ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΟΛΙΑ).

Σε ενα Νησι του Νοτιου Αιγαιου υπαρχει μια παρα πολυ βασανισμενη γυναικα η Τερψιχορη.










Η Τερψιχορη ειναι ανυπαντρη χωρις πραγματικο στηριγμα στην ζωη. 

Οι συγγενεις της την ειχαν κλεισει κατα το προσφατο παρελθον για ψυχιατρικη νοσηλεια με κινητρο οπως ισχυριζεται εκεινη την περιουσια της.  

Αυτην την στιγμη εκκρεμει η οριστικη αποφαση στα δικαστηρια εαν θα εγκλειστει οριστικα η οχι.

Σε περιπτωση που αποφασιστει εκ νεου ο εγκλεισμος 
της τοτε θα χασει ολη της την περιουσια. 

Ας παρουμε ομως τα πραγματα απο  την αρχη, 

Ηταν Πεμπτη 12 Απριλιου 2018 μετα το Αγιον Πασχα οταν χτυπησε το τηλεφωνο μου. 

Στην αλλη ακρη της γραμμης μια γυναικεια φωνη. 

Δεν συστηθηκε και δεν με χαιρετησε. 

Μιλουσε εξ αρχης στον ενικο σαν να γνωριζομασταν απο πολλα χρονια και ειχε μια οικιοτητα ανευ λογου προς το προσωπο μου.   

Μια γυναικα χωρις καθολου τροπους, η οποια ενιοτε μιλουσε “μαγκικα” και χυδαια.

Σε ολη την διαρκεια της συζητησεως συχεχισε να μιλα κατα τον προαναφερομενο τροπο.

Μιλησαμε επι δυο ωρες την πρωτη φορα.  
Ηδη η αρχικη της συμπεριφορα εδειχνε ενα ατομο χωρις παιδεια και παρα πολυ αναγωγο.

Αρχικα μου ειπε οτι θελει να με βοηθησει να βρω εργασια. 
Στην συνεχεια μου ανεφερε οτι ειναι και εκεινη ανεργη ενω οι συγγενεις της την εκλεισαν για ψυχιατρικη νοσηλεια, με κινητρο να αποσπασουν τα περιουσιακα της στοιχεια. 

Το μοναδικο της στηριγμα στην ζωη ειναι ενα γυναικειο μοναστηρι και η ηγουμενη η οποια την εξομολογει και την καθηδηγει.  

Για την Τερψιχορη η ηγουμενη ειναι τα παντα.

Σε αυτον τον χωρο προσπαθει να μαζεψει τα διαλυμενα κομματια της ψυχης της.

Για την απαιδευτη και βασανισμενη Τερψιχορη το τι ειναι ορθοδοξια, Ελλαδα και ζωη, τα καθοριζει κατα βουλησιν η ηγουμενη.

Με την Τερψιχορη κρατησαμε επαφη τηλεφωνικη αλλα και με εμαιλ. 

Αυτο το εκανα γιατι την λυπηθηκα και ειχα αποφασισει με βαση την παιδεια μου και την χριστιανικη ηθικη μου να την στηριξω εξ αποστασεως στον ψυχολογικο τομεα οσο ειναι εφικτο. 

Το επομενο διαστημα μιλουσαμε αρκετα και ειδικα για τα θεματα τα οποια γραφω. 

Ενας νεος κοσμος ανοιγοταν για την Τερψιχορη, καθως ακουγε και διαβαζε πραγματα τα οποια ποτε δεν ειχε γνωρισει στην ζωη της. 

Μετα απο καποια συζητηση μας εστειλα στο εμαιλ της μερικες εργασιες μου για τα μουσικα σχολεια και περι μουσικης και το τι διδαξαν σχετικα οι τρεις ιεραρχες. 

Την ενημερωσα οτι ο Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος και ο Μεγας Βασιλειος ειχαν γραψει εκκλησιαστικους υμους με βαση την Δωρικη μουσικη. 


