Ξυπνήστε Αβραμόπουλο και ΕΥΠ και κλείστε στους μετανάστες τη Διώρυγα του Σουέζ , αλλιώς χαθήκαμε σαν χώρα ανεπιστρεπτί .

Πολυπολιτισμικό έκτρωμα κατάντησε η Ελλάδα εγκλωβισμένη στην πλάνη ( σκόπιμη ή όχι ) ότι αποκλειστικά φταίει η Τουρκία .

Όχι κύριοι , πρωτίστως φταίει η ανικανότητά σας που την παρουσιάζεται ως ¨μεταναστευτική πολιτική ¨ Θυμάστε ; Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια . Τη χαμηλή νοημοσύνη και αμυδρή φαντασία κάποιων, εκμεταλλεύεται η Τουρκιά , βούτυρο στο ψωμί της .

Θέλετε να ελέγξετε τις μεταναστευτικές ροές ; Ακούστε μας !

Οι Σύριοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι το 5-6% του συνόλου , οι υπόλοιποι είναι από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, τη Γκάνα, το Μαρόκο, τη Γκάμπια, Σουδάν, Νιγηρία, Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου, Καμερούν, Κούβα, Κομόρες, Ερυθραία, Ακτή Ελεφαντοστού ,τη Μπενίν, την Αλγερία, το Πακιστάν, το Μαλί, την Αιθιοπία, την Υεμένη, τη Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε, την Ουγκάντα, το Κονγκό, την Παλαιστίνη, το Ιράκ, τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής, την Ονδούρα, το Νταρφούρ, το Τόγκο, τη Ρουάντα, το Ιράν, τη Μπουργκίνα Φάσο, τη Γκαμπόν, τη Σενεγάλη, την Ινδία, τη Μιανμάρ, τη Λιβερία, τη Σρι Λάνκα, τη Μαυριτανία, τη Δημοκρατία του Νίγηρα, τη Λιβύη, το Νεπάλ, την Αϊτή, την Τυνησία, την Αίγυπτο, το Μπαγκλαντές, τη Δημοκρατία του Τσαντ, τη Νότια Αφρική, την Κένυα, την Κολομβία, τη Τζαμάικα, την Αρμενία, το Μπουρούντι, το Ουζμπεκιστάν, τη Βιρμανία, το Κουβέιτ, την Αλβανία, την Αγκόλα, την Ιορδανία, την ΤΟΥΡΚΙΑ, την Ουκρανία, τη Ζάμπια, το Τατζικιστάν, τη Σαουδική Αραβία, τις Φιλιππίνες, το Καζακστάν, τη Ρωσία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία, το Θιβέτ, την Κίνα, το Τουρκμενιστάν και τη Δυτική Σαχάρα.

Όλοι οι μετανάστες σχεδόν που προέρχονται από την Αφρικανική ήπειρο ,κατευθύνονται από κυκλώματα μέσω περασμάτων από την Διώρυγα του Σουέζ και καταλήγουν στην Τουρκία ( δείτε το χάρτη που σας επισυνάπτουμε )


Η Διώρυγα του Σουέζ , αρχίζει από το πορτ Σάιντ, λιμένα εισόδου στη Μεσόγειο και καταλήγει στον λιμένα Σουέζ που βρίσκεται στο μυχό του ομώνυμου κόλπου της Ερυθράς θάλασσας

Εκεί πρέπει να επέμβουν τα «σαΐνια » της FRONTEX αφού ταυτόχρονα ενισχύσουν το Λιμενικό στη Νότια Κρήτη για ευνόητους λόγους . Η λύση ( θα το ξαναπούμε ) είναι να κρατηθούν οι μετανάστες μέσα στις χώρες τους σε ουδέτερες ζώνες)

Δώστε έμφαση στο μέσον σχεδόν της διώρυγας και στη δυτική όχθη που βρίσκεται η Πόλη Ismaïlia, στη σχηματιζόμενη λίμνη Timsah, όπου και αντιπαρέρχονται οι νηοπομπές (κομβόια των πλοίων – ανόδου και καθόδου)

Ξυπνήστε τον κ Αβραμόπουλου και την ΕΥΠ

Και μια πρόταση ακόμα . Φτιάξτε στρατό από μετανάστες 2ης γενιάς και στείλτε τους εκτός Ελλάδας … ξέρετε που.

Συνεχίζεται!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

1 thought on “Ξυπνήστε Αβραμόπουλο και ΕΥΠ και κλείστε στους μετανάστες τη Διώρυγα του Σουέζ , αλλιώς χαθήκαμε σαν χώρα ανεπιστρεπτί .

  1. ΕΜ ΚΑΙ ΈΣΕΙΣ ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΑΨΗΛΟ ΑΨΗΛΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΓΜΝΩΣΤΟ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΚΛΗΡΟΣ ΑΨΗΛΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΧΘΕΣ 2.17 ΥΨΟΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Comments are closed.