Τι άλλο θέλει από τη ζωή μας η τρόικα (δανειστές, Θεσμοί, κλπ….);

Της Μαρίκας Λυσιάνθη ..

Το γνωστό εθνικό δράμα των τελευταίων 8 ετών, παίζεται από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα.

Τα κλιμάκια των… εταίρων, δανειστών, τρόικας, Θεσμών, κλπ… επέστρεψαν.

Για να επανεκκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προκειμένου να επιτευχθεί τεχνική συμφωνία μέχρι το Eurogroup της 24ης Μαϊου.

Αν συμβεί αυτό, η 4η αξιολόγηση θα έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί.

Και η χώρα θα μετράει αντίστροφα για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, και την ολοκλήρωση της χρονικής διάρκειας του Μνημονίου.

Θα βγούμε λοιπόν από τα Μνημόνια;

Φυσικά όχι.

Θα διαμορφωθεί ωστόσο ένα πλαίσιο… δεύτερου ημιχρόνου, για κάθε αξίωση των Θεσμών, όσο έντονη κι αν θα είναι η επιτροπεία που θα μας ασκούν οι Βρυξέλλες και μετά τον Αύγουστο.

Το ερώτημα είναι, αν θα υπάρχει η πολιτική βούληση σε Αθήνα και Βρυξέλλες, να βρίσκουν κοινούς τόπους για το κοινό καλό.

Χωρίς ο συμβιβασμός να βαφτίζεται υποχώρηση ή ήττα, για κανένα από τα δυο μέρη.

Το άλλο βασικό ερώτημα, έχει να κάνει αποκλειστικά με τους δανειστές.

Πραγματικά, τι άλλο θέλουν από τη ζωή μας οι άνθρωποι αυτοί;

Η συνενοχή τους για τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας την τελευταία οκταετία, είναι αυταπόδεικτη.

Αναξερτήτως του πόσο κατώτερες των περιστάσεων αποδείχτηκαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά και Τσίπρα.

http://ysterografa.gr

loading...

3 thoughts on “Τι άλλο θέλει από τη ζωή μας η τρόικα (δανειστές, Θεσμοί, κλπ….);

  1. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ….ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ………ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ……..Α Ν Α Σ Α Ν Α……….

  2. sigmund freud depression libido : Οι Γερμανοί δημιουργούν το πρόβλημα, γιατί είναι κακιασμένοι. Επειδή το κλήμα τους είναι διαφορετικό από της Ελλάδας, ( βροχές, μαύροι ουρανοί και τα σχετικά…) τους προκαλεί μελαγχολία και εκτονώνονται στο ποτό και σε κάθε είδος σαδισμού για να εκτονωθούνε ( την βρίσκουνε να βασανίζουνε, γιατί έτσι εκτονώνουνε τον βασανισμό που έχουνε δεχθεί οι ίδιοι από το περιβάλλον τους και τις συνθήκες διαβίωσης τους). Ούτε οι γιόγκες τους βοηθάνε που κάνουνε πολλές φορές την εβδομάδα, ούτε οι πολλές ώρες ποδήλατο. Αντί να αλλάξουνε γιατί είμαστε στο 2018 και να ζήσουνε και αυτοί ευτυχισμένοι και όχι κακομούτσουνοι όπως είναι τώρα και φραγκοφονιάδες ( για ένα Σεντ σκοτώνουν άνθρωπο). Αυτοί συνεχίζουνε στο ίδιο βιολί, ούτε τις συμφωνίες τους τηρούνε και όταν δεν τους συμφέρει μια συμφωνία αρχίζουνε τις συκοφαντίες με κατηγόριες περί μη πληρωμής λογαριασμών για να μην τηρήσουνε τις συμφωνίες που έχουνε κάνει. Ο κόσμος έχει πάει στο 2018 και αυτοί είναι ακόμα στον μεσαίωνα χωρίς να βελτιωθούνε σαν άνθρωποι και πολιτιστικά ( παιδία) Η Ελλάδα τους χάρισε τα χρέη στην κατοχή για να ορθοποδήσουνε και αυτοί αντί να δείξουνε λίγο φιλότιμο και ανθρωπιά, κοιτάζουνε πώς να συνεχίζουνε να μας βασανίζουνε. Γι αυτό και δεν πατάει κανείς στην Γερμανία για δουλειά και δεν έχουνε άτομα με τις μαλακίες που κάνουνε.

  3. Τώρα περισσότερο από ποτέ οι ψευδαισθήσεις ότι θα μας σωσουν αυτοι που προσκυναμε " απειλούν την ίδια μας την ύπαρξη. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια. Μας ενώνουν περισσότερα απ΄ όσα μας χωρίζουν.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ .!! ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.!!

    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Βεργίνα TV – 27 Απρ 2018 https://youtu.be/gkEWoDQLPaI?t=2m6s

    Μηνυση για εσχατη προδοσια.
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον "Υπουργο Οικονομικων" να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.