Επισης της εξηγησα οτι οι αγιοι ιεραρχες πρωτου να ασπαστουν τον Χριστιανισμο και να γινουν ιερομενοι σπουδασαν φιλοσοφια, ρητορικη και οτι εισηγαγαν 
την Πλατωνικη διδασκαλια στον Χριστιανισμο. 

Συνοπτικα της ανεφερα τα εξης :


Oτι το σπουδαιοτερο πραγμα το οποιο εκαναν οι αγιοι ιεραρχες ηταν η
 αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο.


Αυτη η ενεγεια τους αλλαξε την παγκοσμια και την Ελληνικη ιστορια και εφερε 

την εξαπλωση του  Ευαγγελικου κηρυγματος. 






Η εισαγωγη αυτουσιων των Πλατωνικων διδαχων στον χριστιανισμο αλλαξε τα παγκοσμια και τα Ελληνικα δεδομενα σε ολα τα επιπεδα. 
Ο Χριστιανισμός διαμορφωσε ηθικα-πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.

Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα.


Επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
Την καθαρη Ελληνικοτητα χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια με την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της πιστεως όπως είναι η Αγια γραφή 
και ολη η καινη διαθηκη κλπ.


Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνορωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 

Ο εκχριστιανισμός των εργων 

του 

Πλατωνα από τους αγιους είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλοσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εβραικο δωδεκαθεο.



Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. 



Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.

Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει πλεον από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσαφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρέσεις, στις 

παρερμηνείες και σφυρηλάτησαν την πανοπλία, με την οποία αμύνονται παλιοί και νέοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστης.




Ηταν τοσες τρομερες οι διωξεις της θρησκειας σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα 

τον ερχομο


, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.



Δυστυχως καπου εκει η ψυχικα διαταραγμενη και βαθια πληγωμενη Τερψιχωρη αρχισε να χανει καθε επαφη με το περιβαλλον.




Αυτο εγινε διοτι δεν την ειχε ενημερωσει σχετικα η ηγουμενη περι τριων ιεραρχων και για την Δωρικη μουσικη. 




Μαλιστα μου ανεφερε οτι την ρωτησε σχετικα και της απαντησε οτι δεν σπουδασαν ποτε οι τρεις ιεραρχες αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια-ρητορικη.




Το αποτελεσμα ηταν κυριολεκτικα τραγικο. 




Εξαιτιας της θρησκοληπτης νεοταξιτισας  ηγουμενης η Τερψιχορη αρχισε να μου στελνει εμαιλ και να λοιδωρει την εκκλησιαστικη μουσικη που εγραψαν οι τρεις ιεραρχες.

Επισης μου ανεφερε οτι δεν εχουν καμια αξια τα μουσικα σχολεια με τα τμηματα εκκλησιαστικης, παραδοσιακης και εντεχνης μουσικης.

Για αυτο η Τερψιχορη μου συνεστησε να καθησω να ακουω μονος μου τα Δωρικα ειδη μουσικης και τους εκκλησιαστικους υμνους των τριων ιεραρχων. 

Συμφωνα με την ηγουμενη οι χριστιανοι ακουνε μονον βυζαντινη μουσικη και αγιο Ιωαννη
(Δαμασκηνος) !!!

Τι καταντημα, τι αμαθεια και τι Ραγιαδισμος. 
Σε απαντηση μου της ζητησα πολυ ευγενικα να σταματησει αυτα τα ανοητα εμαιλ διοτι απο αγνοια και θρησκοληψια προσβαλει παρα πολυ ασχημα τους θεμελιωτες της Ελληνοχριστιανικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας και του Ελληνισμου.



Δυστυχως εκεινη εχοντας χασει τελειως τον ελεγχο οχι μονον δεν σταματησε αλλα συνεχισε πολυ πιο επιθετικα να προσβαλει αισχρα τους αγιους, τους ηρωικους Ελληνες αυτοκρατορες στρατηγους της αυτοκρατοριας μας, εμενα και εναν εξαιρετο θεολογο τον Αθανασιο Τσακνακη. 


