ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Γ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ






ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ 

ΜΑΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ 
ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ 
ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ-
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ 
ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ 
ΑΛΛΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ 
ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η εορτη των ισαποστολων Κωνσταντινου και Ελενης δεν ειναι μονον χριστιανικη εορτη αλλα ειναι παραλληλα και η μεγιστη Εθνικη μας εορτη.



Οτι ειμαστε ως εθνος το Οφειλουμε στον Χριστο, τον Αγιο Κωνσταντινο, την Αγια Ελενη και τους τρεις Ιεραρχες.

ΜΕΡΟΣ Γ
Οι δημιουργοι ολων αυτων των ψεματων και των συκοφαντιων εις βαρος των μεγαλυτερων εθνικων μας ευεργετων ειναι οι παγανιστες.

Αυτο διοτι ο Αγιος Κωνσταντινος παραδωσε την διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας στους Ελληνες και απο σκλαβοι εγιναν ελευθεροι και κοσμοκρατορες. 

Την Ρωμαικη αυτοκρατορια την δημιουργησαν δωδεκαθεστες στην θεση της διαλυμενης Περσικης αυτοκρατοριας απο τον Μεγα Αλεξανδρο. 

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).
 
 
Aκομη οι εωσφοριστες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.

Οι ιδιοι οι ρωμαιοι συγκλητικοι με πολυ μεγαλη υπερηφανεια δηλωναν δημοσια οτι η αρχαια Ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. 

 
Η Αρχαια Βαβυλωνα ηταν παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου.
 
 

Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 
 
 
Σε τραγικη παρακμη, ηταν οι αρχαιοι προγονοι πλην των φιλοσοφων, Σοφιστών, Ποιητων,
επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων.


Ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
 
 
 
 
 
 
Οι δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο.
 Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων.
Παραλληλα οι αλλοδαποι φοινικες ιερεις του δωδεκαθεου εβαζαν τις αρχαιες Ελληνικες πολεις να πολεμουν μεταξυ τους προκαλωντας τρομερη γενοκτονια εις βαρος των Ελληνων.                    
 
 

 
Απο τον λογο του Μεγαλου ρητορα Ισοκρατη, και ολες τις θπολοιπες του αναφορες ειναι φανερο  οτι ειχε γινει εισβολη αλλοδαπων στην Ελλαδα. 
 
Διαφορετικα δεν υπηρχε κανενας λογος να κανεις ολες αυτες τις αναφορες.  
 
 
 
 
Ταύτην γὰρ οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ᾽ ἐρήμην καταλαβόντες οὐδ᾽ ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ᾽ οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν ὥστ᾽ ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν, αὐτόχθονες ὄντες καὶ τῶν ὀνομάτων τοῖς αὐτοῖς οἷσπερ τοὺς οἰκειοτάτους τὴν πόλιν ἔχοντες προσειπεῖν.  
 
 
 
 
Στη χώρα ετούτη κατοικούμε χωρίς να διώξουμε άλλους· ούτε τη βρήκαμε έρημη· ούτε και μαζευτήκαμε εδώ πέρα ανάκατοι από διάφορα έθνη. 



Είναι τόσο ωραία και γνήσια, λέω, η καταγωγή μας, ώστε εκεί που γεννηθήκαμε εκεί και κατοικούμε χωρίς καμιά διακοπή, γέννημα–θρέμμα αυτού του τόπου. 


Έτσι μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη μας με τις ίδιες τρυφερές λέξεις που χρησιμοποιούμε για τους στενούς μας συγγενείς. 


Μονάχα εμείς δηλαδή από τους Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να την αποκαλέσουμε τροφό, πατρίδα, μάνα.  




Σε περιπτωση που δεν εχει γινει εισβολη δεν θα υπηρχε κανενας απολυτως λογος να κανει τετοιου ειδους αναφορες ο κορυφαιος ρητορας Ισοκρατης καθως ολοι θα τον θεωρουσαν απαραδεκτο και οτι δεν ειχε σωας τα φρενας,

Συνεχιζοντας να δουμε τι αλλο μας αναφερει ο κορυφαιος Ελληνας ρητορας σχετικα με τους αλλοδαπους δωδεκαθεστες εισβολεις. 

 
Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 
 
 
Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. 


Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 
 
 
 
Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .
 
 
 
Οι Ελληνες Δωριεις (Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 
 
 
Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . 


Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη, ειτε να τους αφανισουν ολοσχερως. 
 
 
Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 
 
 
Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων. 


Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :
 
«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 
 



Να περασουμε τωρα να δουμε τι μας αναφερει σχετικα με τους αλλοδαπους δωδεκαθειστες  εισβολεις ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.


Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
 
 
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;
 
 
O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
 
 
 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
 
 
 
Ενδεικτικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 
 
 
Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.
 
 
Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.
 
 
 
Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 
 
 
 
 
 
Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα,Πελοποννησο,
και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.
 
 
 
 
 

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

 
    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(2) Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΦΟΙΝΙΚΩΝ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

 
Ανατρεχοντας στους ιερους αρχαιους Ελληνες τον Εκαταιο Μιλησιο (Στραβων 7, 321), τον Θουκυδιδη (Α, 3 – 9), τον Ηροδοτο (Ιστορια Α 54 – 58), τον Ισοκρατη (Παναθηναικος, Ελένης εγκωμιον 68 – 69, Πανηγυρικος ), τον Διοδωρο (1, 23-24 και 28-29,  Μ, αποσπασμα 3), τον Υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη (Μενεξενος, 245c-d) , θα δειτε οτι ολοι μας αναφερουν ακριβως τα ιδια σχετικα με τους Φοινικες και τους αλλους αλλοδαπους εωσφοριστες του δωδεκαθεου, οι οποιοι εισαβαλαν στην Ελλαδα. 
 
Πριν ακομη  απο τον  Τρωικο πολεμο  το 1500 π.Χ. ξεσπουν στην Αιγυπτο ασθενειες. 
 
 
Οι ντόπιοι τις αποδίδουν στους ασεβείς εβραιους αλλόφυλους. 
 
 
Οι εβραιοι για να αποφυγουν τους εξαγριωμενους Αιγυπτιους, εγκαταλειπουν την Αιγυπτο . 
 
 
Απο αυτους καποιοι εβραιοι με αρχηγο τον Μωυση κατευθυνθηκαν δια ξηρας στο Ισραηλ. 
 
 
Οι Εβραιοι Δαναοι με πλοία και με αρχηγό το Δαναο, πηγαν αρχικα στην Ροδο και εν συνεχεια στο Αργος της Πελοποννησου. 
 
 
 
Οταν έφτασαν στο Αργος ηρθαν σε συγκρουση με τους ΅Ελληνες κατοίκους, που ηταν Αχαιοί στη. 
 
Εντουτοις ο βασιλιας των Αργειων, ο Γελανωρ, δεν είχε  διάδοχο και παραλληλα δεν ειχε στρατηγικες ικανοτητες για να νικησει τους εβαιρους-Φοινικες δαναους.
 
 
Κατω υπο αυτες τις συνθηκες οι Αργειοι
προσκαλεσαν τον Δαναο για συνθηκολόγηση ωστε να γινει κοινος βασιλιας, Ελληνων και Εβραιων. 
 
 
Αυτος ειναι και ο λογος που  οι κατοικοι του Άργους ονομαζονταν Αχαιοι και Δαναοι . 
 
 
 
Συμφωνα με του Αριστοκλη, Ισοκρατη, Θουκυδιδη, οι Δαναοι επιτεθηκαν στην Πελοποννησο το ετος 1511 π.Χ. και ο Καδμος στην Βοιωτία το ετος 1519 π.Χ. 
 
 
 
ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ :
 
Την παλιά εποχη ξεσπασε λοιμωδης ασθενεια στην Αιγυπτο και οι Αιγυπτιοι  απεδωσαν τις ασθενεις στους ασεβείς αλλόφυλους. 
 
Τοτε οι αλλοδαποι εφυγαν και ηρθαν στην Ελλαδα. 
 
Αρχηγοι των αλλοδαπων ηταν ο Καδμος και ο Δαναος. Οι υπόλοιποι εβραιοι δωδεκαθειστες πήγαν στην Ιουδαία, που τότε ήταν ακατοίκητη, και των οποίων επικεφαλής ηταν ο Μωυσης, ο οποιος  ειχε φρονηση και ανδρεια (Διοδωρος Σικελιώτης, βίβλος Μ, αποσπασμα 3).
 
 
Oι Εβραιοι που εφυγαν μαζι με τον Δαναο απο την Αιγυπτο εγκατασταθηκαν στο Αργος , ενω οι υπολοιποι πηγαν των Κολχωνστον στην Ιουδαια. 
 
O Φοινικας Κάδμος γεννηθηκε στις Θήβες της Αιγυπτου, και ενα απο τα παιδια του ηταν και η εβραια Σεμελη. 
 
Στα κατοπινά χρόνια, ο Ορφέας, που απόκτησε μεγάλη φήμη ανάμεσα στους Έλληνες για την μουσική, τις τελετές και τα θεολογικά ζητήματα, φιλοξενηθηκε απο τους απογονους του Καδμου. 
 
 
Εκει στην Θηβα απολαμβανε μεγαλες τιμες διοτι ειχε μυηθει στον εβραικο εωσφορισμο (Διοδωρος Σικελιωτης, βίβλος 1, 23-24 και 28-29).
 
Ο Εκαταίος ο Μιλήσιος αναφερει οτι την Πελοποννησο εκτος απο τους Ελληνες την κατοικησαν βαρβαροι.
 
 
Ολοκληρη σχεδόν η Ελλαδα ηταν πλεον κατοικία εβραιων-φοινικων στους παλιούς καιρους.
 
Αυτο διοτι ο Πελοπας εφερε εναν λαο απο στην  Πελοπόννησο, ενω ο Δαναός από την Αίγυπτο,  οι Δρυοπες, οι Καυκωνες  οι Πελασγοι και οι Λελεγες  μοιρασαν τους τόπους πάνω και κάτω από τον ισθμό. 
 
Την Αττικη κατέλαβαν οι εωσφοριστες Θρακες, οι οποιοι εισεβαλν με αρχηγο τον μεγαλο μαγο τον Ευμολπο.
 
Την Βιοωτια και την  Θηβα την κατεκτησαν οι Φοινικες που εισεβαλαν με τον Καδμο.
 
 
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 
 
 

50

1 σχεδὸν δὲ καὶ πάντων τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν ἐξ Αἰγύπτου ἐλήλυθε ἐς τὴν Ἑλλάδα. διότι μὲν γὰρ ἐκ τῶν βαρβάρων ἥκει, πυνθανόμενος οὕτω εὑρίσκω ἐόν· δοκέω δ᾽ ὦν μάλιστα ἀπ᾽ Αἰγύπτου ἀπῖχθαι. 2 ὅτι γὰρ δὴ μὴ Ποσειδέωνος καὶ Διοσκούρων, ὡς καὶ πρότερόν μοι ταῦτα εἴρηται, καὶ Ἥρης καὶ Ἱστίης καὶ Θέμιος καὶ Χαρίτων καὶ Νηρηίδων, τῶν ἄλλων θεῶν Αἰγυπτίοισι αἰεί κοτε τὰ οὐνόματα ἐστὶ ἐν τῇ χώρῃ. λέγω δὲ τὰ λέγουσι αὐτοὶ Αἰγύπτιοι. τῶν δὲ οὔ φασι θεῶν γινώσκειν τὰ οὐνόματα, οὗτοι δέ μοι δοκέουσι ὑπὸ Πελασγῶν ὀνομασθῆναι, πλὴν Ποσειδέωνος· τοῦτον δὲ τὸν θεὸν παρὰ Λιβύων ἐπύθοντο·
 3 οὐδαμοὶ γὰρ ἀπ᾽ ἀρχῆς Ποσειδέωνος οὔνομα ἔκτηνται εἰ μὴ Λίβυες καὶ τιμῶσι τὸν θεὸν τοῦτον αἰεί. νομίζουσι δ᾽ ὦν Αἰγύπτιοι οὐδ᾽ ἥρωσι οὐδέν.
 
 
 
 

51[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν καὶ ἄλλα πρὸς τούτοισι, τὰ ἐγὼ φράσω, Ἕλληνες ἀπ᾽ Αἰγυπτίων νενομίκασι· τοῦ δὲ Ἑρμέω τὰ ἀγάλματα ὀρθὰ ἔχειν τὰ αἰδοῖα ποιεῦντες οὐκ ἀπ᾽ Αἰγυπτίων μεμαθήκασι, ἀλλ᾽ ἀπὸ Πελασγῶν πρῶτοι μὲν Ἑλλήνων ἁπάντων Ἀθηναῖοι παραλαβόντες, παρὰ δὲ τούτων ὧλλοι. 
 
2 Ἀθηναίοισι γὰρ ἤδη τηνικαῦτα ἐς Ἕλληνας τελέουσι Πελασγοὶ σύνοικοι ἐγένοντο ἐν τῇ χώρῃ, ὅθεν περ καὶ Ἕλληνες ἤρξαντο νομισθῆναι. ὅστις δὲ τὰ Καβείρων ὄργια μεμύηται, τὰ Σαμοθρήικες ἐπιτελέουσι παραλαβόντες παρὰ Πελασγῶν, οὗτος ὡνὴρ οἶδε τὸ λέγω· 
 
3 τὴν γὰρ Σαμοθρηίκην οἴκεον πρότερον Πελασγοὶ οὗτοι οἵ περ Ἀθηναίοισι σύνοικοι ἐγένοντο, [καὶ παρὰ τούτων Σαμοθρήικες τὰ ὄργια παραλαμβάνουσι]. 
 
