Φοβούνται οτι έρχεται η σειρά τους ! Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Αλέξης Τσίπρας :«Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους»,
αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter. «Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία», προσθέτει ο Πρωθυπουργός.

«Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας», προσθέτει ο υπουργός Επικρατείας.

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση προς τον Γιάννη Μπουτάρη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους. Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής».

Η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».

«Τέτοιες τραμπούκικες, ανεπίτρεπτες συμπεριφορές πρέπει να απομονωθούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Τα ακραία στοιχεία που διέπραξαν αυτή την επίθεση, αμαυρώνουν τη μέρα μνήμης και δεν έχουν καμιά σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία των Ποντίων, που τίμησαν  σήμερα με την παρουσία τους σε όλη τη χώρα, τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα του  τουρκικού εθνικισμού», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του, καταδικάζοντας «με τον πιο έντονο τρόπο  την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη».

«Η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη φέρνει στο μυαλό σκοτεινές σελίδες της ιστορίας μας. Είναι αυτονόητη η δίωξη των υπευθύνων και η απομόνωση όσων θέλησαν να μετατρέψουν τη σημερινή ημέρα μνήμης σε μέρα μίσους και διχασμού», υπογραμμίζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

«Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες, αλλά κουστούμια», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. «Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας “σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ”», συμπληρώνει ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρησή του στο Twitter.

«Ντροπή, αίσχος και οργή! Η τραμπούκικη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη», τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Η απερίφραστη καταδίκη αυτής της άθλιας επίθεσης είναι αυτονόητη. Η άμεση σύλληψη των δραστών είναι αναγκαία. Είναι στοιχειώδης υποχρέωση όλων των δημοκρατικών πολιτών να απομονώσουμε άμεσα αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές γιατί η ανοχή αποτελεί συνενοχή. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι υπέρμαχος της ανοιχτής κοινωνίας που οραματιζόμαστε. Για αυτό αποτελεί στόχο ακραίων στοιχείων και εθνικιστών. Δεν θα τους περάσει, η βία θα ηττηθεί», υπογραμμίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη  επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Σε επικοινωνία μου με το συνάδελφο Γ. Μπουτάρη εξέφρασα την συμπαράστασή και τη στήριξη μου», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και συμπληρώνει: Τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στο πολιτικό πολιτισμό μιας δημοκρατικής χώρας. Πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στα κρούσματα ανομίας και βίας. Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη λήψη όλων των μέτρων που απαιτούνται με στόχο τη διασφάλιση της προστασίας των πολιτών».

«Η φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη δεν προκαλεί μόνο ντροπή. Προκαλεί ανησυχία γιατί το αβγό του λαϊκισμού και του εθνικισμού έσπασε και απειλεί ανοιχτά τη δημοκρατία και την κοινωνία», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Όλοι στεκόμαστε στο πλευρό του Γιάννη, στο πλευρό της Δημοκρατίας», συμπληρώνει δήμαρχος Αθηναίων.

loading...

18 thoughts on “Φοβούνται οτι έρχεται η σειρά τους ! Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

  1. ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΓΗΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΚΛΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ…

  2. ο πολιτικος κοσμος καταδικαζει την επιθεση προς το δημαρχο μπουταρη δηλαδη ομοιος ομοιω αει πελαζει και κατα το κοινος λεγομενο οτι τα σκατα και το φτυαρι
    θα ειναι πολυ αργα οταν κατανοησουν οτι ο λαος τους εχει ολους απαξιωμενους

  3. Αφήστε σαρσέμηδες πολιτικοί τις διαπιστώσεις και τα "καταδικάζουμε" γιατί χορτάσαμε από "δημοκρατικές" δηλώσεις. Με το τι σημαίνουν πραγματικά αυτές οι αντιδράσεις του κόσμου, από που πηγάζουν και τι λόγο έχουν και εκδηλώνονται, θα ασχοληθείτε καθόλου ή θα τα σπρώχνετε και αυτά κάτω απ΄ το χαλί ακόμα;

