεόρασης, και συμπλήρωσε με την πλήρη οικονομική του ισοπέδωση από τους κλέφτες πολιτικούς αφέντες.
Και σαν να μη μας έφταναν όλα αυτά, ξεκινά ο… Ηρώδης της οδού Ηρώδου, την παρότρυνση προς την ομοφυλοφιλία, κραυγάζοντας σε μικρόφωνα ή με ντουντούκες ότι οι Έλληνες που πηγαίνουν προς τα εκεί πρέπει να είναι υπερήφανοι!!
Σήμερα ολοκληρώνοντας την επιλογή του αυτή, ρίχνει τα αθώα και ανήμπορα να αντιληφθούν την μοίρα που τους επιφυλάσσει και να εναντιωθούν παιδάκια, στην αγκαλιά των άτυχων μεν αλλά και άρρωστων ομοφυλόφιλων «ΓΟΝΈΩΝ»…. (Και να μην ξεχνιέται ότι τα παιδιά θαυμάζουν, μιμούνται και ακολουθούν γονείς ως πρότυπα!!!)
Η ζωή αυτών των παιδιών θα είναι απλώς απερίγραπτη….
Δεν θα είναι όμως απερίγραπτος αλλά θα περιγραφεί και μάλιστα με τα πιο μελανά γράμματα από την Ιστορία, ο ηγετίσκος που οδήγησε την πολιτική του ομάδα σε ένα ακόμα –το πιο απάνθρωπο και ανάλγητο- πελώριο έγκλημα!
Τιμή σε εκείνους που με διαύγεια αλλά και αίσθηση ευθύνης αντιστέκονται σήμερα.
Ντροπή στην αρχιεπισκοπή όμως, που έσπευδε κάποτε να αφορίσει τον Καζαντζάκη αλλά όχι τον σημερινό καταστροφέα της άτυχης χώρας μας και του ανήμπορου να σηκωθεί όρθιος λαού της…

Κώστας Χατζιδάκης, πολιτικός συγγραφέας*

loading...

3 thoughts on “Τσίπρας, ο Ηρώδης της… Ηρώδου του Αττικού

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΒΩΡΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΑΖΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ?
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ για ο,τι εχουν κανει μεχρι τωρα, γιατι αλλιως α) Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ, και β) ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, γιατι είναι αδυνατον να ζουμε μη ξεροντας τι μας ξημερωνει .!!
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ .
    https://uploads.disquscdn.com/images/1389e67e01b6d3e3685d50879ef1afc24a254fe99cec936e4c9142536413b2c3.jpg

  2. ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ-ΕΧΕΙ ΔΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΡΑΓΜΑ…..ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ….ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΛΗΤΟ-ΑΠΛΥΤΑ ΒΡΩΣΟΣΚΥΛΑ ΑΠΛΥΥΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ …. ΓΕΛΑΤΕ ΠΙΘΑΝΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΤΣΙ?.. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ….ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ….!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΤΗΣ ΒΑΛΣΑΜΩΝΕΟ ΚΩΛΟ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΩΡΑΚΙ Η ΜΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….ΝΟΜΟΣ ΤΑΞΗ ΕΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΓΥΦΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…….. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…….

  3. ΗΛΙΘΙΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΙΟΝ ΣΤΗΝ Χ.ΑΥΓΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ??? ΕΑΝ ΝΑΙ! ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.