4 ὀρθὰ ὦν ἔχειν τὰ αἰδοῖα τἀγάλματα τοῦ Ἑρμέω Ἀθηναῖοι πρῶτοι Ἑλλήνων μαθόντες παρὰ Πελασγῶν ἐποιήσαντο· οἱ δὲ Πελασγοὶ ἱρόν τινα λόγον περὶ αὐτοῦ ἔλεξαν, [τὰ ἐν τοῖσι ἐν Σαμοθρηίκῃ μυστηρίοισι δεδήλωται].

52[Επεξεργασία]

1 ἔθυον δὲ πάντα πρότερον οἱ Πελασγοὶ θεοῖσι ἐπευχόμενοι, ὡς ἐγὼ ἐν Δωδώνῃ οἶδα ἀκούσας, ἐπωνυμίην δὲ οὐδ᾽ οὔνομα ἐποιεῦντο οὐδενὶ αὐτῶν· οὐ γὰρ ἀκηκόεσάν κω. θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πρήγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον. 
 
2 ἔπειτα δὲ χρόνου πολλοῦ διεξελθόντος ἐπύθοντο ἐκ τῆς Αἰγύπτου ἀπικόμενα τὰ οὐνόματα τῶν θεῶν τῶν ἄλλων, (Διονύσου δὲ ὕστερον πολλῷ ἐπύθοντο). καὶ μετὰ χρόνον ἐχρηστηριάζοντο περὶ τῶν οὐνομάτων ἐν Δωδώνῃ· (τὸ γὰρ δὴ μαντήιον τοῦτο νενόμισται ἀρχαιότατον τῶν ἐν Ἕλλησι χρηστηρίων εἶναι, καὶ ἦν τὸν χρόνον τοῦτον μοῦνον). 
 
3 ἐπεὶ ὦν ἐχρηστηριάζοντο ἐν τῇ Δωδώνῃ οἱ Πελασγοὶ εἰ ἀνέλωνται τὰ οὐνόματα τὰ ἀπὸ τῶν βαρβάρων ἥκοντα, ἀνεῖλε τὸ μαντήιον χρᾶσθαι. ἀπὸ μὲν δὴ τούτου τοῦ χρόνου ἔθυον τοῖσι οὐνόμασι τῶν θεῶν χρεώμενοι· παρὰ δὲ Πελασγῶν Ἕλληνες ἐξεδέξαντο ὕστερον.
 
 
 

55[Επεξεργασία]

1 ταῦτα μέν νυν τῶν ἐν Θήβῃσι ἱρέων ἤκουον, τάδε δὲ Δωδωναίων φασὶ αἱ προμάντιες· δύο πελειάδας μελαίνας ἐκ Θηβέων τῶν Αἰγυπτιέων ἀναπταμένας τὴν μὲν αὐτέων ἐς Λιβύην τὴν δὲ παρὰ σφέας ἀπικέσθαι,
2 ἱζομένην δέ μιν ἐπὶ φηγὸν αὐδάξασθαι φωνῇ ἀνθρωπηίῃ ὡς χρεὸν εἴη μαντήιον αὐτόθι Διὸς γενέσθαι, καὶ αὐτοὺς ὑπολαβεῖν θεῖον εἶναι τὸ ἐπαγγελλόμενον αὐτοῖσι, καί σφεας ἐκ τούτου ποιῆσαι. 
 
3 τὴν δὲ ἐς τοὺς Λίβυας οἰχομένην πελειάδα λέγουσι Ἄμμωνος χρηστήριον κελεῦσαι τοὺς Λίβυας ποιέειν· ἔστι δὲ καὶ τοῦτο Διός. 

Δωδωναίων δὲ αἱ ἱρεῖαι, τῶν τῇ πρεσβυτάτῃ οὔνομα ἦν Προμένεια, τῇ δὲ μετὰ ταύτην Τιμαρέτη, τῇ δὲ νεωτάτῃ Νικάνδρη, ἔλεγον ταῦτα· συνωμολόγεον δέ σφι καὶ οἱ ἄλλοι Δωδωναῖοι οἱ περὶ τὸ ἱρόν.
 
 
Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 
Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,  

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.

loading...

69 thoughts on “ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ Γ

  1. Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ.

    Πως η αναμονή για τον Ερχομό του Χριστού και το Τέλος του Κόσμου οδηγεί Ελληνες στην απάθεια.

    Αποτελεί πάντως ειρωνεία τεραστίου μεγέθους ότι οι χριστιανοι πιστευουν ότι δεν συνάδει με την χριστιανική πίστη να δείχνουν ενδιαφέρον για την επιβίωση της Ελληνικης φυλής τους και την διατήρηση της δικής τους ταυτότητας, είναι χριστιανικό καθήκον να αγωνίζονται για την διατήρηση της ταυτότητας και την επιβίωση των Εβραίων και του Ισραήλ.

    ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

    ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

    ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

    ………………………………………………………………………………………………
    ………………………………………………………………………………………………
    ……………………………………………………………………………………………….

    ……………………………………………………………………………………………………..

    ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ
    ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

    ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

  3. Πατσάς Θεσσαλονίκης

    Θεϊκός, πεντανόστιμος πατσάς και πολύ εύκολος στο μαγείρεμα, για τοyς απανταχού μερακλήδες. Λίγα μυστικά
    Υλικά
    8-9 μερίδες

    Για το μαγείρεμα
    2 κιλά ποδαράκι μοσχαρίσιο μπροστινό
    2,5 λίτρα νερό
    4 κ.σ. ξύδι από κρασί
    4 σκελίδες σκόρδο (χωρίς την φύτρα)
    1 κ.σ. αλάτι
    Για το σκορδοστούμπι
    4-5 σκελίδες σκόρδο
    6-7 κ.σ. ξύδι από κρασί
    μπούκοβο για πασπάλισμα (προαιρετικά)

    Οδηγίες

    Πλένουμε πολύ καλά και σχολαστικά το τεμαχισμένο ποδαράκι σε μία λεκάνη και το βάζουμε στην χύτρα ταχύτητας. Προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστεί και μόλις πάρει βράση το αχνίζουμε χωρίς καπάκι για 5 λεπτά και κατόπιν το στραγγίζουμε και πετάμε το νερό. Ξεπλένουμε το κρέας και το ξαναβάζουμε στην χύτρα.

    Προσθέτουμε 2,5 λίτρα νερό (να σκεπάζει όλο το κρέας) και τις 4 κουταλιές ξύδι κλείνουμε την χύτρα και ανοίγουμε το μάτι στην μέγιστη βαθμίδα να βράσει. Όταν σηκωθεί η βαλβίδα χαμηλώνουμε το μάτι στο μισό και βράζουμε για 1,5 ώρα.

    Στο μεταξύ καθαρίζουμε τα σκόρδα και αφαιρούμε την εσωτερική φύτρα που έχουν.

    Με την βοήθεια του πολτοποιητή σκόρδου λιώνουμε τα σκόρδα χωριστά για το φαγητό και το σκορδοστούμπι για να τα έχουμε έτοιμα.

    Όταν βράσει ο πατσάς ξεκοκαλίζουμε προσεχτικά και αφαιρούμε τα κόκαλα προσθέτοντας το κρέας μέσα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και τα σκόρδα και το αλάτι και ανακατεύουμε. (Από τα 2 κιλά ποδαράκι τα 800γρ είναι κόκαλα). Σε ένα σέικερ χτυπάμε τα υπόλοιπα σκόρδα με το υπόλοιπο ξύδι για να φτιάξουμε το σκορδοστούμπι και σερβίρουμε στο τραπέζι για να βάλει ο κάθένας όσο θέλει στο πιάτο του. Συνήθως μία κουταλιά της σούπας σε κάθε πιάτο είναι αρκετό. Πασπαλίζουμε προαιρετικά με μπούκοβο και απολαμβάνουμε μια πεντανόστιμη και πολύ

    δυναμωτική σούπα.

    ΠΑΤΣΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

    Υλικα:
    1 μοσχαρισιο ποδι
    1 ξερο ολοκληρο κρεμμυδι καθαρισμενο
    3 σκελιδες σκόρδο ολοκληρες
    ½ φλυτζανι ξυδι
    1λεμονι το χυμο του
    Αλάτι-πιπέρι-μπουκοβο
    Μερικους σπορους μαυρο πιπέρι
    Εκτελεση:

    Πλένουμε το ποδι και το βαζουμε στην κατσαρολα να βρασει για 10΄λεπτα.Αδειαζουμε το νερο και ξεπλενουμε καλα . Το ξαναβαζουμε στην κατσαρολα να βρασει με καθαρο νερο προσθετωντας και όλα τα υπολοιπα υλικα.Αφηνετε το ποδι να σιγοβραζει για μια ωρα περιπου μεχρι το κρεας να βγαινει ευκολα από το κοκαλο.Κοβετε το κρεας με το μαχαιρι σε μικρα κοματακια και το ριχνετε στην κατσαρολα.Συνεχιζετε το μαγειρεμα για 15΄λεπτα ακομα.Σερβιρετε και προσθεστε στο πιατο λιγο ακομα μπουκοβο και ξυδι… και απολαυστε!!!

    Πατσάς! Ένα νόστιμο πιάτο γι΄ αυτούς που τον λατρεύουν!!!
    Για όσους λατρεύουν και επιθυμούν τον πατσά, ιδιαίτερα δε τις παγερές και κρύες μέρες του χειμώνα όπως πέρασαν κατά τις χιονισμένες μέρες οι κάτοικοι της Σαντορίνης, δεν έχει παρά να προβούν στις πιο κάτω ενέργειες προκειμένου να απολαύσουν ευχάριστα τις τσουχτερές περιόδους του χειμώνα, με ένα ωραίο τονοτικό και ζεστό φαγητό!
    Μπορούν να προμηθευτούν πατσά είτε από την κοιλιά, είτε από τα κάτω άκρα του του μοσχαριού.
    Το όνομα πατσάς, είναι τούρκικη λέξη από το paca, και σημαίνει πόδια κάθε σφαχτού, κατά συνεκδοχή, το στομάχι. Δηλαδή η κλασική σούπα από μοσχαρίσια ποδαράκια.
    Τα οφέλη του είναι αρκετά και σημαντικά, μπορεί αυτό βέβαια σε πολλούς να φέρνει αποστροφή και μόνο στην ιδέα της μυρωδιάς του.
    Υπάρχουν όμως κι αρκετοί που τον τρώνε και ωφελούν την υγεία τους καθώς ο πατσάς περιέχει αρκετά θρεπτικά συστατικά, όπως ασβέστιο, ψευδάργυρο και σελήνιο, που ωφελούν πραγματικά τον οργανισμό μας.
    Επιπλέον, το φαγητό αυτό έχει προστατευτικά οφέλη για τα οστά, τα δόντια και το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα.
    Ο πατσάς είναι θεραπευτικός για το στομάχι του μεθυσμένου, δυναμωτικός για τους εργάτες και απαιτητική επιλογή για τους μερακλήδες.
    Επίσης δρα θεραπευτικά στο στομάχι στο έλκος και προκαλεί αίσθημα κορεσμού, γι΄αυτό άλλωστε τον κατανάλωναν παλαιότερα κυρίως οι εργάτες που είχαν πολύ πρωινή βάρδια. Αλλά και άνθρωποι της νύχτας, όπως καλλιτέχνες, νυχτοφύλακες κ.λ.π.

    Καλή σας Όρεξη!!!

  4. ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    Σοκ και δέος στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού! Το Αγιο Μύρο πήρε κατακόκκινο χρώμα στα χέρια του παπα-Δημήτρη

    Μόλις δύο μέρες μετά την εορτή του αγίου Ισιδώρου, που αποτέλεσε το αποκορύφωμαO Σταυρός που στάζει κόκκινες σταγόνες των θρησκευτικών εκδηλώσεων στο ομώνυμο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του και πολύ γνωστό για τον θαυματουργό Σταυρό του, έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένα θαυμαστό περιστατικό που προκάλεσε σοκ στους πιστούς.

    Ο εφημέριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, εμφανίζεται στο συγκεκριμένο βίντεο να κρατά έναν Σταυρό, από τον οποίο στάζουν κόκκινες σταγόνες, και ο ίδιος αναφωνεί συγκλονισμένος: «Κοιτάξτε, έχω πάθει σοκ»! Το φαινόμενο που παρατήρησαν αρκετοί πιστοί και το κατέγραψαν σε βίντεο συνέβη μετά το πέρας της θείας λειτουργίας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ημέρα διανομής του μύρου του αγίου Δημητρίου.

    Μπροστά σε όλους τους πιστούς, ο πατέρας Δημήτριος ανέμειξε μεγάλη ποσότητα ατόφιου μύρου με λάδι ευχελαίου και ξάφνου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το Αγιο Μύρο πήρε κατακόκκινο χρώμα, σαν αίμα! Ο ιερέας κρατά ένα βαμβάκι κάτω από τον Σταυρό και αυτό ποτίζει με το κόκκινο υγρό, που ταυτόχρονα ευωδιάζει! Οσοι ήταν παρόντες, αλλά και ο εφημέριος, μίλησαν για κάτι θαυμαστό και θέλησαν να το μοιραστούν με όλο τον κόσμο, προς τιμήν του αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου.

