Η δημοσκόπηση που «καίει» τον Μπακογιάννη

Η τοξικότητα του τζακιού Μητσοτάκη καταγράφεται σε ποιοτική δημοσκόπηση που παρήγγειλε το κόμμα της ΝΔ για το Δήμο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα σε ερωτήματα που αφορούν στα χαρακτηριστικά του νέου Δημάρχου της Αθήνας, το 80% των δημοτών απαντά πως δεν θέλει τον νέο ηγέτη της Αθήνας να έχει καμία σχέση, οικογενειακή ή άλλη, με τα ανώτατα επίπεδα των ηγεσιών των κομμάτων, αφού αυτό συμβολίζει τη διαπλοκή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο κόσμος έχει κουραστεί από πολιτικές επιλογές προσώπων, που χρησιμοποιούν το Δήμο της Αθήνας ως σκαλοπάτι για άλλα κομματικά αξιώματα και στο περασμά τους αφήνουν μία πόλη ερείπιο – πλείστα τα παραδείγματα.

Ως εκ τούτου το προφίλ του Κώστα Μπακογιάννη, θεωρείται αποτρεπτικό για τους κεντροαριστερούς που μεγάλωσαν αντιπολιτευόμενοι την εξουσιολαγνεία της «αγίας οικογένειας» αλλά και για τους κεντροδεξιούς που βλέπουν δύο μέλη της ίδιας οικογένειας στις επόμενες εκλογές να μονοπωλούν με περίσσια απληστία, κορυφαίες κυβερνητικές και αυτοδιοικητικές θέσεις.

Ο Ρηγιλλάκος

loading...

1 thought on “Η δημοσκόπηση που «καίει» τον Μπακογιάννη

  1. ΟΞΩΩΩ ΤΟ ΑΕΡΓΟ ΠΑΠΑΡΙ ΟΥΥΥΣΤ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΗ. ΤΟ ΚΩΛΟΤΖΑΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑΠΑΘΕΙ Ο ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ,,,,

Comments are closed.