Την υπαρξη και την δραση του Α. Τσακνακη την πληροφορηθηκα  για πρωτη φορα πριν απο 24 ημερες οταν μου εστειλε εμαιλ ενας παλιος και πιστος αναγνωστης της στηλης ο Μιχαηλ Π. 


Η Τερψιχορη λογω του προβληματος ηταν σε βαρια κατασταση διαβαζοντας και καποια αλλα αρθρα εξαγριωθηκε ακομη περισσοτερο. 

Τα αρθρα ειχαν θεμα την νομιμη αμυνα που διδαξε ο αγιος Γρηγοριος ο Θεολογος και την συμμαχια με την Συρια. 

Σε κατασταση εντονης σχιζοφρενειας η δυστυχη Τερψιχορη μου απαντα στο εμαιλ της. 

Οτι ειμαι σατανιστης και θελω εξορκισμο. 

Οταν της εστειλα το λινκ οτι ακριβως τα ιδια με εμενα αναφερει ο εξαιρετος θεολογος Αθανασιος Τσακνακης και ολοι οι πραγματικοι ορθοδοξοι ιερεις και οχι νεοταξιτες,μου απαντησε οτι ειμαστε ολοι δαιμονισμενοι. (1)

Δεν εχουν δικαιωμα να πιανουν οπλα στα χερια τους οι χριστιανοι και να υπερασπιζονται την Ελλαδα εγραφε η διακατεχομενη απο εωσφορικο πνευμα Τερψιχορη,

Ελληνες δειτε οπωδηποτε την ομιλια του εξαιρετικου θεολογου Αθανασιου Τσακνακη. (1)

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.


Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι 

πολεμουσαν,


ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
  

Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.

Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού,  μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.

Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια “ειρηνη” η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο. 
Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος 
δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.

Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα,την πιστη του και την πατριδα του.  
Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε. 

Τις διδαχες του της 

εφαρμοσαν πιστα ολους τους επομενους αιωνες ολοι 


οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις 

στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.



Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.

Ο  Aγιος Νικηφορος σχετικα με την αντιμετωπιση των αγαρηνων ειναι απολυτος οπως και ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος.


Αφανισμος των εχθρων μεχρι ενος με την βοηθεια και την ευλογια του  Χριστου για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ-ΕΥΛΟΓΕΙ 

ΤΗΝ 

ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ 


ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ 


ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ.4 


ΤΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, για να ψελλνουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 




Οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.




Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 




Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.





Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη.
Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους Ελληνες βασιλεις στους οποιους δεν εγινε ποτε η τιμη να τους ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Ιησου Χριστου. 

Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.
Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκρατορια.
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 
Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.


Στην συνεχεια μεσα σε αυτην την τραγικη και βαρυτατη παρανοικη κατασταση θα γραψει οτι εγω προσπαθω να μολυνο το Ελληνικο dna με πορνες συριες οι οποιες ως φυλη ανηκουν στις χαζαροεβραιες.

Τοτε της απαντησα οτι η Συρια ειναι ο μοναδικος αληθινος συμμαχος της Ελλαδος, διοτι κατα την συγχρονη ιστορια.

Αυτο διοτι το 1922  οταν εγινε η τρομερη
Μικρασιατικη καταστροφη, υποδεχτηκαν και φιλοξενησαν με αγαπη τους κατατρεγμενους Ελλληνες απο τον Κεμαλ και τους Τουρκους οι φιλοι μας οι Συριοι.

Κατα την Ελληνοτουρκικη κριση του 1987  ο χαφεζ  Ασαντ ηταν ο μοναδιος αρχηγος κρατους ο οποιος παρεταξε τα συριακα στρατευματα στα συνορα Τουρκιας-Στριας ενω δηλωσε οτι εαν γινει πολεμος μεταξυ Ελλαδος και τουρκιας τοτε θα χτυπησει την τουρκια.

Η Συρια λοιπον ηταν η μοναδικη χωρα στον κοσμο που κατα την κριση του Μαρτιου το 1987, οταν πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου ζητησε βοηθεια, και αμεσως ο Χαφεζ Ασαντ παρεταξε τα στρατευματα της πατριδας του, στα συνορα με την Τουρκια.
Κανενας αλλος δεν μας υποστηριξε σε αυτην την πολυ δυσκολη στιγμη.