    Πατριαρχείο

    Το Αγιο Μύρο παρασκευάζει κατ’ αρχαίο προνόμιο αποκλειστικά ο Οικουμενικός Πατριάρχης περίπου κάθε 10 χρόνια, καθαγιάζεται και αποστέλλεται σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, για να χρησιμοποιηθεί κατά το μυστήριο του χρίσματος, μετά τη βάπτιση. Κάτω από την ανάρτηση με το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις, έχουν γραφεί εκατοντάδες σχόλια από ορθοδόξους Ελληνες και ξένους.

    Πριν από δύο ημέρες το εκκλησάκι του Λυκαβηττού κατακλύστηκε από χιλιάδες προσκυνητές, οι οποίοι θέλησαν να ευλογηθούν από τον πατέρα Δημήτριο και τον θαυματουργό Σταυρό, με την ευκαιρία της εορτής του αγίου Ισιδώρου. Αλλωστε είναι πολλές οι μαρτυρίες για θαύματα και θεραπείες όσων σταύρωσε με τον Σταυρό ο πατέρας Δημήτριος.

    «Είναι το δικό μου μαξιλάρι που με ξεκουράζει όταν πονάω, αυτός με ξεκουράζει όταν χαίρομαι, όταν χαμογελάω, με αυτόν κοιμάμαι και παρακαλάω κάθε φορά να είναι η ζωή μου και η ανάστασή μου…» έλεγε ο ίδιος συγκινημένος στο κήρυγμά του, κρατώντας τον Τίμιο Σταυρό.

    Ουρές οι πιστοί για να τους διαβάσει ο ιερέας που είχε ευλογήσει και τον Αγγελίδη μετα το τροχαίο

    Ουρές πιστών για να λάβουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού και την ευλογία του παπα- Δημήτρη.

    Χιλιάδες πιστοί σχηματίζουν ατελείωτες ουρές στους Αγίους Ισιδώρους για να διαβαστούν με τον θαυματουργό Σταυρό που κρατά ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, με την ελπίδα ενός προσωπικού θαύματος.

    Ασθενείς, κατάκοιτοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας και μόρφωσης, συρρέουν για προσκύνημα και για να λάβουν τη Χάρη του Τιμίου Σταυρού και την ευλογία του παπα-Δημήτρη. Ο ίδιος είναι ένας ακούραστος εργάτης του Χριστού και της πίστης και όσοι τον έχουν γνωρίσει ένιωσαν να τους φέρνει πιο κοντά στην Ορθοδοξία.
    Ακούραστος ευλογεί τους πιστούς, όσοι και αν είναι, και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάει ο ίδιος τον Σταυρό σε κάποιον που τον έχει ανάγκη και δεν μπορεί να μετακινηθεί.

    Είναι ο ιερέας που είχε ευλογήσει τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, όταν τον επισκέφτηκε μαζί με τον Τίμιο Σταυρό στο Ασκληπιείο Βούλας, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη. Σε πολλές περιπτώσεις ο πατέρας Δημήτριος έχει επισκεφτεί σοβαρά ασθενείς ή τραυματίες σε κλινικές ή και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, για να τους φέρει σε επαφή με τον Αγιο Σταυρό. Αμέτρητες είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που έγιναν καλά και άφησαν πίσω τους σοβαρές ασθένειες και παιδιών που νίκησαν σοβαρές αναπηρίες με τη δύναμη του Σταυρού.
    Γι' αυτό κάθε χρόνο στην εορτή του αγίου μάρτυρα επικρατεί το αδιαχώρητο στο εκκλησάκι που έχει χτιστεί μέσα σε μια σπηλιά του Λυκαβηττού.

  5. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.

    ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΣΙΜΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΒΡΕ ΑΛΛΗΤΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ-ΙΑΧΒΕΒΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ.

  7. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΥΡΙΟ" ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΣΤΟΕΣ,ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ….!!!!

    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ,ΟΛΑ…!!!

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1.7 ΔΙΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

    ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ…

    ΝΑΙ Η ΟΧΙ…???

    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ??

    ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΑ 500 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ….

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ LIBERAL

    https://www.youtube.com/watch?v=iNJ_sWHYvDQ&feature=share

    Nikos Salonitis:

    Αγαπητέ κύριε Καμπουράκη

    Το κείμενο που γράψατε για τον Τσίπρα, δεν το γράψατε για τον Τσίπρα.
    Το γράψατε για τον Σώρρα.

    Αυτό αποδεικνύεται από τον τίτλο και από την τελευταία παράγραφο.
    Γιατί ο Σώρρας είναι που πονάει … Και όχι ο Τσίπρας.
    Όχι ίσως εσάς προσωπικά, αλλά αυτούς που σας έδωσαν την προσταγή να γράψετε αυτή τη γελοιότητα.

    Κι εσείς, με την νόηση που διαθέτετε βγαίνετε μπροστά και γράφετε, για να τους ικανοποιήσετε…
    Είτε γιατί τους έχετε υποχρέωση, είτε γιατί τους θεωρείτε δυνατούς…
    Και θέλετε πάντα να είστε με τους δυνατούς…
    Και να είστε μέσα στα πράγματα…

    Και επειδή δεν έχετε καμιά σχέση με την πραγματική δημοσιογραφία, δεν κάνατε καν τον κόπο να ερευνήσετε την υπόθεση.
    Γιατί τότε θα γνωρίζατε, όχι μόνο το πόσο πραγματικά είναι όλα τα στοιχεία, αλλά και το τι μπορεί να υπάρχει «από πίσω»…
    Και τότε θα ξέρατε πώς θα έπρεπε να προφυλαχτείτε…

    Από έλλειψη νόησης, κάνατε την επιλογή σας,
    Και θα έχετε τις ανάλογες συνέπειες.
    Όταν έρθει η ώρα
    Και είναι πολύ κοντά…

    Όμως σας αναγνωρίζω ότι μέσα σε όλο αυτό το κατάπτυστο κείμενο, είπατε ΜΙΑ αλήθεια… Κατά λάθος βέβαια…
    Κι αυτή ήταν η τελευταία σας πρόταση:
    «Σάματις έχουμε αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο;»…
    Και φυσικά δεν έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο…

    Και δεν φαντάζεστε τι έχετε να αντιμετωπίσετε…
    Γιατί αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ…

    Καλή συνέχεια

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  8. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΝΟΙΑ;
    ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ Ή Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΕΥΤΑΞΙΟΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ;
    Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.

  9. ΒΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ;
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ;

  10. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 9:06 π.μ.
    ΣΠωρρα ΣΠωρρα με τα αμετρητα dollars

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Πού πας ανθρωπάκι με τέτοιο καιρό;
    ΣΠωρρα Ποτέ δε θα λύσεις το γόρδιο δεσμό
    τον κόβει ο Αδόλφος, ο Μέγας Αλέκος
    κι εσύ Χατζηαβάτης, κομπάρσος, Νενέκος

    Κυψέλη Παγκράτι μελίσσι βουβό
    Κηφήνες κλωσάνε φιδίσιο αυγό
    Μπορείς να δαγκώσεις τετράγωνο μήλο
    με γεύση τσουκνίδας γονίδια από σκύλο

    Αγόρια κοκόρια σε άδειο κοτέτσι
    Τρελές αγελάδες βοσκάνε γιουβέτσι
    Που μ’ έριξες μανούλα μου μέσα σ’ αυτόν το βόθρο
    είχα όνειρα για Ντ’ Αρτανιάν και με φωνάζουν Πόρθο

  11. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ" ΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΘΕΟ" ?

    ΑΝ …"ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΘΕΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ…"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ …"ΠΤΥΧΙΟ"…

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ…"ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΝΑ ΣΟΥ…"ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ…"ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ… "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ…"ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …"ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΔΗΛΑΔΗ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΤΙ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?…

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ …"ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…"Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ…"ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ…"ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ…"ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ…"ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ…"Π Ρ Ο Β Ι Α"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:03 μ.μ.
    επιτελους ::να γινει αυτο το τεμενος να πανε η ψωρραλεοι στο φυσικο τους χωρο να κανουν χαχαχαχαχαχα κολοτουμπες χαχαχαχαχαχαχα

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:07 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχαχαχα και ο κοντοχοντρος χαχαχαχαχαχα να κανει βαρελακι ξυπολητος χαχαχαχαχαχαχαχα με το βρακι του μπλντιμπιλντερ πανω στα χαλια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ουουουουουουουου χαχαχαχα

  14. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

    Δυστυχώς,η Eλλάδα δεν ανήκει στις πολιτισμένες χώρες,γιατί μια μεγάλη μερίδα του λαού είναι θύματα διαχρονικού΄εβραιοχριστιανικου προσηλυτισμού,όπως στις ισλαμικές χώρες που υπάρχουν θεοκρατικά καθεστώτα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  15. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ O ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  16. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ
    Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κατά φαντασίαν …«τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας

    Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κατά φαντασίαν …«τρισεκατομμυριούχος»

    O εκ Πάτρας απένταρος… «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του, γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και αποκαλύπτει ότι έχει και πολιτικούς στόχους.

    Πηγή: Μιχάλης Ιγνατίου: Ο κατά φαντασίαν …«τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμης Σώρρας είναι πάμπτωχος κοπρίτης

  17. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:03 μ.μ.
    επιτελους ::να γινει αυτο το τεμενος να πανε η ψωρραλεοι στο φυσικο τους χωρο να κανουν χαχαχαχαχαχα κολοτουμπες χαχαχαχαχαχαχα

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:07 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχαχαχα και ο κοντοχοντρος χαχαχαχαχαχα να κανει βαρελακι ξυπολητος χαχαχαχαχαχαχαχα με το βρακι του μπλντιμπιλντερ πανω στα χαλια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ουουουουουουουου χαχαχαχα

  18. ΒΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ;

  19. ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΣΙΜΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.
    ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΑ 500 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ??
    ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ….
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.

    ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ…

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΥΡΙΟ" ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΣΤΟΕΣ,ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ….!!!!
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ,ΟΛΑ…!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1.7 ΔΙΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

    ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ…
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  20. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

  21. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 9:06 π.μ.
    ΣΠωρρα ΣΠωρρα με τα αμετρητα dollars

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Πού πας ανθρωπάκι με τέτοιο καιρό;
    ΣΠωρρα Ποτέ δε θα λύσεις το γόρδιο δεσμό
    τον κόβει ο Αδόλφος, ο Μέγας Αλέκος
    κι εσύ Χατζηαβάτης, κομπάρσος, Νενέκος

    Κυψέλη Παγκράτι μελίσσι βουβό
    Κηφήνες κλωσάνε φιδίσιο αυγό
    Μπορείς να δαγκώσεις τετράγωνο μήλο
    με γεύση τσουκνίδας γονίδια από σκύλο

    Αγόρια κοκόρια σε άδειο κοτέτσι
    Τρελές αγελάδες βοσκάνε γιουβέτσι
    Που μ’ έριξες μανούλα μου μέσα σ’ αυτόν το βόθρο
    είχα όνειρα για Ντ’ Αρτανιάν και με φωνάζουν Πόρθο

  22. ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??

    ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ??

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ…??

    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ…

  23. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:03 μ.μ.
    επιτελους ::να γινει αυτο το τεμενος να πανε η ψωρραλεοι στο φυσικο τους χωρο να κανουν χαχαχαχαχαχα κολοτουμπες χαχαχαχαχαχαχα

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 2:07 μ.μ.
    χαχαχαχαχαχαχαχα και ο κοντοχοντρος χαχαχαχαχαχα να κανει βαρελακι ξυπολητος χαχαχαχαχαχαχαχα με το βρακι του μπλντιμπιλντερ πανω στα χαλια
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ουουουουουουουου χαχαχαχα

  24. ΤΟΝ "ΡΑΒΙΝΟ" 10.03μ.μ.,

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ…"ΚΩΛΟΔΙΑΡΡΟΙΑ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ" …ΕΙΝΑΙ, "ΑΝΑΡΤΑ" ΠΡΩΤΑ ΤΟ…"ΣΧΟΛΙΟ" 10.01μ.μ., ΚΟΤΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ…ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ …"ΒΡΕΙ" ΤΑΧΑ… "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ΝΑ ΤΑ…"ΧΩΣΕΙ" ΤΟΥ…"ΕΥΤΑΞΙΑ", ΤΟΥ…"ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"…

    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ" ΚΑΙ Ο 10.01μ.μ.,ΚΑΙ Ο 10.03μ.μ.,

    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…"ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΟ"…

    "ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ" Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΗΝ…"ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ" ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"ΤΑΓΟΥΣ" ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ"…

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ…"ΘΡΑΣΟΣ" ΤΟ…"ΑΠΟΓΑΜΙΔΙ", ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ"…

    ΕΤΣΙ …"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΑΠΟΒΛΗΤΑ" ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, …ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ, ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑΛΛΑ…"Λ Ι Γ Α" ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ…"Ψ Ω Μ Ι Α" ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ…"ΑΛΛΑΖΟΥΝ"…ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΤΑ…"ΚΑΥΣΙΜΑ"…"ΔΩΡΕΑΝ" ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  25. ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ;
    ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΙΞΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 50ΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  26. "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"…….

