Ακουσε τη λέξη μολότοφ ο κ. Τσίπρας και αποφάσισε να απαντήσει με αστειάκι στον κ. Τζαβάρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;».

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ένα πρωθυπουργό που έχουμε! Η νέα γκάφα μεγατόνων του Τσίπρα

Ακόμη μια στιγμή αποτυχημένου χιούμορ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μεταφέρει ο «Βηματοδότης» αναφορικά με την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία.

Ειδικότερα, η παραπολιτική στήλη του «Βήματος» μεταφέρει αυτούσιο τον διάλογο του Αλ. Τσίπρα με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Τζαβάρα.
Αναλυτικά όσα γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Σας είχα επισημάνει πολλές φορές από αυτή τη στήλη ότι ο Αλέξης Τσίπρας αρέσκεται να λέει αστειάκια, τις περισσότερες φορές επιπέδου… Λυκείου, που μπορεί όμως να δημιουργήσουν προβλήματα, ακόμη και πολιτικά. Σας είχα επίσης αναφέρει για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κ. Τζαβάρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται σε έναν πρώτης τάξεως… ατακαδόρο από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Κάθεται συνήθως στις πρώτες σειρές, απέναντι από τα υπουργικά έδρανα, παρατηρεί τους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό και συχνά έχει, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, συνομιλία μαζί τους. Στην πραγματικότητα δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, είτε αυτό είναι κάποιο συντακτικό λάθος, είτε νομικό, είτε ακόμη να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό, χωρίς βεβαίως να γραφτεί στα πρακτικά της Βουλής…

Στη συζήτηση για την Οικονομία, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, ο κ. Τζαβάρας, όπως μου είπε, έπιασε συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Και τι συζήτηση… Ήταν η στιγμή που γινόταν λόγος για τον νόμο για την Παιδεία και πόσο αυτός είναι καταστροφικός, όταν ο κ. Τζαβάρας φώναξε στον Πρωθυπουργό: «Τι είδους έρευνα γίνεται στα πανεπιστήμια; Το μόνο που γίνεται εκεί είναι να κατασκευάζουν μολότοφ». Ακουσε τη λέξη μολότοφ ο κ. Τσίπρας και αποφάσισε να απαντήσει με αστειάκι στον κ. Τζαβάρα: «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;». Ο κ. Τζαβάρας απάντησε αμέσως: «Τι κακό; Καίνε κόσμο». Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιστράτευσε όλο το χιούμορ του για να του απαντήσει: «Εξαρτάται σε ποια μεριά είσαι όταν πέφτουν οι μολότοφ. Εκεί που τις ρίχνουν ή εκεί που πέφτουν;». Η συζήτηση εάν συνεχιζόταν θα είχε ενδιαφέρον, αλλά κάτι είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Μητσοτάκης και οι γαλάζιοι βουλευτές έστρεψαν την προσοχή τους προς τον αρχηγό και άρχισαν να τον χειροκροτούν».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΑ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 15ΜΕΛΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΟ ΧΕΡΙ ΝΑΙΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 5-6 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΑΚΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΠΑΣ ΤΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ!!! ΩΩ ΡΕΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!! ΕΚΕΙ ΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΙΥΝΙΣΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ Ε? ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΤΣΕΑΣ.. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...