Ακομη της ανεφερα οτι αγιοι προγονοι μας στην προσπαθεια τους να επιβιωσουν την μεσαιωνικη εποχη εκαναν συμμαχια με τον Αρμενικο λαο και παντρευοταν Αρμενισες και το αντιστροφο,
Επισης το ιδιο εκαναν μεγαλοι Ελληνες βασιλεις Ορθοδοξοι Χριστιανοι, οι οποιοι στα πλαισια των ιδιων σκοπων παντρευοταν αλλοδαπες μεχρι και Τουρκαλες οι οποιες γινοταν χριστινες. 

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.

Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.
Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας. 
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μ. Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Επισης καποια απο τα μελη των οικογενειων αυτων εμεναν αναπηροι σε ολη τους την ζωη.
Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών).
Αυτό γινοταν διοτι οταν ηταν αιχμάλωτοι οι ιεροι προγονοι μας στα χερια των αγαρηνων δεν δεχοταν ποτε να αλλαξουν πιστη-εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μ.Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς, ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.

Εκεινοι οι πολιτικοι χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια.

Αυτο το επιζητουσαν διοτι ειχαν ως σκοπο να διαλυσουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι εβραιοι πολιτικοι ευνούχοι, να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ιδια ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι και επεφταν αιχμάλωτοι, στα πεδια   
των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της εβραικης πολιτικης

αριστοκρατιας εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την αυτοκρατορια και το εθνος.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ 
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ 
ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, σε ολη την παγκοσμια ιστορια μια αυτοκρατορια όπως η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα, τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.

Μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει εντελως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 

Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. 




Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες.
Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους. 



Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι.
Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει
χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης- ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών.
Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα,την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων. 
Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.
Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο ειναι να γινεις χριστιανος και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων-ρωμαιων του μεσαιωνα.
Οι αρμενιοι πολεμώντας γεναια διπλα στους Ελληνες,
απεκτησαν το δικαιωμα να κανουν γαμους και συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.
Μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη,  
Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο εθνος.

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες, εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.

Από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων.

Δυστυχως πολλα πλεον νεοταξικα μοναστηρια που ανηκουν στον οικουμενισμο αποτελουν μεγαλες ανθελληνικες σφηκοφωλιες. 


Το ασχημο ειναι οτι σε αυτην την γυναικεια μονη φιλοξενουνται ατυχες και ορφανες κοπελες της οποιες η ηγουμενη θα δηλητηριιασει να μισουν θανασιμα τον Ελληνισμο και να λοιδωρουν τους αγιους, τους ηρωες και τους φιλοσοφους.

Πολλες ειναι οι βασανισμενες ψυχες οπως η Τερψιχορη οι οποιες αναζητουν βοηθεια και τελικα πεφτουν σε ανθελληνες και ψευτοχριστιανους.

Κλεινοντας μεσα στην παρανοια της η Τερψιχορη δηλωνε οτι λατρευει τον πατερα Σαββα Αχιλλεως αλλα δεν δεχεται κουβεντα για την γυμνια και την πορνεια των γυναικων.




Απο ολες τις προαναφερομενες εξαιρειται ενα μικρο μερος με βαση τις παγκοσμιες μαθηματικες

σταθερες μετρον αριστον και μηδεν αγαν.



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


(1)


ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟC ΦΩΚΑC Περὶ Παραδρομῆς Πολέμου …

21 Οκτ 2016 – Μεταφορτώθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΕΛΛΗΝΟΪΣΤΟΡΕΙΝ

Ὁμιλία τοῦ μεταφραστὴ καὶ σχολιαστὴ τοῦ βιβλίου, καθηγητὴ, Ἀθανασίου Τσακνάκη, στὶς 14 Ὀκτωβρίου 2016.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.



ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ένα γυναικείο χαμόγελο αξίζει περισσότερο από όλους  τους θησαυρούς του κόσμου


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΕΣ)-ΜΕΡΟΣ Α


ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟC ΦΩΚΑC Περὶ Παραδρομῆς Πολέμου …

21 Οκτ 2016 – Μεταφορτώθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΕΛΛΗΝΟΪΣΤΟΡΕΙΝ

Ὁμιλία τοῦ μεταφραστὴ καὶ σχολιαστὴ τοῦ βιβλίου, καθηγητὴ, Ἀθανασίου Τσακνάκη, στὶς 14 Ὀκτωβρίου 2016.


loading...

20 thoughts on “ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΟΛΙΑ).

  1. ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ.

    Λαμία: Σε δίκη παραπέμπεται ο δολοφόνος της 40χρονης παιδοψυχιάτρου, που έβλεπε….δράκους

    Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, παραπέμπεται σε δίκη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος που όπως ισχυρίστηκε ένας "μεγάλος πράσινος δράκος τον έβαλε να τη σκοτώσει" – Και οι δύο ήταν μέλη του κινήματος Σώρρα

    Την Τετάρτη 23 Μαΐου θα αναβιώσουν στην Άμφισσα οι μνήμες της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρας στις 28 Δεκεμβρίου του 2016. Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο δολοφόνος έδρασε με δόλο και τον παραπέμπει για ανθρωποκτονία από
    πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

    «Ο ανθρωποκτόνος σκοπός του εξάλλου προκύπτει αφενός από τα πολλαπλά χτυπήματα που επέφερε και το μέσο που χρησιμοποίησε, και αφετέρου από τα ζωτικής σημασίας όργανα της παθούσας τα οποία έπληξε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Στο βούλευμα επίσης χαρακτηρίζεται επικίνδυνο άτομο με έντονη αντικοινωνικότητα.

    «Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης του και τον χωρίς ηθικές αναστολές τρόπο δράσης του εντός της οικίας του θύματος, το είδος των τραυμάτων και την ένταση με την οποία προκλήθηκαν, την ασήμαντη αφορμή που οδηγήθηκε στην πράξη αυτή και την άμεση φυγή του μετά την τέλεσή της, προκύπτει κατά την κρίση του Συμβουλίου, ότι αυτός εμφανίζει έντονη αντικοινωνικότητα και επικινδυνότητα, και είναι πολύ πιθανό αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα όμοια εγκλήματα. Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρηθεί η ισχύς του με αριθμό εντάλματος […] προσωρινής κράτησης».

    Η οικογένεια της Θώμης περιμένει με ανυπομονησία την εκδίκαση της υπόθεσης και την απόφαση της δικαιοσύνης προκειμένου να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Λαμιώτισσας.

    Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη έλεγαν από την πρώτη στιγμή στο tvstar.gr, τα αδέρφια της, Σάββας και Κώστας Κουμπούρας.

    Ο ίδιος ο δολοφόνος, είχε ομολογήσει ότι έβλεπε ένα «δράκο, μεγάλο, πράσινο, ζωντανό» και άκουγε φωνές μέσα του πως πρέπει να τον σκοτώσει. «Η Θώμη δεν ήταν εκεί, η θεά μου ήταν στο μυαλό μου, μου έλεγε και αυτή να τον σκοτώσω τον δράκο γιατί αυτός δεν την άφηνε να κάνει παιδί».

  2. ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ
    ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΕΚΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑ ΠΥΘΙΑ
    Η ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 9666
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΠΑΣΜΕΝΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ

    ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

  3. ΚΛΑΣΤΕ ΧΕΣΤΕ ΠΟΡΔΙΣΤΕ ΣΩΡΕΞ Η ΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

  4. Έπεσε και η μάσκα του… "πατριώτη" Μιχαλολιάκου… Ζητεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δημοψήφισμα τώρα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας” (βίντεο)

    Εάν θέλουν, ας κάνουν δημοψήφισμα.
    Να αποφασίσει ο Λαός για το μέγα αυτό εθνικό ζήτημα.