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΤΕ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ…"ΡΙΞΕΤΕ" ΤΗΝ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ…"ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΟ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ "ΕΚΛΟΓΕΣ". ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ…"ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ", ΘΑ…"ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΑΤΕ" ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙ…"ΤΖΙΖ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ…"ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ" κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΒΓΕΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΟ "ΠΟΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΘΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΝΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ …"ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ" ΤΙ ΜΑΣ…"ΕΤΑΖΕ" ΤΟ ΚΑΘΕ "ΚΟΜΜΑ" ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ…"ΕΠΡΑΞΕ". ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ… "ΦΤΑΣΑΜΕ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ "ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ? ΠΟΙΟΣ …"ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΕΠΑΝΩ" ΤΟΥ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ…"ΧΑΘΗΚΕ" ?

    ΠΟΙΟΣ…"ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ…"COURIER ΠΙΤΣΑΣ" ?

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΠΛΑΚΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ", ΤΟΥΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ΤΙΣ… "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ", ΘΑ ΜΑΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ… "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΣΑΝ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ "ΒΟΥΛΗ" ΜΕ…"Φ.Ε.Κ." ?

    ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ "ΑΝΕΦΕΡΑ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…"ΠΕΘΑΝΕΤΕ" ΣΤΑ…"ΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ…"ΘΥΜΩΣΕΤΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ …"ΟΡΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ… Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α…

    ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ", ΚΑΝΕΝΑ…"ΚΟΜΜΑ" ΚΑΜΙΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ", ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ "Ο Λ Ο Ι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Ι", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ…"ΑΣΥΛΙΑ" ΚΑΙ ΩΣ …"ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ"…ΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ…"ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΟΤΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ…

    ΑΝ ΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΔΕΝ…"ΠΕΡΑΣΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ…"Α Κ Υ Ρ Ο Σ" ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ…"Υ Π Α Ρ Χ Ω Ν"…

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…"ΔΕΝ" ΤΟ…ΓΝΩΡΙΖΕΙ ?

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ" ΟΤΙ ΤΟ …"ΓΝΩΡΙΖΕΙ", ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙ" …?

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ "Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω" ΟΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ…"ΣΟΒΑΡΟ", Ψ Α Ξ Τ Ε ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ…"ΦΡΙΞΕΤΕ".

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ …"Φ.Ε.Κ.", ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ¨"ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ…"ΨΗΦΟΥΣ" ΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΘΕ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"…

    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΟΛΙΣ…"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ" ΤΙ ΕΧΕΙ…"ΣΥΝΒΕΙ"…

    ΔΕΝ "Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι" ΚΑΝΕΝΑ "Φ.Ε.Κ." ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ…"ΑΥΤΟΙ" ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ…"Θ Α Ν Α Τ Ο"…

    "ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ "ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  27. ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», »ΛΑ.Ο.Σ» (ΝΥΝ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»),

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΝΑ : »ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ : » ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ . Ο ΤΟΤΕ ΑΝΘ/ΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η »ΕΣΑ» ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΜΠΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »CIA» ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ »CIA» ».

    ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α :

    Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ »CIA» , ΒΡΥΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ : »ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ »ΜΑΡΤΥΡΕΣ» ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ )».
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ » CIA» ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΩΝ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ »CIA» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

    ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΔΥΟ : »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» (ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ »INTELLIGENCE SERVICE» KARA-JAFFERI. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ KARA-JAFFERI , ΩΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο KARA-JAFFERI ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »PEGGING» KAI »GROUPE SEX» ΣΤΟ GOOGLE), ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Ο KARA-JAFFERI ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ »INTELLIGENCE SERVICE» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ »ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ», ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», Η Ο.Ε.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ »ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ KARA-JAFFERI .

    ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ 28/8/2017.

  28. Καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και – Καταζητείται από τις αρχές

    Σώρρας: «Η περίπτωσή του χρήζει ψυχιατρικής προσέγγισης», λέει ο κουμπάρος του, δικηγόρος κύριος Λεπίδας

  29. Ανώνυμος17 Μαΐου 2018 – 9:06 π.μ.
    ΣΠωρρα ΣΠωρρα με τα αμετρητα dollars

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Πού πας ανθρωπάκι με τέτοιο καιρό;
    ΣΠωρρα Ποτέ δε θα λύσεις το γόρδιο δεσμό
    τον κόβει ο Αδόλφος, ο Μέγας Αλέκος
    κι εσύ Χατζηαβάτης, κομπάρσος, Νενέκος

    Κυψέλη Παγκράτι μελίσσι βουβό
    Κηφήνες κλωσάνε φιδίσιο αυγό
    Μπορείς να δαγκώσεις τετράγωνο μήλο
    με γεύση τσουκνίδας γονίδια από σκύλο

    Αγόρια κοκόρια σε άδειο κοτέτσι
    Τρελές αγελάδες βοσκάνε γιουβέτσι
    Που μ’ έριξες μανούλα μου μέσα σ’ αυτόν το βόθρο
    είχα όνειρα για Ντ’ Αρτανιάν και με φωνάζουν Πόρθο

  30. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…..ΝΑΙ ΕΛΑ….ΚΥΤΤΑΞΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝaΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ!!…ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? …ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΣΗΜΕΡΑ!!…ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΖΕΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΣΟΥ!!….ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΓΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ….Ε ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΚΟ ΡΑΜΠΑΝ?…….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ….Ε ΝΑΙ ΓΙΑΙ ΤΑ ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΩΣ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΦΟΛΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΒΩΠΟΣ ΑΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΛΟ, ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΩ ΤΣΑΠΕΛΑ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΥΤΤΑ ΕΚΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ salom….salom..

  31. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ.

    Αρτέμης Σώρρας
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΖΟΥΣΑΜΕ Τ'ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ'ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ(ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 666 ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΙΡ ΚΛΠ ΚΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΔΕΙΣ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ-ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΔΡΑΚΟΥΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑ ΤΖΑΜΠΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ,ΑΙΜΑ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΦΟΝΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤ'ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Ν'ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΙΛΟΙ Ε Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ

  32. ΕΚΤΑΚΤΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

    ποια ειναι η γεωργια που θα την ψηφισει στις επομενες … – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/toy.html

    Ανώνυμος16 Μαΐου 2018 – 2:05 μ.μ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝΔΗ Η ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΑ ;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος16 Μαΐου 2018 – 2:56 μ.μ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΩΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ανώνυμος16 Μαΐου 2018 – 3:11 μ.μ.
    KALO KAI EΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΦΙΛΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ;

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΤΖΕΙΣΟΝ-ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΓΥΦΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ANAΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

    Καταρχήν το καλό νέο είναι ότι η συγκεντρωση εγινε, με 600-700 ατομα περιπου κι ενω αρκετοι εφυγαν λογω των επεισοδιων

    Παμε τωρα στα ασχημα και τα περιεργα :

    1) Ο κοσμος θα ητανε πολυ περισσοτερος, αν δεν υπηρχε η σιωπη των Επισκοπων, νεου και παλαιού. Για την κατασταση στους ΓΟΧ, ειχα σχολιασει εδω
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2018/05/13-2018-3.html#comment-form

    2) Ειχαμε ενημερωσει πριν 10 ημερες το ΔΙΕΞΟΔΟΣ για τα προβληματα που θα δημιουργουσε η παραλληλη συγκεντρωση.

    Την συγκεντρωση ΕΛΚΙΣ την ειδαμε σε blog στις 16/04 (ίσως να ειχε ανακοινωθει και νωριτερα), ενω του ΔΙΕΞΟΔΟΣ στα τελη Απριλίου κι απλά ανέφερε ότι προετοιμάζοτανε από νωρίτερα
    Πριν 3 ημερες συναντησα ΣΤΕΛΕΧΟΣ του ΕΛΚΙΣ να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια για την συγκεντρωση ΚτΠ 13/05 στα Προπυλαια και δεν ειχε ιδεα για παραλληλη συγκεντρωση στο Συνταγμα του ΔΙΕΞΟΔΟΣ….

    Την ξαναειδα σημερα στην συγκεντρωση και μου ειπε οτι η κα Μπιτακου διαδιδει ΨΕΥΔΩΣ οτι συνεννοηθηκε με τον προεδρο του ΕΛΚΙΣ κ. Δασκαλακη κι οτι το ΕΛΚΙΣ θα παρευρεθει μαζι τους στο Συνταγμα και οχι στα Προπύλαια.

    Το στελεχος αυτο μου ειπε κατηγορηματικα ότι ητανε ψέμματα κι εγινε για να τραβηξουνε τον κοσμο προς τα εκει

    Κανοντας πριν λιγο ερευνα στο ιντερνετ, βλεπω σε τρια sites να αναδημοσιεύεται η ανάρτηση από το facebook της κα Μπιτάκου :
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=974410&h1=true#commentForm
    https://thecaller.gr/ellada/asfyxia-sto-kentro-tis-athinas-logo-sygkentroseon/
    http://www.lakonikostypos.gr/epikairothta/item/134550-me-lakoniki-stiriksi-kai-symmetoxi-panethniko-syllalitirio-sto-syntagma

    όπου ανακοινωνεται το εξης :

    "Λίγους μήνες μετά από τις μεγάλες συγκεντρώσεις για το «Μακεδονικό» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μια σειρά από οργανώσεις και φορείς προχωρούν -όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους- σε πανεθνικό συλλαλητήριο αυτήν την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.
    ……..
    Το Πανεθνικό συλλαλητήριο στηρίζουν:
    ….
    ΕΛΚΙΣ

    Αν ομως είχε αποφασίσει το ΕΛΚΙΣ να ακυρωσει την δικη του συγκεντρωση και να παει Συνταγμα, προφανως δεν θα μοιραζε 3 μερες πριν φυλλαδια για τα Προπυλαια..

    3) Ακόμα πιο περίεργο ειναι που οι μπαχαλακηδες του συστηματος λεγανε στον κοσμο να φυγει και να παει στο Συνταγμα !!!
    Δηλαδη δεν ητανε για αυτους (τους φασιστες ταχα antifa) φασιστικη η συγκεντρωση στο Συνταγμα ;;;
    Το ιδιο λεγανε κι οι αστυνομικοι στον κοσμο…

    αυτα τα ακουσα από 2 διαφορετικα άτομα

    Σταύρος

    Ανώνυμος14 Μαΐου 2018 – 10:58 π.μ.
    SILVER ALERT

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (1.30) ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΓΟΥΛΟ. ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ.
    ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ-ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ.

  33. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    KINΔΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ " Ε.Ν.D. " , ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ CIA KAI TΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : JP MORGAN , ROCKFELLER , KAI ROTHCHILD . —–
    O.E.A. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ E.N.D. , MEΛΗ ΤΩΝ " ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΚΑΙ ENΟΧΟΥΣ " ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ " ΚΑΙ " ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ " ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 — 135 ΚΑΙ 138 — 151 ) , ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ "ΒΑΣΤΡ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ " ΒΑΣΤΡ " (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ — ΑΛΒΑΝΙΑΣ — ΣΚΟΠΙΩΝ — ΤΟΥΡΚΙΑΣ — ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ : ΗΠ.Ε.Ι. ( ΗΠΑ — ΕΥΡΩΠΗ — ΙΑΠΩΝΙΑ ) , Θ.Ι.Μ. ( ΘΙΒΕΤ — ΙΝΔΙΑ — ΜΟΓΓΟΛΙΑ ) , Ρ.Ι.Κ. ( ΡΩΣΙΑ — ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ — ΚΙΝΑ ) , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙΝΟΦΑΝΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ " Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ. " ( ΚΙΝΑ — ΙΑΠΩΝΙΑ — ΘΙΒΕΤ — ΕΒΡΑΙΟΙ — ΣΑΞΟΝΕΣ –ΜΟΓΓΟΛΟΙ ) , ΚΑΙ " Κ.Κ." ( ΚΙΝΑ — ΚΟΡΕΑ ) .

    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ν.D. , END NATIONAL DEBT , ——– EIΣ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ " ΕΝD" , ΛΑΜΠΡΑΚΗ , ΠΑΠΑΔΑΚΗ , ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ , ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΣΤΙΣ 15 / 9 / 2012 , ΣΤΗΝ " ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ " ΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ , ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙΣΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ < http://www.oikoumenismos.gr/end.html > ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ < http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8 > , ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ :
    << Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ( 2) >> ,
    Ο ΑΠΑΤΕΩΝ — ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ — ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΟΤΙ : << Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ " ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ " , ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ " ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ( ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ) ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ !!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ — ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ !!! !!! !!! >> . ——————-

    ΜΑΛΙΣΤΑ , " ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ " , Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΤΙ << ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.ΣΩΡΡΑ ( ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ Α,ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ $ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΗΣ … ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ !!! !!! !!! ) ΤΟ 2009 , ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2009 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2014 !!! !!! !!! , ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΒΑΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! !!! !!! >> ( ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : " ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ … ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ' ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο … ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! !!! !!! ) . ——-
    ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ , Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ << ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 17 ΜΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ … ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 12: 1' ΤΗΣ 16ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012 , ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ 17 ΜΗΝΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΖΗΝΟΣ — ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ , οεο !!! >> . –

  34. αυτοι εδω μεσα χρωστανε της μιχαλους
    ο κοσμος χανεται και οι μαριονετες
    του σαρδαναμπαλου χτενιζονται
    λες και θα ψηφισει κανενας τον Αρτεμη Σωρρα
    ορεξη τον ειχαμε και αυτον τον ψευτη μαζι με
    ολους στο καλαθι της αχρηστειας ουστ ολοι σας

  35. ΠΟΥΛΑΚΙ "ΝΟ ΝΑΜΕ"…ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!
    ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ »ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ , ΕΥΜΟΛΠΟΥ, ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΙ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 9,600 Π.Χ. , Η’ ‘’ΓΙΑΧ—Ο—ΣΟΥΒΑ», ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ ΕΥΜΟΛΠΟΥ ( eumolpos.blogspot.com) , ΝΑΖΙΣΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΟΣ 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ—ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ—ΚΡΟΝΙΑΣ Ρ.Ι.Κ 888, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 888, ΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΟΣ ΕΙΣ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR».

