ΑΚΟΥ … ΜΑΛΑΚΑ !!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

Καλλιόπη Σουφλή

https://attikanea.blogspot.gr/2018/05/blog-post_668.html

loading...

6 thoughts on “ΑΚΟΥ … ΜΑΛΑΚΑ !!

  1. "σε δέκα χρόνια το όνομα θα έχει ξεχαστεί"

  2. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΩΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

  3. οπως εκανε και ο σωρρας που εδιωξε οσους πηγαν στο συλλαλητηριο για τη μακεδονια ετσι θα μας διωξουν ολους απο τη μακεδονια σε μια νυχτα για να πραγματοποιησουν οι σλαυοι και οι γερμανοι τα ονειρα τους ιλιντεν μακεδονια ειναι το ονομα που αποδεχτηκε η κυβερνηση του προδοτη για τα σκοπια του SOROS διαβαστε να καταλαβετε τι θα γινει

    ————————————————————–

    Εξέγερση του Ίλιντεν
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Εξέγερση του Ίλιντεν
    Bulgarian national revolutionary movement in Macedonia and East Thrace (1893-1912).png
    Η δράση του επαναστατικού κινήματος
    Χρονολογία 1903
    Τόπος Μακεδονία
    Έκβαση Καταστολή της εξέγερσης
    Αντιμαχόμενοι
    ΕΜΑΕΟ
    Βερχοβιστές
    Οθωμανική Αυτοκρατορία
    Η Εξέγερση του Ίλιντεν (βουλγαρικά: Илинденско-Преображенско въстание, προφέρεται Ηλιντένσκο-Πρεομπράζενσκο βάστανιε, κυριολεκτικά: Εξέγερση του Προφήτη Ηλία-Μεταμορφώσεως) ήταν μία επανάσταση σλαβοφώνων της Μακεδονίας που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε στο Μακεδονικό έδαφος από την αυτονομιστική οργάνωση Εσωτερική Μακεδονο-Αδριανουπολιτική Επαναστατική Οργάνωση τον Ιούλιο (Ιουλιανό Ημερολόγιο) / Αύγουστο (Γρηγοριανό Ημερολόγιο) του 1903 ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.[1] Σήμερα αυτή η επανάσταση γιορτάζεται στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ως εθνική επέτειος και για πολλούς στη χώρα θεωρείται η αρχή της Σλαβομακεδονικης εθνογένεσης, ενώ την υιοθετεί και η Βουλγαρία.

  4. Και πο@στης και ανθέλληνας και προδότης και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ το άκρον άωτον της ξεφτίλας !ούτε να τον χέσεις τον βραδύγλωσσο ντιγκιντάγκα με το μαντηλάκι.

  5. Αντε στο διαολο ρε Κατρουγκαλε,ακραιος ειναι αυτος που προστατευει την χωρα του και την ιστορια του?Τι σκατα ανθρωπομορφα τερατα ειστε εσεις,ποιος σας δασκαλευει,ποσα σας δινουν για να υπογραψετε την προδοσια της ιστοριας μας?Αληθεια υπαρχει καποιος Ελληνας βουλευτης?Αντε κουραδες του υπονομου.

  6. αυτη η ελλαδα μας αχ αυτη η ελλαδα μας που τους βρηκε τοσους προδοτες πολιτικους σε τοσο δυσκολους καιρους απο παντου βαλεται η ομορφη πατριδα μας βοηθα μας θεε μου

Comments are closed.