    Έχω γράψει πολλάκις, πως αυτή η κρίση… στην ουσία όχι οικονομική, αλλά κρίση ΑΡΧΩΝ και ΑΞΙΩΝ, που οφείλει να χαρακτηρίζει όποιον θέλει να λέγεται ΕΛΛΗΝ, θα ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι… και επί το λαϊκότερον, θα βγάλει ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!

    Όταν πριν από λίγους μήνες, οι … παμμακεδονικές και ομογενειακές οργανώσεις που διοργάνωσαν τα δυο μεγάλα συλλαλητήρια, (στημένα κατά την προσωπική μου άποψη, για να εκτονωθεί ο λαός) έστειλαν εξώδικο στους πρωτεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, εγραψα ένα σχόλιο στην σχετική ανάρτηση (εδώ)
    Αυτό:

    " Επιτέλους βγάλατε και την μάσκα…

    ΩΣΤΕ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!
    Και το ζητάτε με… εξώδικο… δηλαδή ένα κωλόχαρτο στην ουσία, που είναι δεδομένο πως θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

    Και το ζητάτε από μια κυβέρνηση που απέδειξε πως το … Δημοψήφισμα ή μάλλον τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τα ΝΟΘΕΥΕΙ!
    ΝΟΘΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

    Γουστάρω να πέφτουν οι μάσκες των… "πατριωτών"… για να ξυπνάει ο λαός.

    Σας αφιερώνω ένα εξαιρετικό βίντεο… αυτό.

    Καλλιόπη Σουφλή"

    Το ίδιο αφιερώνω και στον γενικό γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Μιχαλολιάκο, έπεσαν και οι δικές σου οι μάσκες.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΡΕ;;;

    Ρώτησες όλους τους βουλευτές σου, γι αυτή σου την άποψη;
    Ρώτησες τους ψηφοφόρους σου;

    Όσο παραμένεις στην εξουσία, Μιχαλολιάκο, είμαι απόλυτα βέβαιη πως η Χρυσή Αυγή, δεν θα πάρει … ύψος…
    Θα μένει στάσιμη σαν το ΚΚΕ… κι εκείνο, γενικό γραμματέα έχεις… κοίτα βρε παιδί μου μια σύμπτωση, για τα … μαξιλαράκια του Συστήματος…

    Καλλιόπη Σουφλή

    Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον καταγγελτικό σου λόγο περί αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής, από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών που θα κάνει το κοτζαμπάσικο αιδοιόπανο της Αριστεράς, καθώς και για τον προδοτικό του ρόλο.

    ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Έπεσε και η μάσκα του… "πατριώτη" Μιχαλολιάκου …
    https://attikanea.blogspot.com/2018/05/blog-post_418.html
    Πριν από 21 λεπτά – Ζητεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Δημοψήφισμα τώρα! Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας” (βίντεο). Εάν θέλουν, ας …

  5. ΕΜΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ?

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,Ο ΜΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ….!!!!

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ OΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 90.7 FM 15/5/2018.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

    https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=XdrcB8WZGEM

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  6. Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2012 – 8:27 μ.μ.

    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!! ΤΟ ΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!!
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΓΙΗΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΠΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΣ. Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΑΥΤΑ. ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΑΧΧΧ!!!!! ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΜΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

  7. ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ" ΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΘΕΟ" ?

    ΑΝ …"ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΘΕΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ…"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ …"ΠΤΥΧΙΟ"…

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ…"ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΝΑ ΣΟΥ…"ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ…"ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ… "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ…"ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …"ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΔΗΛΑΔΗ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΤΙ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?…

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ …"ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…"Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ…"ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ…"ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ…"ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ…"ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ…"Π Ρ Ο Β Ι Α"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

    Δυστυχώς,η Eλλάδα δεν ανήκει στις πολιτισμένες χώρες,γιατί μια μεγάλη μερίδα του λαού είναι θύματα διαχρονικού΄εβραιοχριστιανικου προσηλυτισμού,όπως στις ισλαμικές χώρες που υπάρχουν θεοκρατικά καθεστώτα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  9. Γιαννης Πατερακης ο Σωρρας εσωσε την Αμερικη … ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

    ““““““““““““““““““““““““““““““““`

    Giannis Paterakis9 Ιουλίου 2016 – 3:54 μ.μ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ,ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΨΟΥΣ 3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ "ΚΑΤΙ" ΟΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ..