    Η Ο.Ε.Α ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΩΣ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» , ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ :

    1) HTAN O ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ –ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    2) ΗΤΑΝ Ο ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    3) ΗΤΑΝ Ο ΑΤΛΑΝΤΙΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΩΝ »ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    4) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ »ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ» ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥΣ (RAYMOND DRAKE Κ.Λ.Π) , »ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΚΙΝΕΖΟΙ)», ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    5) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ , ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ »ΤΙΜΑΙΟΣ» ΚΑΙ »ΚΡΙΤΙΑΣ», ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 9,000 ΕΤΗ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ (ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    6) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    7) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ »ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    8) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΔΟΥ, ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΚΛΠ., ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    9) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ-ΚΡΟΝΙΩΝ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ »ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ» ΜΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΡΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΗ—ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΕ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ+700 ΘΕΣΠΙΕΙΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΕΛΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    10) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ 312 Μ.Χ., ΟΤΑΝ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ Α’ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ , ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ » ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ» , ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    11) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΞΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ »ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ», ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    12) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΕΜΗΔΗΣΑΝ (ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ) , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ »ΙΩΛΚΕΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

  36. 13) ΠΟΙΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ »ΕΥΜΟΛΠΟ» ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ Ρ.Ι.Κ 888, ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΤΟΥΣ »ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ »ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ INTELLIGENCE SERVICE ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA-JAFFERI , ΚΑΙ »ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ »CIA» , ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ , ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ »ΒΑΣΙΛΕΙΣ» GLUXBURG HOLSTEIN, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟ »ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» ΨΕΥΔΟ-ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ (ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ), ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ »ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ» ΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ 888, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η 888 (ΡΩΣΙΑ+ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ+ΚΙΝΑ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 13 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ »ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ΑΛΛΩΝ» , ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ».

    ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.

    Υ.Γ:

    ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ »ΑΛΛΑ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ» ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ», Ο »NO NAME» ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ »ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΥΜΟΛΠΟΣ» ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ »ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ», ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ »NO NAME». ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ!!!.

  37. ΘΑ ΤΟΥ ΓΡΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΣΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ Ο ΤΡΕΛΟΣ..

    ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. :

    ( 1 ) : ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ , ΣΥΝΙΔΡΥΤΟΥ ΤΗΣ Ε.Ν.D. TΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666 " , ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ. 666 " ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΑΛΒΑΝΟΥ "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ " ΜΠΕ'ΞΗ Η' ΜΕ'ΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ "ΙΧΩΡ" , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΩΝ 14 ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΑ 16 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $ , ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 ΤΡΙΣ $ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ , ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ " ΝΑSA " ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ( ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ) . —– ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΣΑ , ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ " ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ " ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ … Α. ΣΩΡΡΑ . —— ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΗΤΟΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ , ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΣΑ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η' ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , Η' ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΕΥΡΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ " ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ " , ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΩΣ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ — ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ " ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ , ΔΕΝ ΕΙΔΑ " , " ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ " ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ , ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗΣ " ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ " ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ " ΛΑ.Ο.Σ. " , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ " ΕΘΑΨΑΝ " ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ " ΧΡΩΠΕΙ " ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΡΥΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ KARA — ZAFFERI ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΖΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ " ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ " ) , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ " ΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ " ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ … ΓΡΑΣΑΔΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΖΕ ΓΡΑΣΟ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ " ΛΑΔΩΝΕ " ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . —————–

  38. 4 ) : Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ . —
    ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΚΕΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΥΠΗΣ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑΣ ΑΔΕΙΟΥ ΤΕΝΕΚΕ' . ———-
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ . —————–
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ , ΟΝΤΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ …. " ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ — ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ " , ΕΝΩ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ " ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ " ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΤΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Α.ΣΩΡΡΑ !!! !!! !!! ———–

    ( 5 ) : ΤΑ ΠΕΡΙ " ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΡΡΑ " , ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΕΓΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ — ΟΞΥΓΟΝΟΥ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 17 ΜΗΝΩΝ , ΙΔΕ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ . —-

  39. ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΟΥ (DEATH METAL) ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ "NAER MATARON" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΕΩΣ = "NEAR METATRON" = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

  40. 9 ) : ΙΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ,ΠΕΡΙ << ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ … ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ … Α. ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ >> , ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΟΘΕΙΣΑ ΠΡΟΣ "ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ " ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΣΤΙΣ 15 / 9 / 12 , ΣΤΗΝ " ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ " , ΕΙΣ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ " ΕΨΙΛΟΝ " ΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ , ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ < http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8 > KAI < http://www.youtube.com/watch?v=pysV5G4yQ3M > . ———-

    ΙΔΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE ME ΘΕΜΑ : << 2ο VIDEO YOUTUBE TOY AΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣΤΙΣ 15 / 1 / 2012 ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ >> ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : << Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ >> , —-

    ( 10 ) : ΤΑ ΠΕΡΙ " ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ " ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ . ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ 670 ΔΙΣ $ ΑΠΟ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ' ΕΨΙΛΟΝ " ΤΗΣ Ε.Ν.D. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ " ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ " ΚΑΙ ΤΗΣ " ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ " Η ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ " ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" , ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! !!! !!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!! !!! !!! —————————– ————-

    ( 11 ) : ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ " ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ " , ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ 666 " ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ , ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΜΕ … ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ " ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ " ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ " ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΝΤΙΓΚΟ " . ——-

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΥΜΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ , ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ , ΟΡΚ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ Γ' Π.Π. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΝΤ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ . —

    ( 12 ) : ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ , ΗΘΙΚΩΣ , ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΥΠΟ ΙΑΧΩΒΙΚΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΤ ΟΠΟΥ ΓΗΣ . —

  41. Η Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of the Golden Dawn , H.O.G.D.) είναι μια μαύρη μαγική (μαύρη μασονία), ακραιορατσιστική οργάνωση (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής ενώ χαρακτηρίζει υπάνθρωπους όλους τους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη και ιδιαιτέρως τους εβραίους και τη μαύρη φυλή, ώστε να μένει στο απυρόβλητο η κίτρινη φυλή και να προκαλείται στη δύση διχαστικός πόλεμος μεταξύ λευκης & μαύρης φιλής. Βλ.ρόλο ΚΚΚ επίσης) με ισχυρούς δεσμούς σε κόμματα και οργανώσεις Νεοναζί και ακραιορατσιστών (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) ανά τον κόσμο, και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον έλεγχο μιας πληθώρας από αποκρυφιστικές οργανώσεις και μυστικά τάγματα χρησιμοποιώντας εμπορικά σήματα (όπως το ® και ΤΜ ), νομικές αγωγές και άλλες μορφές καταναγκασμού.

    H Ερμητική Τάξη της Χρυσής Αυγής έχει ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό ρατσιστικό (ομώνυμο) πολιτικό κόμμα, Χρυσή Αυγή. Η (Μαρία Βαβατσικη) Maria Babwasingh μια ελληνίδα που ζει στο Νιου Τζέρσευ, υπηρετεί ως ο κύριος σύνδεσμος μεταξύ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής και του ομώνυμου κόμματος Χρυσή Αυγή της Ελλάδος.

    (Παρέλαση Χρυσής Αυγής Ελλάδος με εμβλήματα τον κέλτικο σταυρό και τον αριστερότροπο μαίανδρο της σινοκινουμενης θιβετιανοκινούμενης θεοσοφικής αριστεράς ατραπούς βλ. αποσυμβολισμό εμβλήματος χρυσής αυγής: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/golden-morgenrote.html
    Αρκετά χρόνια πριν, η Βαβατσίκη της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας δικαστικές αγωγές και άλλες μορφές εξαναγκασμού, κατέλαβε τον έλεγχο της Μυστικής Εταρείας Rosicruciana (Ροδοσταυρική – μαύρων μασόνων) στην Αμερική (S.R.I.A.) Σήμερα η Μαρία Βαβατσίκη χρησιμοποιεί την SRIA για να στρατολογήσει Ροδόσταυρους για το αποκρυφιστικό ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

    Ιστοσελίδα μυστικού τάγματος Societas Rosicruciana in America (S.R.I.A.)

    Χρυσή Αυγή Ελλάδος Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Μαρία Βαβατσίκη – SRIA.org

    O «Φύρερ» της Ερμητικής Χρυσής Αυγής Σικ Σικέρο (Chic Cicero)

    Ο Σίκ Σικέρο, ο Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής του ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ηγείται μιας διεθνούς συμμαχίας μαύρων μαγικών ταγμάτων που βρίσκονται σε συμμαχία με ρατσιστικά πολιτικά κόμματα και οργανισμούς, βοηθούμενος και από τη γυναίκα του, Ταμπάθα Σικέρο, και από τον Χριστιανικής Αποκλίσεως Ακραιορατστιστή, Ρόμπερτ Ζινκ.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    H.O.G.D. Κεντρικά Αρχηγεία Ναζιστών – HermeticGoldenDawn.org
    Golden Dawn Fuhrer Chic Cicero ( Ο Σικέρο δίπλα σε πορτραίτο του Αδόλφου Χίτλερ)

    Ο Ναζιστής Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο, μαζί με τους ακραιορατσιστές (υπερ της υπεροχής της λευκής φυλής) R.A. Gilbert και Michael Buckley, πρόσφατα ίδρυσαν ένα «εσωτερικό τάγμα» της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής που το αποκάλεσαν «τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού» (O.R.C.)

    Το O.R.C. μοιράζετε την ρατσιστική φιλοσοφία Χριστιανικής αποκλίσεως (στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν) και δέχεται στις τάξεις του μόνον χριστιανούς. Το O.R.C. διδάσκει ότι η Άρεια φυλή αποτελείτε από τα αληθινά «τέκνα του Ισραήλ» και ότι οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί είναι υπάνθρωποι, «τέκνα του Σατανά».
    Η Χρυσή Αυγή και όλα τα διάφορα οχήματα στρατολόγησης που διαθέτει είναι τρομερά επικίνδυνα για αυτούς που παρασύρονται σε αυτές τις ομάδες. Πρόκειται για πύλες προς τον (μισάνθρωπο) ρατσισμό, σε απόκρυφους οργανισμούς της υπεροχής της λευκής φυλής, και ελέγχονται από μια κοινή «εσωτερική τάξη», της χριστιανικής αποκλίσεως υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής, τάξης του Ρόδου και του Σταυρού (O.R.C.) η οποία στρατολογεί απευθείας (μαύρους) μασόνους.
    Το O.R.C. με τη σειρά του ελέγχεται από την Γερμανική, μαύρη μαγική «Εταιρεία της Θούλης» (Thule Society, Thule Gesellschaft), που πρόκειται για την μυστική εταιρεία που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ (Χισλερ-μπάσταρδο του Ροτσιλδ) και τους Ναζί στην εξουσία της Γερμανίας.

    Order of the Rose and Cross (ORC) – Thule Gesellschaft
    Ιστοσελίδα, Το "εσωτερικό τάγμα" της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής – OrderRoseAndCross.org

  42. Δεξιά το έμβλημα της Εταιρείας της Θούλης, Συγκρίνεται την αριστερόστροφη κυρτή σβάστικα με το έμβλημα του πρώτου τεύχους του περιοδικού της «Ελλήνικής» Ναζιστικής Χρυσής Αυγής συνδυασμένο με τα 4 επεκτεινόμενα βέλη που χρησιμοποιούνται επίσης στο έμβλημα του ΛΑ.Ο.Σ. ,

    Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

    Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ. νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

    .

