Λαμία: Έσωσε τον πελαργό που είχε πέσει σε κανάλι

Χθες στις 5:00′ περίπου το απόγευμα, σε αρδευτικό κανάλι στους ορυζώνες της Ανθήλης ο συμπολίτης μας Δημήτρης Αναγνού εντόπισε ενήλικα Πελαργό.Τον έβγαλε από το νερό παγωμένο και αφού τον στέγνωσε, επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Λαμίας και τον μετέφερε στο σύλλογο για την περαιτέρω φροντίδα.

Πιθανόν ο πελαργός να είχε πέσει στα ηλεκτροφόρα καλώδια μεσαίας τάσης και μετά την ηλεκτροπληξία έπεσε στο κανάλι.

«Ο πελαργός φιλοξενήθηκε από μέλος του Συλλόγου, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από συνεννόηση με το ΑΝΙΜΑ σήμερα το πρωί ταξίδεψε για την Αθήνα όπου και παρελήφθη ήδη. Ευχαριστούμε το συμπολίτη μας κ. Δημήτρη Ανάγνου για τη διάσωση του πουλιού και ευχόμαστε και άλλοι συμπολίτες μας να δείξουν την ίδια ευαισθησία για τη διάσωση ζώων της φύσης που μας περιβάλλει…», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Φθιώτιδας.

http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/92568-lamia-esose-ton-pelargo-pou-eixe-pesei-se-kanali
loading...

1 thought on “Λαμία: Έσωσε τον πελαργό που είχε πέσει σε κανάλι

  1. EAN AYTOS ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΔΕΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΛΑΡΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΤΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ.

Comments are closed.