  10. ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», »ΛΑ.Ο.Σ» (ΝΥΝ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»),

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΝΑ : »ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ : » ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ . Ο ΤΟΤΕ ΑΝΘ/ΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η »ΕΣΑ» ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΜΠΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »CIA» ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ »CIA» ».

    ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α :

    Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ »CIA» , ΒΡΥΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ : »ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ »ΜΑΡΤΥΡΕΣ» ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ )».
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ » CIA» ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΩΝ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ »CIA» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΔΥΟ : »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» (ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ »INTELLIGENCE SERVICE» KARA-JAFFERI. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ KARA-JAFFERI , ΩΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο KARA-JAFFERI ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »PEGGING» KAI »GROUPE SEX» ΣΤΟ GOOGLE), ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Ο KARA-JAFFERI ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ »INTELLIGENCE SERVICE» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ »ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», Η Ο.Ε.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ »ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ KARA-JAFFERI .

    ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ 28/8/2017.

  11. ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΥ (DEATH METAL) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ = "NEAR METATRON" = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

  12. Η Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of the Golden Dawn , H.O.G.D.) είναι μια μαύρη μαγική (μαύρη μασονία), ακραιορατσιστική οργάνωση (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής ενώ χαρακτηρίζει υπάνθρωπους όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη και ιδιαιτέρως τους εβραίους και τη μαύρη φυλή, ώστε να μένει στο απυρόβλητο η κίτρινη φυλή και να προκαλείται στη δύση διχαστικός πόλεμος μεταξύ λευκης & μαύρης φιλής. Βλ.ρόλο ΚΚΚ επίσης) με ισχυρούς δεσμούς σε κόμματα και οργανώσεις Νεοναζί και ακραιορατσιστών (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) ανά τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο μιας πληθώρας από αποκρυφιστικές οργανώσεις και μυστικά τάγματα χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα (όπως το ® και ΤΜ ), νομικές αγωγές και άλλες μορφές καταναγκασμού.

    H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.

    (Παρέλαση Χρυσής Αυγής Ελλάδος με εμβλήματα τον κέλτικο σταυρό και τον αριστερότροπο μαίανδρο της σινοκινουμενης θιβετιανοκινούμενης θεοσοφικής αριστεράς ατραπούς βλ. αποσυμβολισμό εμβλήματος χρυσής αυγής: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
    Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

    Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)

    Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org

    O «Φύρερ» της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Σικ Σικέρο (Chic Cicero)

    Ο Σίκ Σικέρο, ο Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής του ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ηγείται μιας διεθνούς συμμαχίας μαύρων μαγικών ταγμάτων που βρίσκονται σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανισμούς, βοηθούμενος και από τη γυναίκα του, Ταμπάθα Σικέρο, και από τον Χριστιανικής Αποκλίσεως Ακραιορατστιστή, Ρόμπερτ Ζινκ.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    H.O.G.D. Κεντρικά Αρχηγεία Ναζιστών – HermeticGoldenDawn.org
    Golden Dawn Fuhrer Chic Cicero ( Ο Σικέρο δίπλα σε πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ)

    Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)

    Το O.R.C. μοιράζετε την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. Το O.R.C. διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
    Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας (μαύρους) μασόνους.
    Το O.R.C. με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.

    Order of the Rose and Cross (ORC) – Thule Gesellschaft
    Ιστοσελίδα, Το "εσωτερικό τάγμα" της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής – OrderRoseAndCross.org

  13. Δεξιά το έμβλημα της Εταιρείας της Θούλης, Συγκρίνεται την αριστερόστροφη κυρτή σβάστικα με το έμβλημα του πρώτου τεύχους του περιοδικού της «Ελλήνικής» Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδυασμένο με τα 4 επεκτεινόμενα βέλη που χρησιμοποιούνται επίσης στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ,

    Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

    Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

    .

