Κορινθίου: «Ενοχλούσε που είχα μεγάλο κόλο. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα»

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια χυμώδης Μεσογειακή γυναίκα με καμπύλες όμως έως σήμερα έχει δεχθεί αρνητικά σχόλια σχετικά με τα περιττά κιλά της, με την ίδια να έχει απαντήσει ουκ ολίγες φορές στους επικριτές της.

Όπως είπε στο περιοδικό people: «Ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Δεν κάνω διατροφή. Μου αρέσει να τρώω ό,τι θέλω. Με βοηθάει και το γεγονός ότι πίνω πάρα πολύ νερό, αλλά καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ. Τρελαίνομαι για φρούτα και σαλάτες.
Όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν πως δεν θα φάνε τηγανητό ή δεν θα συνδυάσουν με ψωμί τη χωριάτικη σαλάτα. Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα, να τρώω συγκεκριμένες ποσότητες φαγητού ή να μη βάζω αλάτι. Μια φορά μόνο το έκανα, στα 18 μου, και έχασα βέβαια πολλά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησα τη δίαιτα».

loading...

5 thoughts on “Κορινθίου: «Ενοχλούσε που είχα μεγάλο κόλο. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα»

  1. σε γαμω στον κωλο και με λες Μογγολο

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΞΑΝΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΠΑΧΤΙΑΡ ; ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΟΔΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ 12 ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ,ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ. ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  3. ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΙΛ ΤΟ ΗΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΡΕ ΠΟΥΝΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΙΠΑ?

Comments are closed.