Η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι θα του παραδώσει νύφη την Μέγκαν Μαρκλ;

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις στημένες φωτογραφίες του Τόμας Μαρκλ και την άρνηση του πατέρα της Μέγκαν να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο της 61χρονης μητέρας της νύφης, Ντόρια Ράγκλαντ

«Πονοκέφαλο» και ανατροπές φέρνει για το παλάτι  το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του 73χρονου πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, πέντε ημέρες πριν το βασιλικό γάμο της αφροαμερικανής ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι. Μέχρι πρότινος ήταν ο Τόμας Μαρκλ αυτός που επρόκειτο να οδηγήσει την κόρη του νύφη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου.

Όμως, ο πρώην διευθυντής φωτισμού του κινηματογράφου δεν επιθυμεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στην κόρη του και στην βασιλική οικογένεια μετά την αποκάλυψη πως συνεργάστηκε με τον παπαράτσι Τζεφ Ράινερ για στημένες φωτογραφίες που τον δείχνουν να προετοιμάζεται για τον γάμο, πριν το ταξίδι του στη Βρετανία. Έτσι, ο Τόμας Μαρκλ ανακοίνωσε πως δεν θα παραστεί στον γάμο της Αμερικανίδας ηθοποιού φέρνοντας την κόρη του σε απόγνωση ενώ ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με δηλώσεις φίλης του ζευγαριού στη Daily Mail, «αισθάνεται ένοχος επειδή αυτό έχει συμβεί σε κάποια που αγαπά γιατί έχει σχέση μαζί του».

Αν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ποιος θα παραδώσει νύφη τη Μέγκαν Μαρκλ στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ αναφέρει πως ο Τόμας Μαρκλ διατηρεί καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του Ντόρια Ράγκλαντ και θέλει εκείνη να παραδώσει την κόρη τους στον πρίγκιπα την «μεγάλη μέρα» της ζωής της.

Η 61χρονη μητέρα της Μέγκαν, που είναι δασκάλα γιόγκα και ζει στο Λος Άντζελες, ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με τον πρώην σύζυγό της για να είναι και οι δύο παρόντες στον γάμο της κόρης τους. Άλλωστε, ο πρίγκιπας Χάρι γνώρισε ήδη την μέλλουσα πεθερά του, όταν την προσκάλεσε στην τελετή λήξης των Αγώνων Invictus Games στο Τορόντο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ κάθισαν μαζί με τη Ντόρια Ράγκλαντ στην κερκίδα των επισήμων και φωτογραφήθηκαν με την μητέρα της Αμερικανίδας ηθοποιού.

Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε στο TMZ ότι έξι ημέρες νωρίτερα είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και πως τώρα έχει εκ νέου πόνους στο στήθος. Όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πατέρας της μέλλουσας δούκισσας του Σάσεξ δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια την ημέρα που υποστηρίζει πως έπαθε «καρδιακή προσβολή» αλλά παρέμεινε στο σπίτι του, στο Ροζαρίτο του Μεξικό. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα η Daily Mail αναφέρει ότι δύο ημέρες αργότερα ο Τόμας Μαρκλ εντοπίστηκε σε ένα McDonald’s να αγοράζει φαγητό και λίγο αργότερα σε άλλο εστιατόριο να παίρνει ένα μεγάλο πακέτο έτοιμο φαγητό!

loading...

1 thought on “Η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι θα του παραδώσει νύφη την Μέγκαν Μαρκλ;

  1. ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΕΥΚΗ ΕΤΣΙ? ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΜΙΓΑΔΑ ΣΤΗΝ Ν. ΑΦΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΠΙΟ ΑΣΠΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΤΙ ΜΑΥΡΟΣ ΤΙ ΚΑΤΡΑΜΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΔΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Ε ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ Α ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ? ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΑΝΤΡΕΕΥΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΝΔΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΙΔΙΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΤΑΝΓΚΑ ΜΠΟΥΡΟΥΚΟΥΝΤΑ ΓΚΑΓΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΧΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Π.Χ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ Η ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΣΚΕΨΟΥΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΜΙΛΕΥΚΟ Η ΚΑΘΑΡΟ ΑΡΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΤΣΙ?? ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

Comments are closed.