    Το Ναζιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής διδάσκει ότι ο Αδόλφος Χίτλερ (Χίσλερ – μπάσταρδος του Ροτσιλδ) ήταν η ενσάρκωση του Ιούλιου Καίσαρα. Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή, το πεπρωμένο του Αδόλφου Χίτλερ ήταν να οδηγήσει την Γερμανία ως 3ο Ράιχ ή την Τρίτη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Εφόσον ο Χίτλερ απέτυχε και η Γερμανική Αυτοκρατορία καταστράφηκε, η Χρυσή Αυγή και η εταιρεία της Θούλης επιδιώκουν «μαγικά» να μετατρέψουν τις Η.Π.Α. σε μια Αμερικανική Αυτοκρατορία ως 4ο Ράιχ ή την 4η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με επίσημες διδασκαλίες της Χρυσής Αυγής (Στις ΗΠΑ), αυτό θα συμβεί με τη δεύτερη παρουσία του Ιησού Χριστού, που σε αυτή την ενσάρκωση θα ηγηθεί ως βασιλιάς 1000 ετών της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας αφού θα οδηγήσει την Αμερική σε νίκη στη μάχη του Αρμαγεδώνα. Αυτό πρόκειται για μια τρομερή παραπλάνηση.
    Οι παρακάτω είναι οι τοπικοί αρχηγοί της Ερμητικής Χρυσής Αυγής. Ο ναζιστής David Griffin κατέχει το εμπορικό σήμα της Χρυσής Αυγής στην Ευρωπαική Ένωση (Ο Γκριφιν φαίνεται στο τέλος του βίντεο της τελετουργίας της Ερμητικής Χρυσής Αυγής) και το χρησιμοποίησε για πάρει τον έλεγχο από αρκετά Ευρωπαϊκά μυστικά τάγματα για λογαριασμό του Φύρερ της Ερμητικής Χρυσής Αυγής, Σικ Σικέρο.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    Ναζιστική Χρυσή Αυγή – Ευρωπαϊκά Αρχηγεία
    GoldenDawn.Com – David Griffin

    http://2.bp.blogspot.com/_nWAvx506OC4/ShlbcERyUsI/AAAAAAAAAHI/LVv4F9wCR34/s400/hogdeurope.jpg

    Ο ακραιορατστιστής (υπέρ υπεροχής λευκής φυλής) Νικ Φαρελ πρόκειται για τον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής στην Βρετανία και συνδέεται με ακραιορατσιστικές νεοναζιστικές ομάδες στη Βρετανία συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Μετώπου και του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

    Hermetic Order of the Golden Dawn®
    Ιστοσελία Ναζιστών Χρυσής Αυγής – Βρετανικά Αρχηγεία – HOGD.co.UK – Νικ Φαρελ

    Ο ακραιορατσιστής, Pat Zalewski, ελέγχει τις επιχειρήσεις του «Φύρερ» Σικέρο της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά. Η επιχείρηση διοικείται από τον Γαλλοκαναδό εραστή του Pat Zalewski, Martin Thibeault

    Order of the Golden Dawn

    Golden Dawn Nazis – Canada, Australia, and New Zealand

    http://www.horustemple.com/

    Nazis Pat Zalewski and Martin Thibeault

    H Ερμητική Χρυσή Αυγή ελέγχει πολλαπλά αποκρυφιστικά τάγματα ως οχήματα στρατολόγησης και μετωπικές οργανώσεις σε ένα απέραντο δίκτυο νεοναζιστικών και ακραιορατσιστικών οργανώσεων. Η Τάξη της Ανοιχτής Πηγής της Ερμητικής Χρυσής Αυγής (O.S.O.G.D.), ηγείται από τους ακραιορατσιστές Sam Webster και Joseph Max, και στρατολογεί Παγανιστές και Θεληματικούς (Ακόλουθους του Κρόουλυ και O.T.O.) για λογαριασμό του Ναζιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής

    Open Source Order of the Golden Dawn

    Χρυσή Αυγή: Παγανιστική και Θεληματική Στρατολόγηση – OSOGD.org –

    Οι ακραιορατστιστές Aaron Leitch και Mark Griggs ηγούνται του τάγματος «Stella Matutina, Sanctuary of Maat». To Stella Matutina στρατολογεί για το Ναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής από φόρουμ του Yahoo που ασχολούνται με θέματα αποκρυφισμού.

    Ordo Stella Matutina, Sanctuary of Maat

    Golden Dawn Nazi Affiliate Ritual-Magic.com – Aaron Leitsch

  43. Η διασημότητα της Χρυσής Αυγής

    Ο Νικ Φαρέλ είναι ο ηγέτης της ναζιστικής εκστρατείας της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι αξιωματικός του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής που έχει αρχηγό τον Σικ Σικέρο. Ο Φαρέλ γεννήθηκε στο Μπάνμπουρι στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Γουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας. Ανήσυχος ο Φαρέλ κατά την Εφηβεία, ο ανατράφηκε ως φονταμενταλιστής Χριστιανός. Στα 17 του ήρθε αντιμέτωπος με το κοινωνικό κίνημα Χριστιανικής Ταυτότητας και άρχισε να διαβάζει ότι βρίσκει που αφορά την Χρυσή Αυγή και την Χριστιανική Ταυτότητα. Επίσης ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον στον αποκρυφισμό, και τελικά εντάχθηκε στο Case’s Builders of the Adytum (B.O.T.A)του Πολ Φοστερ το οποίο είναι ένα παρακλάδι της χρυσής αυγής.

  44. Αλλά η τύχη ήταν εναντίον του Νικ Φαρέλ καθώς εντάχθηκε στο εισαγωγικό επίπεδο της οργάνωσης τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν. Το 1984 έγινε συγγραφέας. Ο Γουιλ Τσεστερμαν, ο αρχηγός της (μυστικής) εταιρείας, δεν εμπιστεύονταν τους συγγραφείς – δημοσιογράφους και σκέφτηκε ότι ο Φαρέλ εστάλθει από τον τύπο για να ξεσκεπάσει τις νεοναζιστικές διδασκαλίες της οργάνωσης. Όταν ο Φαρέλ άρχισε να γράφει έγγραφα βασισμένα σε έγγραφα της B.O.T.A για λόγους εσωτερικής διακίνησης, ο Τσεστερμαν ανησύχησε ιδιαίτερα.

    Η τελετουργική δραστηριότητα του B.O.T.A εκτελούνταν στο Τσάπτερ (Chapter), αυτές ήταν ουσιαστικά οι ιεροτελεστίες της Χρυσής Αυγής εκτός των Ενοχιακών που αφαιρέθηκαν. Ο Τσεστερμαν έκανε σαφές ότι ο Φαρέλ δεν θα πρεπε να ενταχθεί στο Τσάπτερ. Ευτυχώς ο Φαρέλ μετακινήθηκε στο Hawkes Bay όπου εντάχθηκε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης ένα Χριστιανικής Ταυτότητας παρακλάδι του Stella Matutina (βλ.παραπάνω), αλλά με μια αποφασιστική ρατσιστική πολιτική στάση. Ο αρχηγός του τάγματος ήταν ο Περσυ Γουιλκινσον, που μαζί με τον Τζακ Τέϊλορ, συνδύασαν το μυητικό σχήμα της Χρυσής Αυγής μαζί με νεοναζιστικές φιλοσοφίες.

    Αυτό έδωσε στο Τάγμα της Στρογγυλής Τραπέζης μια ασυνήθιστη ισχυρή επιρροή στην κατοπινή μαγική πρακτική του Φαρέλ. Ο Πέρσυ και αρκετοί από τους υπόλοιπους Χρυσαυγίτες Νεοναζιστές έδωσαν αρκετές σκέψεις στον Φαρέλ.

    Ο Φαρέλ μολαταύτα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τους υπηρέτες της Φωτεινής Σχολής της Ντολόρες Ασκροφτ-Νοβίνσκι και μετακινήθηκε στην Βρετανία για να ενταχθεί σε αυτούς. Ενώ ήταν στην Βρετανία ο Φαρελ γνώρισε την ηγετική φιγούρα αυτής της ομάδας, τον Ντέιβιντ Γκονταρντ διαμέσου του Μουρέϊ Λανγκχαμ. Ο Γκόνταρντ δούλευε για την Φιλελεύθερη Καθολική Εκκλησία και εκπαίδευε ορθόδοξους εβραίους Καββαλιστές κάτω από την καθοδήγηση του Z’ev Μπεν Σιμόν Χαλεβί. Ο κ.Φαρέλ, πλέον ένας επιβεβαιωμένα ακραιορατσιστής (υπέρ της υπεροχής της λευκής φυλής), σύντομα τερμάτισε την φιλία του με τον Ντέιβιντ Γκονταρντ καθώς ο Φαρέλ απόρριψε την ομοφυλοφιλία του Γκονταρντ και τον εβραικό μυστικισμό.

    Το 1997, Ο Φαρέλ ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου έλαβε μέρος σε μερικά σεμινάρια και μυήθηκε από τον ίδιο τον Σικ Σικέρο, ηγέτη του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής και ηγέτη του κοινωνικού ακραιορατσιστικού κινήματος υπέρ της υπέροχης της λευκής φυλής με στενούς συνδέσμους με τη Χρυσή Αυγή το νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα μέσω της Μαρίας Βαβατσίκη μιας ελληνίδας που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϋ.
    Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Φαρέλ ανέλαβε την ηγεσία του Βρετανικού Κλάδου του ακραιορατσιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής, ως ηγέτης του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκατέστησε σχέσεις και επαφές με Βρετανικά Εθνικιστικά Κόμματα και άλλες ακραιορατσιστικές ομάδες. Μετά από λίγο καιρό, ο Φαρέλ μετέβει στην Σόφια, Βουλγαρία όπου έμεινε και συμμετείχε σε συνεδρίες της Ερμητικής Τάξης της Χρυσής Αυγής, γράφοντας διάφορα άρθρα και βιβλία. Το 2008 γύρισε πάλι πίσω στην βρετανία, και πήρε μια πρόσκληση να συμμετάσχει στο «εσωτερικό τάγμα» Χριστιανικής Αποκλίσεως της Χρυσής Αυγής το «Τάγμα του Ρόδου και του Σταυρού».
    Το 2007, ο Φαρέλ, μαζί με τους νεοναζί R.A.Gilbert, Tom Clarke (Εκδοτικός Οίκος Thoth) και Michael N. Buckley συνελήφθησαν από την αστυνομία και κατηγορήθηκαν για εγκλήματα μίσους και επίθεσης με το μαστίγωμα ενός νεαρού Αφρικανού μετανάστη, του Kinto Kashasi.

    .

    Μασονική Συνεδρία του Ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής με μέλη της ΚΚΚ με κρυμμένα τα πρόσωπα και κουκούλες στο ύφος δράσης και λειτουργίας της Κου Κλουξ Κλαν, Εαρινή Ισημερία , Ναός Αχάθορ Παρίσι Γαλλία 2009.

  45. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Πώς η alt-right ακολουθεί τον δρόμο της Χρυσής Αυγής και σταδιακά ναζιστικοποιείται.

    Share

    Tweet
    «Ακολουθούμε κυρίως το ευρωπαϊκό παράδειγμα της Χρυσής Αυγής», είπε ο Αμερικανός εθνικιστής Matthew Heimbach στην εκπομπή «Charlottesville: Race and Terror», του VICE News Tonight.

    Είναι βράδυ Παρασκευής. Πολλοί λευκοί, ντόπιοι, συγκεντρώνονται και κάνουν πορεία με πυρσούς στα χέρια. Λένε ναζιστικά συνθήματα, φέρουν ναζιστικές σημαίες και χαιρετούν ναζιστικά, χωρίς να αισθάνονται ντροπή. Νιώθουν μάλιστα υπερηφάνεια που τους τραβούν οι κάμερες. Σύντομα οι ακροδεξιοί διαδηλωτές επιτίθενται σε μία ομάδα φοιτητών, που διαμαρτύρονται κατά της εθνικιστικής ιδεολογίας.

    Αν ξεχάσουμε τον χώρο και τον χρόνο, η παραπάνω εικόνα θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από κάποια πορεία της Χρυσής Αυγής. Είναι ποτισμένη με ναζισμό, μίσος και βία. Όμως όλα αυτά έγιναν στο Charlottesville της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ακροδεξιά μέλη της alt-right, της Ku Klux Klan και ναζιστικών ομάδων διαμαρτυρήθηκαν για την απομάκρυνση ενός αγάλματος του Robert E. Lee, μίας ηγετικής προσωπικότητας της Συνομοσπονδίας, η οποία σχηματίστηκε το 1861 από 11 νότιες δουλοκτητικές πολιτείες των ΗΠΑ που κήρυξαν την απόσχισή της από τις ΗΠΑ, οι οποίες ήθελαν να βάλουν τέλος στον θεσμό της δουλείας. Αν και ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος έληξε με την ήττα της νότιας Συνομοσπονδίας, πολλοί δρόμοι και πλατείες στον αντιδραστικό και συντηρητικό νότο των ΗΠΑ έχουν τα ονόματα ηρώων των Συνομόσποδων Πολιτειών της Αμερικής.

    Η κινητοποίηση για την υπεράσπιση ενός αγάλματος στο Charlottesville, που αντιπροσωπεύει τη δουλεία και την καταπίεση των Αφροαμερικανών, δεν ήταν απλώς η αντίδραση περιθωριοποιημένων ακροδεξιών ομάδων.

    Η εκπομπή του VICE News για το Charlottesville

    Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η αμερικανική ακροδεξιά και το κίνημα της alt-right βρίσκονται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση: την ανοιχτή ναζιστικοποίησή τους. Και σε αυτό το εγχείρημα έχουν για πρότυπο τη Χρυσή Αυγή, που τους προσφέρει ένα success story. Αυτό δήλωσαν στο VICE News.

    Για πολλά χρόνια, στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης φαινόταν απίθανο -ένα κακόγουστο αστείο- ένα ναζιστικό κόμμα να λάβει το 7% των ψήφων και να μπει στη Βουλή. Το ταμπού της ένταξής τους στην αμερικανική πολιτική σκηνή θέλουν να σπάσουν οι εθνικιστές και νεοναζί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

    Οι Αμερικανοί εθνικιστές βλέπουν στη Χρυσή Αυγή μία οργάνωση με μακρά ναζιστική ιδεολογία και πρακτική. Σε τεύχος του περιοδικού Χρυσή Αυγή του 1983, ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Παππάς έγραφε: «Ο Φίρερ του Γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπραόυν θα αυτοκτονήσουν στις 15:30 της 30ής Απριλίου 1945. Την ίδια μέρα, 30 Απριλίου μετά από 38 χρόνια εμείς οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρερτισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φίρερ: "σε μια-δυο γενεές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη". Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη Νίκη. Η Νίκη θα είναι δική μας. Νίκη που θα σημάνει την εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία και τη συντριβή του δηλητηριαστή όλων των λαών: τον διεθνή Ιουδαϊσμό. 30 Απριλίου 1945-30 Απριλίου 1983. Ο αγών συνεχίζεται. Το μέλλον μάς ανήκει».

