Συγκλονίζει ο Νίκος Ξανθόπουλος: Πέρασα τα πάνδεινα με την υγεία μου – Ούτε στον εχθρό μου

Ο αστέρας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Ξανθόπουλος αποκάλυψε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και που τον έχουν αναγκάσει να κυκλοφορεί πλέον με μπαστούνι.

“Πέρασα τα πάνδεινα με την υγεία μου εδώ και τέσσερις μήνες. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Ευτυχώς ο Θεός είναι μεγάλος” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στην Espresso.

“Ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ που ούτε στον εχθρό μου. Έπεσα από τη σκάλα, έσκισα το κεφάλι μου και πήγα σε νοσοκομείο, όπου με έραψαν. Ωστόσο, δεν πέτυχε το ράψιμο και το… ξήλωσαν, ξεκινώντας πάλι από την αρχή. Μεγάλη ταλαιπωρία, σας λέω. Με την αντιβίωση που έπαιρνα ‘φαρμακώθηκα’, χάλασε το συκώτι μου. Κι αυτό γιατί εγώ δεν έπαιρνα ποτέ ούτε ασπιρίνη. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπω ξανά στο νοσοκομείο. Από εκεί ‘ψώνισα’ ένα μικρόβιο, το οποίο μου προκάλεσε πνευμονία. Αυτά εν ολίγοις ήταν όσα βίωσα, αλλά δεν θέλω να τα θυμάμαι πια” ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Τόσο καιρό στο νοσοκομείο και με τέτοια ακινησία αδυνάτισαν τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να στέκομαι όρθιος, όπως με ξέρατε. Τώρα ξεκίνησα φυσικοθεραπείες και γυμναστική για να τονώσω τις κινήσεις των ποδιών μου. Ωστόσο, δοξάζω των Θεό. Κάθε ώρα προσεύχομαι σε Αυτόν”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

loading...