Βενιζέλος: Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού

«Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη. Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού που αναζητά προσχήματα, του φασισμού που κρύβεται πίσω από ιστορικές επετείους, αθλητικά γεγονότα, το θρησκευτικό αίσθημα κοκ», σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Πρόκειται για τη χειρότερη εκδοχή φασισμού», προσθέτει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

loading...

12 thoughts on “Βενιζέλος: Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού

  1. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΗΔΕ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΩΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ??????

  2. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ 100% ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ???? ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 300 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100% ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ , ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ,ΚΑΙ ΜΗΛΑΣ ΡΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ

  3. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ,Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΡΥΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

  4. ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ . Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ, ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!

  5. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ;
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤ !!!

  6. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΕ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

  7. Και το…"τούρκογλου" δεν αναγνωρίζεις, αλλά…υπάρχει!!!

  8. ποιο μεγαλους φασιστες απο ολους εσας τους 300 με τα τσιρακια σας δεν υπαρχει. στο ονομα της γα-μημενης δημοκρατιας πεινασατε και βαλατε ενα λαο να ζει σε καθεστως τρομοκρατιας με την μορφη υπερογκων φορων, με απειλη για την ζωη του απο τα λαθρο ορκ που φερατε, του πηρατε την δημοσια υγεια τον αφητε ανεργο, και μετα απο ολα αυτα γιατι αγανακτησε τον λετε και φασιστα γιατι εφαγε 5 μπουκαλια και2 κλωτσες. πουθεν σημαδια δεν φαινονται. σκεφτητε εσεις τον φερατε εδω παλιοφασισταρια πολιτικη. εισται οι πραγματικοι φασιστες με γραβατα και απο κατω απο αυτην ΣΚΑΤΑ.

  9. εχεις να φας κλωτσιες με εγγλεζικη αρβυλα με προκες που ουτε με 10 ταψα μπιφτεκια δεν θα γινεσαι καλα

  10. γιατί ρε παχύδερμο γουρούνι δεν παθαίνεις ένα εγκεφαλικό, ένα έμφραγμα, να ψοφήσεις να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος ???
    Μιλάς για φασισμό εσύ ρε ξεφτιλισμένε σκατοπασόκε που πρωτος απ όλους μαζί με το συνεταιράκι σου πρόδωσες την Ελλάδα και το Εθνος ???

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ !!!

  11. vre ante kai hesou prasino skouliki pou eheis moutra kai milas.rimaxate tin hora kai eiste akoma exo tha eprepe na eihate lian epeiikos tin tyhi tou mpoutari.

  12. ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΤΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!

Comments are closed.