  46. Εξώφυλλο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής με τον Αδόλφο Χίτλερ από το 1989.
    Το ότι το μέλλον τους ανήκει αρχίζουν να αισθάνονται και τα μέλη τα μέλη της Unite the Right, μίας πολιτικής ομάδας με περιορισμένη απήχηση, που κατάφερε ωστόσο να διοργανώσει τις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στο Charlottesville και να τις μετατρέψει από μία προσχηματική διαμαρτυρία συντηρητικών ομάδων για την απομάκρυνση ενός αγάλματος σε μία ανοιχτά ναζιστικοποιημένη διαδήλωση «υπέρ του κινήματος των λευκών στην Αμερική», στην οποία συμμετείχαν και οι Αμερικανοί ναζί και οι Ku Klux Klan.

    Η ναζιστικοποίηση της alt-right
    Η συσπείρωση όλων αυτών των ομάδων κάτω από ναζιστικά σύμβολα δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα στο κίνημα της alt-right. Μέχρι πρόσφατα, εκπρόσωποι της alt-right που αυτοπροσδιορίζονταν ως «ακτιβιστές υπέρ των λευκών», όπως ο Milo Yiannopoulos και ο Jason Kessler -που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις στο Charlottesville- είχαν μέχρι σήμερα περιοριστεί στο να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στη διαφορετικότητα και όλες τις κοινωνικές ομάδες που «απειλούν» τους λευκούς χριστιανούς της μεσαίας τάξης. Οι μετανάστες, οι μουσουλμάνοι, οι γυναίκες, οι έγχρωμοι, οι Αμερικανοί με ισπανική καταγωγή βρέθηκαν στο στόχαστρο.

    Η alt-right έγινε μία μορφή αντίδρασης απέναντι στην «πολιτική ορθότητα», εξαιτίας της οποίας πολλοί λευκοί Αμερικανούς θεώρησαν ότι χάνουν έδαφος απέναντι στις άλλες εθνικές, θρησκευτικές και κοινωνικές ομαδες της αμερικανικής κοινωνίας. Γι' αυτούς η Αμερική άρχισε να χάνει την παραδοσιακή ταυτότητά της και αυτοί την ηγεμονική θέση που διατηρούσαν σε αυτή. Η πολιτική ορθότητα έκανε πολλούς Αμερικανούς να νιώσουν ότι οι ελίτ της πολιτικής, της οικονομίας και των μίντια, δεν ενδιαφέρονται να τους υποστηρίξουν, αν μάλιστα δεν τους υποσκάπτουν ανοιχτά. Στην ψυχή αυτών μίλησε ο Donald Trump που άνοιξε πόλεμο με την πολιτική ορθότητα, κερδίζοντας τελικά την προεδρία με τη στήριξη της alt-right.

    Παρακολουθήστε όλα τα βίντεo του VICE, μέσω της νέας σελίδας VICE Video Greece στο Facebook.

    Παρά την πρωτοφανή ακροδεξιά ρητορική, η alt-right φρόντισε πάντα να παίρνει αποστάσεις από τον αμερικανικό εθνικισμό και τους πιο ακραίους εκφραστές του, τους Nαζί και την Ku Klux Klan, τα φιλοναζιστικά και εθνικιστικά credo των οποίων δεν αμφισβητεί κανείς στην Αμερική. Έτσι διαμορφώθηκαν δύο ρεύματα πιο δεξιά των Ρεπουμπλικάνων: οι ακραίοι εθνικιστές-ναζιστές και η alt-right που στήριξε τον Trump. Η αντίληψη που κυριάρχησε στην Αμερική, ότι η alt-right και οι υποστηρικτές του Trump δεν ταυτίζονται με τους ναζί και την Ku Klux Klan, είχε ως αποτέλεσμα να νομιμοποιηθεί η υποψηφιότητα Trump και να καλύψει το πολιτικό κενό μεταξύ της περιορισμένης απήχησης της εξτρεμιστικής ακροδεξιάς και της πολιτικής ορθότητας των Δημοκρατικών.

    Αυτό όμως σταδιακά άλλαξε, με το Charlottesville της Βιρτζίνια να είναι ορόσημο στην μετατροπή της alt-right σε ένα κίνημα με όλο και πιο πολλά στοιχεία της Χρυσής Αυγής. Σταδιακά, πέρασε από την αντιμεταναστευτική στην ανοιχτά ρατσιστική ρητορική με στοιχεία αντισημιτισμού. Την ώρα που ο Κασιδιάρης έλεγε «γάμησα μία αδερφή» στη Bουλή, troll της alt-right έκαναν photoshop βάζοντας φωτογραφίες Eβραίων δημοσιογράφων σε στρατόπεδα μαζικής εξόντωσης των Ναζί και αποκαλώντας τους παραδοσιακούς συντηρητικούς «cucka», δηλαδή «κερατάδες», μετατρέποντας τη λέξη conservatives σε cuckservatives. Όπως η Χρυσή Αυγή, έτσι και η alt-right στοχοποίησε όσους θεωρούνταν «βαθιά χωμένοι» στο πολιτικό κατεστημένο, παίζοντας τον ρόλο της αντισυστημικής δύναμης.

  47. Η όξυνση της ρατσιστικής ρητορικής σύντομα οδήγησε σε άλλο ένα γνώριμο χαρακτηριστικό της Χρυσής Αυγής: την ανοιχτή βία. Τον περασμένο Ιούνιο, ακροδεξιοί υποστηρικτές του Trump επιτέθηκαν σε αντιδιαδηλωτές στο Πόρτλαντ. Στο Charlottesville, οι ακροδεξιοί και Ναζί επιτέθηκαν κατά όσων διαδήλωλαν υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων των έγχρωμων, της LGBTQ κοινότητας, των μη χριστιανών, των μεταναστών και γενικά όσων δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του λευκού χριστιανού Αμερικανού. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η τρομοκρατική επίθεση με αυτοκίνητο που έκανε το περασμένο Σάββατο ένας γνωστός για τις φιλοναζιστικές του πεποιθήσεις ακροδεξιός Αμερικανός, η οποία οδήγησε στο θάνατο ενός και τον τραυματισμό άλλων 19 ατόμων. Ο δράστης, Alex Fields, έχει ιστορικό ρατσιστικής συμπεριφοράς και στα φοιτητικά του χρόνια έπλεκε το εγκώμιο του Hitler και της Ναζιστικής Γερμανίας. Όταν πήγε με το σχολείο ταξίδι στην Ευρώπη, φέρεται να χαρακτήρισε την Γερμανία ως «μητέρα πατρίδα». Μάλιστα, η πορεία του ίσως είναι προφητική για τη σχέση της alt-right με τις νεοναζιστικές ιδέες, μιας που ο λευκός Αμερικανός πέρασε από το κίνημα της alt-right και ναζιστικές οργανώσεις.

    Η alt-right κάτω από τη σημαία με τη σβάστικα
    Το γεγονός ότι το Charlottesville είναι ορόσημο για την αμερικανική ακροδεξιά δεν έχει να κανει μόνο με το ότι η ναζιστική ιδεολογία οδήγησε στη βία και τον θάνατο. Έχει να κάνει κάνει με το ότι εννέα μήνες μετά την εκλογή Trump, υποστηρικτές του προέδρου από την alt-right διαδήλωσαν μαζί με αυτούς που σηκώνουν σημαίες με τη σβάστικα, φωνάζουν ναζιστικά συνθήματα και χαιρετούν ναζιστικά. Το ταμπού έσπασε και η διαχωριστική γραμμή μεταξύ alt-right και ναζιστικής κοπής εθνικισμού έπαψε να υπάρχει.

    Η πολιτική παράδοση της ελευθερίας του λόγου στις ΗΠΑ -η προστασία της οποίας πανηγυρικά διατυπώνεται στο πρώτο άρθρο του Αμερικανικού Συντάγματος- θεσμοθετεί πλήρως την έκφραση οποιασδήποτε άποψης, ακόμα και ναζιστικής. Όμως την ώρα που ο νόμος βλέπει ξεκάθαρα έναν διαχωρισμό μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και της άσκησης βίας, πολλοί εθνικιστές και μέλη της alt-right φαίνονται πλέον πρόθυμοι να περάσουν αυτή τη διαχωριστική γραμμή, όπως ακριβώς έκανε και η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, μέλη της οποίας κατηγορούνται σημερα για σωρεία ποινικών πράξεων, όπως άσκησης βαριάς σωματικής βλάβης, ανθρωποκτονία και σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    H αναφορά της Αστυνομίας για τους συμμετέχοντες στις διαδηλώσεις του Charlottesville, στους οποίους περιλαμβάνονται μέλη της alt-right, ναζιστικών οργανώσεων και της Ku Klux Klan

    Η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε στην Ελλάδα εξαιτίας του θυμού που προκάλεσε η κρίση, της διάψευσης εθνικών μύθων και της ανοιχτής έκφρασης των για χρόνια καταπιεσμένων φασιστικών αισθημάτων ενός μέρους της ελληνικής κοινωνίας, που φοβούμενη να εκφραστεί ανοιστά, έμπαινε με μισή καρδιά κάτω από τη σκέπη της ελληνικής συντηρητικής δεξιάς. Στις ΗΠΑ, η άνοδος του εθνικισμού συνδέεται περισσότερο με το αμερικανικό φετιχισμό για παράδοση, που εν μέρει είναι ο φετιχισμός της εξουσίας ενός λευκού πλούσιου χριστιανού άνδρα. Η κρίση του 2007, από την οποία πολλοί Αμερικανοί της μεσαίας τάξης δεν έχουν συνέλθει, και η αποστροφή προς το πολιτικό κατεστημένο ενίσχυσαν αυτή τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των λευκών ακροδεξιών. Και στις δύο περιπτώσεις, απογοητευμένοι πολίτες που ένιωσαν ότι χάνουν έδαφος στην κοινωνία τους αποφάσισαν να σπάσουν -με μεγάλη προσωπική ευθύνη να τους βαραίνει- το ταμπού της στήριξης ιδεολογιών που έμειναν στην ιστορία ως εγκληματικές, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα νικήσουν το κατεστημένο «που τους ρίχνει».

    Όμως οι Αμερικανοί εθνικιστές και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται άλλο ένα κοινό: τον τελικό τους στόχο. «Μιλάμε για την εθνική εκκαθάριση της Αμερικής», είπε στο VICE News Tonight ο David Duke, μέλος της Ku Klux Klanπου συμμετείχε στις διαδηλώσεις του Charlottesville. Ο ίδιος έκλεισε με τη φράση «θα επιστρέψουμε», παρμένη από την περιβόητη φράση του Υπουργού Προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας, Joseph Goebbels: «θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει», σύνθημα αγαπημένο και της Χρυσής Αυγής.

  48. Ο χρήστης ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? ) κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη Αρτέμης Σώρρας.
    6 Απριλίου 2013 ·
    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ..

    Αρτέμης Σώρρας
    6 Απριλίου 2013 ·
    Αρτέμης Σώρρας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΖΟΥΣΑΜΕ Τ'ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΤΩΧΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ'ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΡΑΓΚΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ(ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 666 ΚΑΙ ΚΑΡΑ ΤΖΑΦΙΡ ΚΛΠ ΚΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΔΕΙΣ ΩΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ-ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΔΡΑΚΟΥΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΗΣΟΥΝΑ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑ ΤΖΑΜΠΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ,ΑΙΜΑ,ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΦΟΝΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤ'ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ Ν'ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΔΕΙΛΟΙ Ε Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΔΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END ΡΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ'ΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ

  49. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Ο ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ — ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ — ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΝΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

  50. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ – ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΣ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ 150ΡΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΠΡΩΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

  51. ΕΜΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ?

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,Ο ΜΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ….!!!!

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ OΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 90.7 FM 15/5/2018.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

    https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=XdrcB8WZGEM

  52. ΜΩΡΗ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.