    Το Ναζιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ (Χίσλερ – μπάσταρδος του Ροτσιλδ) ήταν η ενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ ήταν να οδηγήσει την Γερμανία ως 3ο Ράιχ ή την Τρίτη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εφόσον ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η εταιρεία της Θούλης επιδιώκουν «μαγικά» να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε μια Αμερικανική Αυτοκρατορία ως 4ο Ράιχ ή την 4η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής (Στις ΗΠΑ), αυτό θα συμβεί με τη δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού, που σε αυτή την ενσάρκωση θα ηγηθεί ως βασιλιάς 1000 ετών της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας αφού θα οδηγήσει την Αμερική σε νίκη στη μάχη του Αρμαγεδώνα. Αυτό πρόκειται για μια τρομερή παραπλάνηση.
    Οι παρακάτω είναι οι τοπικοί αρχηγοί της Ερμητικής Χρυσής Αυγής. Ο ναζιστής David Griffin κατέχει το εμπορικό σήμα της Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαική Ένωση (Ο Γκριφιν φαίνεται στο τέλος του βίντεο της τελετουργίας της Ερμητικής Χρυσής Αυγής) και το χρησιμοποίησε για πάρει τον έλεγχο από αρκετά Ευρωπαϊκά μυστικά τάγματα για λογαριασμό του Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Ευρωπαϊκά Αρχηγεία
    GoldenDawn.Com – David Griffin

    http://2.bp.blogspot.com/_nWAvx506OC4/ShlbcERyUsI/AAAAAAAAAHI/LVv4F9wCR34/s400/hogdeurope.jpg

    Ο ακραιορατστιστής (υπέρ υπεροχής λευκής φυλής) Νικ Φαρελ πρόκειται για τον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Βρετανία και συνδέεται με ακραιορατσιστικές νεοναζιστικές ομάδες στη Βρετανία συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μετώπου και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    Ιστοσελία Ναζιστών Χρυσής Αυγής – Βρετανικά Αρχηγεία – HOGD.co.UK – Νικ Φαρελ

    Ο ακραιορατσιστής, Pat Zalewski, ελέγχει τις επιχειρήσεις του «Φύρερ» Σικέρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά. Η επιχείρηση διοικείται από τον Γαλλοκαναδό εραστή του Pat Zalewski, Martin Thibeault

    Order of the Golden Dawn

    Golden Dawn Nazis – Canada, Australia, and New Zealand

    http://www.horustemple.com/

    Nazis Pat Zalewski and Martin Thibeault

    H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής

    Open Source Order of the Golden Dawn

    Χρυσή Αυγή: Παγανιστική και Θεληματική Στρατολόγηση – OSOGD.org –

    Οι ακραιορατστιστές Aaron Leitch και Mark Griggs ηγούνται του τάγματος «Stella Matutina, Sanctuary of Maat». To Stella Matutina στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής από φόρουμ του Yahoo που ασχολούνται με θέματα αποκρυφισμού.

    Ordo Stella Matutina, Sanctuary of Maat

    Golden Dawn Nazi Affiliate Ritual-Magic.com – Aaron Leitsch

  14. Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής

    Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.

    Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.

    Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.

    Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.

    Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.

  15. Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
    Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
    Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.

    .

    Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.

  16. χαχαχαα..μαρή "Ευταξία" μωρό μου.. χαχαχαα…
    κι εγώ μ΄ενα ζουζουνάκι μικρό "πάλευα" (που λέει ο λόγος χαχα..το κοιτάζω να δω που θα σταματήσει..εντύπωση μου κανε που ΄ναι κατάλευκο!) που πετάει εδώ κι εκεί τώρα χαχαχα
    γνωριζόμαστε καλά… κ.τ.λ κ.τ.λ

  17. ΠΟΙΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΟΕΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Π
    KATOIKOEΔΡΕΥΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

  18. TI LES ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ ;ΜΕ ΤΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ;

Comments are closed.