  4. Επιτέλους να αρχίζουμε να ξυπνάμε γιατί αυτοί που είναι πάνω είτε κόκκινοι είτε μπλε είτε πράσινοι προσπαθούν να πουλήσουν τη χώρα μας αρχιζουν και βλέπουν ότι ο Έλληνας ξυπνάει και θα τους πάρει στο κυνήγι

  5. για ποια δημοκρατια μιλατε ρε καρα- γκιοζηδες, αυτην πουν την διαλυσατε. εαν ειχαμε απο αυτο που λετε δεν θα ειχαμε 2.000.000 ανεργους και εξαθλιομενους ελληνες ρε , ουτε δουλειες και επιδοματα θα πηγαιναν σε λαθρο – ορκ ουτε θα φοβοσουν να κυκλοφορησης μηπως σε σκοτωσουν για 50 ευρω και να σε βιασουν ανεξαρτητως φυλλου και ηλικιας. αι στο διαλο ρε φασιστες προδοτες της ελλαδος.

  6. Ξέρουν ότι θάρθει η σειρά τους και γιαυτό τρέμουν.Δεν θα έχουν γιά πάντα 17 διμοιρίες να τους φυλάνε.

  7. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΟΣΜΕ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΥ. ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΤΗ MARFIN!!!

  8. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

  9. Επιτέλους μια υγιής αντίδραση του ελληνικού λαού κατά όλων αυτών των πολιτικών ανώμαλων και των βρυκολάκων που μας ρουφάνε το αίμα.
    Το μόνο που φοβούνται και τρέμουν όλα τα πολιτικά λαμόγια είναι την αντίδραση του λαού.
    Ξύλο λοιπόν ανελέητο σε όλους τους μνημονιακούς και τους ανθέλληνες για να μπούν τα πράγματα στη θέση τους.
    Ο λαός είναι κυρίαρχος και όχι οι λακέδες των Γερμανών και τα τσογλανια των Τούρκων.

  10. χαχαχαχαχαχαχαχαχα πολυ γουσταρω ετσι πιπα κωλο καριοληδες χιλιαδες συμπολιτες μας αυτοκτονησαν εξ αιτιας σας,τωρα ερχεται η εκδικηση και θα ειναι ανελεητη σκουληκια

  11. ΟΡΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΕΡΙΩΝ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΚΛΑΝΙΔΙΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΑΙΕΣ? ΟΧΙ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΔΙΕΜΑΡΤΥΡΟΝΤΟ ΚΟΣΜΙΩΣ !!

  12. Καλε τι σας πειραξε ο συνκαλιαρντος μας και του κανατε αυτατα πραγματα? Να μας χαλασατε την γιορτη μας καλε ολα τα πουστρακια ειχαμε μαζευτει θα τον ντυναμε και παλι κολομπινα πολυ μας αγαπει ο α Μπουταρακος μας ειναι ΑΝΟΙΧΤΟΣ αυτος το πνευμα τοθυ καλε αμεσωσ αμεσωσ εσεισ να βαλετε κακιες στο μυαλο σας αχχχ παει η παρελαση μας αντε τωρα να περιμενουμε την επομενη χρονια!! Κυκλοφορει και αυτος ο EBOLA ξανα να ερθει κανενα μανουλι απο την ΚATANGA και να μην μπορεσουμε να το χαρουμε…αχχχ ααα πα πα πααααα μακρυα εχουμε δω τα ταιρια μας σιγουρη δουλεια και διαμετρημα μεγαλο!!! αχχχ αχχχχ

  13. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι ακόμη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΕΣ !!!

    Σε λίγο θα δείτε αντιδράσεις που ουτε σε ονειρο στον ύπνο σας δεν μπορειτε να δειτε.

    Η οργή του κόσμου θα σας πνίξει ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ !!!!

    Οσο για τον λαθρολάγνο – Τουρκόσπορο : ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΚΑΙ… ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ !!!

  14. ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  15. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 95% ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΡΟΞΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

  16. Ο αχρηστος πορδηπουργος ολα τα ξερει εκτος απο τη τυφλα του

Comments are closed.