  53. ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  54. κανεις δεν τρεχει πισω απο την κουραδα
    ετσι νομιζει ο ιδιος που γραφει με
    διαφορα ονοματα στο ξυπνηστε ρε το μονο
    μπλογκ που του δινει βημα και καλα κανει
    για να καταλαβαινει και πιο βλακας με
    ποιους απατεωνες αθεους υβριστες απατριδες
    εχει να κανει

  55. Το Σώρρα δεν τον κυνηγούν οπαδοί γιατί δεν έχει. Ο μόνος που τον κυνηγάει είναι ο ίδιος την ουρά του
    σαν τις μαιμούδες

  56. ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια


    2 ω
    Kαλημέρα σε ολους… Σας ανεβαζω αναρτηση απο το προφιλ της επίνδυνης σατανικής αιμοβορας γυναικας ; ΝΑΤΑΣΑ ΝΑΤΑΣΑ που είναι κώλος και βρακι με την γρια Kaloupi… Nα δειτε ότι η κλικα στελνει άτομα να ψαξει την ζωή μας… Εδω μιλά γιαα την Γκαμπι +Αγριο Κατστικο αποκαλώντας τη Κρι- κρί… Λοιπόν η γρια σας εχω πει οτι είναι πολύ επικίνδυνη γυναίκα.. Επιδιώκει να γνωριζει ολο το google …Πολλοι την εχετε γνωρισει !!!!! Γιατί πιστευετε οτι σας γνώρισε ; Επειδή σας αγαπάει ;Μήπως για να ξερει την ζωή σας ;Για ποιο λόγο ; Δεν ξερω .. σκεφτειτε το εσεις.. Παρακολουθηστε τη ποιους εχει φιλους… παρακολουθηστε οτι ανήκει στην κλικα των επικινδυνων προφιλ. και αρχιστε να την φοβαστε.. Είπα ότι θα τα αποκαλύψω όλα εδω μεσα για τα μέλη της κλικας…με ολο το τιμημα.. και ας παρεμβαινουν στο προφιλ μου βαζοντας χακερ για να μου αφαιρουν ακολουθους και λαικ.. ας εκλεψαν τους κωδικους του γιου μου , ας με βριζουν και ας με κακολογουν για να με σιχαθειτε και να με βγαλετε απο τους κυκλους σας… Θα φτασω το μαχαίρι ως το κόκκαλο…Αρκει καποιοι να μιλησετε τι σας εχει συμβει και να μην φοβηθειτε.. Ο στοχος είναι ο φοβος σας… όπως εκαναν με πολλά ατομα.. Αυτή την στιγμή τα εβαλαν με την Γκαμπι γιατί τα εβαλε μαζι τους… και όπως ειδατε την απειλουν… Δεν θα αντεξουν όμως για πολύ… Ειδικα οι αρχηγοί… Terry Zaffer , Popi Kaloupi , NΑΤΑΣΑ ,- ΝΑΤΑΣΑ-Despoina , Christos FunsXtreme , Sofia Rosero η Susana Rose η Σοφια Παπα , Pavlos Papas , Αρετη Ταχου , Morfeas Sky κ.λ.π. . (οσους αλλους ξερετε οτι ανήκουν μην διστασετε να τους αναφερετε) Αρχισαν ήδη να μαλώνουν μεταξυ τους.. Παιδια.. εκανα οτι μπορούσα… να εκλειψουν απο εδω μεσα οι παλιοχαρακτήρες και οι επικίνδυνοι… που φτιαχνουν ψευτικα προφιλ μονο και μονο για να κανουν βρωμικες πραξεις,… Αυτοί που κλεβουν τα προφιλ μας και φτιαχνουν κλωνους προσποιουμενοι οτι ειμαστε εμείς στελνοντας οτι θελουν στο φιλους μας ακόμα και ροζ περιεχόμενο… οπως εφτιαξαν σε μενα πορνοσελιδες και στην Χριστίνα Κούρκουλου αλλά και σε αλλα ατομα είναι μελη της κλικας… Αντι να φοβαστε εμενα επειδή αυτοι σας ξεγελουν αυτοι που είμαι ενα ατομο που εργαζομαι για το δικιο και την προστασια του πολιτη στο Υπουργειο Δικαιοσύνης.. καλυτερα να αρχιστε να φοβαστε αυτους… ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ..ΜΙΛΗΣΤΕ .. ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ.. ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ… ΟΧΙ ΚΑΤ΄ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΑ ΑΛΛΆ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ.. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΑΤΟ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΟ (ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ – ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ,ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑΝ !) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ GOOGLE….Παρακολουθηστε τωρα παρακατω την αναρτηση της ΝΑΤΑΣΑ – ΝΑΤΑΣΑ απευθυνομενη στην επικίνδυνη εδω μεσα γρια ..και στην κλικατους!

  57. ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

    ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

    ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

  58. ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΙΣ.

    ΟΧΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ..

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΑ ΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..

    ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ..

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ..ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

    ΓΟΝΕΙΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ

  59. Σταγακη εβραιομασονε χαφιε βλεπω μονο η χ.α. σε τσουζει και οχι αυτοι που υπογραφουν μνημονια!!!!παλιορεμαλι χτυκιαρη μασονε πιστος στα εβραιοαφεντικα σου

  60. ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ. ΟΤΑΝ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΜ ΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΑΝΟ Ε ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΑΙΞΤΟ ΠΑΙΞΤΟ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙΣ ΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΤΣΙ ΚΛΙΤΣΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΛΙΤΣΙ ΧΛΙΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  61. ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ. ΟΤΑΝ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΜ ΠΟΥΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΑΝΟ Ε ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΠΑΙΞΤΟ ΠΑΙΞΤΟ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙΣ ΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΤΣΙ ΚΛΙΤΣΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΛΙΤΣΙ ΧΛΙΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  62. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ….ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ…ΝΑΙ? ΝΑΙ ?ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΓΕ…Ε ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΗΓΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΝΤΕΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΙ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΣΩΡΡΟ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΤΙ ΦΩΝΕΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ?…ΑΑΑ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ΕΓΙΝΑ Ο ''ΓΚΑΣΤΡΑΤΟΣ'' ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΕΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΕ….ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΙΓΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΙΓΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΕΗΚΕ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΟΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΡΧΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΦΦ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ….ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΙ ΕΙΧΑΝ? ….ΑΑ ΟΙ ΦΑΚΚΕΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΚΕΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΕΟΝ 150αρικων ΧΛΑΑΑΤΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΟΗΕΝ ΤΟΝ ΟΥ ΘΑΝΤ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΕ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ….ΕΕ ΣΤΑΣΟΥ Ο ΟΥ ΘΑΝΤ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ 3Ο ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ….Ε ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ 59 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΙΞΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΥΣΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΛΙΓΟ ΑΦΡΟ ΤΗΝ ΣΒΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΕΙΧΕ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….ΧΜΜ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ…ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ?….ΟΟΧΙΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙ ΣΕ ΜΠΑΝΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ Ω ΘΕΕ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΜΑΖΙ ΩΩΩ ΤΙ ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΣΙΙΑΑΑ ΕΙΠΕ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΗΡΕ ΤΑ ΑΙΔΙΟΦΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑ ΑΠΕΧΩΡΗΣΝ…..ΩΩΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΦΕΥΓΩ ΑΧΧ ΤΙ ΧΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΥΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΧΧΧΧΧ…..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΞΣ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΘΕΣ 2 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΑΥΡΗ ΒΟΤΚΑ ΔΙΑΛΕΧΤΗ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ…ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑ ΕΥΥΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ….salom….salom..

  63. ΧΑΜΠΕΡ ΡΕΖΙΛ-YouTube
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ χωριs ψωμι,χωριs ελια!
    ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΟΔΕΙΣΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΦΤΑΛΕΥΡΑΚΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
    ΤΑ ΠΡΩΚΤΟΠΕΟΧΤΗΠΗΜΕΝΑ!
    Μια προσφορα του ΓΑΒtv
    -Πορδεs κλανιεs αμολαει συνεχωs ο ψευτομποντυμπιλντερ αγραματοσ χοντροs βηχει κλανει ψολισιτη σπιρουλοκαυλινα κολλαγονα ολο
    πουλαει μα το ζωηρον κορασιον τον γ@μησε και δεν ξερει
    που να παει..ητανε βλεπειs κι ο καδηs που την πρωκτοτρυπα του
    την ανοιξε νωριs και τωρα κλαιει και θρηνει ακου να δειs…..
    -Nααααα κι ο αφραγκοκουραδοΣωρ μποντυμπιλντερ ο βραχυσωμοs κοντοs
    που την πρωκτοτρυπα του την εσκαψε ο κυρ φωτηs..τι καημοs
    κι αυτοs να βρισκεται στουs υπονομουs με εναν ψ@λο ειs τον κ@λον
    διαρκωs..oνοματα αλλαζει αλλα τον Π@υτσον απο την κ@λοτρυπα του
    δεν τον βγαζει..κυκλοφορει στουs υπονομουs βαζει τα σκατα να βρασει
    δυο κουραδεs που του αφησε η κυρια κι απ'εξω του φωναζει να την φαs και ναναι κρυα,,θελει να βγει και να φωναξει πω πω πω πω πω πω πω
    τι γ@μησι ηταν αυτο;;;,,,

    Ευκλανειοs Σχολη Υπονομων
    Γιωργοs Π πορδεs στο πι και φι
    Giannis Pateromoynakis πρωην λαγουδοκυλοτακιs
    ΕΥΤΑΞοιΑΣ κλανει μετα μανιαs
    ΔειΝΑΜΗ ΦοΣ απο πισω και απο μπροs
    Σταγκακηs ψ@λαρπαχτρακηs
    τα κοριτσια των καταδικασμενων βαψωμαλλιαδων σανοπωλη και του κουραδοπωλη…ΕΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ ΚΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ….!!!

  64. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΙΓΑΛΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΔΡΩΣΩΩΩ…..ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΓΑΛΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ…ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΣΩΩΩ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΜΠΛΟΥΜΜΜΜ ΒΡΡΡΡ ΒΡΡΡΡ ΟΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΓΛΚΡΙΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΔΙΕΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ …ΤΥΧΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…..

  65. Ανώνυμος18 Μαΐου 2018 – 1:51 μ.μ.
    ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΣΠΟΡΡΑ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

    Ο ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΟΥΠΙΝΟ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ
    ΤΟ ΣΠΟΡΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΓΑΣ
    ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΕ ΤΗ ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ

    ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΟΡΦΕΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΟΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΕΜΕΝΕ ΜΠΑΣΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΙΔΙΟΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Η ΧΟΙΡΟΜΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑ

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΡΥΦΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ ΜΠΙ ΜΠΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 9666 π.Χ
    Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΥΜΦΗ ΚΑΡΜΕΝ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ Α[Ο ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΟΜΟΥΝΑΡΑΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΖΗΝΑΣ

    ΤΑΡΑΡΟΜ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡΡΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ

  66. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΝΟ Η ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΕΣ ΚΙΈΧΕΙ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ…ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ Η ΨΩΛΑΚΑΡΑ Η ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΡΕΠΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ.,…..

  67. ο χοντροs οφσορ & ο κοντοs κουραδοψωρ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ακου λεει ηθελε λεει να χει τριs και διs
    μα τον γ@μησε τον γουρλοματη κοντο ο καδηs!
    και ενα ετερο λαμογιο χωριs να πληρωσει..
    ηθελε λεει ναχει και καναλι με την αλοιθωρη
    τρυπια κυλοτα το μπασμενο την μαιμου λεφτα
    πολλα να βγαλει μα ο καδηs τουs κ@λουs τουs
    εφερε σε μαυρο χαλι… και ολο κλαιει θρηνει
    και μονολογει αχ βρε πψωρα αχ βρε πψωρα πεs
    μου τι θα κανουμε τωρα;και οι δυο μαs τωρα
    πια βουτηγμενοι στα σκατα ερημοι καταδικασμενοι
    κ@λογ@μημενοι και απο τον κοσμο τωρα πια χεσμενοι!!!

  68. Ο/Η Ανώνυμος είπε…
    οπως εκανε και ο σωρρας που εδιωξε οσους πηγαν στο συλλαλητηριο για τη μακεδονια ετσι θα μας διωξουν ολους απο τη μακεδονια σε μια νυχτα για να πραγματοποιησουν οι σλαυοι και οι γερμανοι τα ονειρα τους ιλιντεν μακεδονια ειναι το ονομα που αποδεχτηκε η κυβερνηση του προδοτη για τα σκοπια του SOROS διαβαστε να καταλαβετε τι θα γινει

    ————————————————————–

    Εξέγερση του Ίλιντεν
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Εξέγερση του Ίλιντεν
    Bulgarian national revolutionary movement in Macedonia and East Thrace (1893-1912).png
    Η δράση του επαναστατικού κινήματος
    Χρονολογία 1903
    Τόπος Μακεδονία
    Έκβαση Καταστολή της εξέγερσης
    Αντιμαχόμενοι
    ΕΜΑΕΟ
    Βερχοβιστές
    Οθωμανική Αυτοκρατορία
    Η Εξέγερση του Ίλιντεν (βουλγαρικά: Илинденско-Преображенско въстание, προφέρεται Ηλιντένσκο-Πρεομπράζενσκο βάστανιε, κυριολεκτικά: Εξέγερση του Προφήτη Ηλία-Μεταμορφώσεως) ήταν μία επανάσταση σλαβοφώνων της Μακεδονίας που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στο Μακεδονικό έδαφος από την αυτονομιστική οργάνωση Εσωτερική Μακεδονο-Αδριανουπολιτική Επαναστατική Οργάνωση τον Ιούλιο (Ιουλιανό Ημερολόγιο) / Αύγουστο (Γρηγοριανό Ημερολόγιο) του 1903 ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.[1] Σήμερα αυτή η επανάσταση γιορτάζεται στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ως εθνική επέτειος και για πολλούς στη χώρα θεωρείται η αρχή της Σλαβομακεδονικης εθνογένεσης, ενώ την υιοθετεί και η Βουλγαρία.

    18 Μαΐου 2018 – 3:28 μ.μ.

Comments are closed.