Η ατάκα – γρίφος του Μητσοτάκη που «πάγωσε» τον Άδωνη

Ενώ οι διάδρομοι της Πειραιώς αλλά τα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» έχουν «βουίξει» σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές που έρχονται στη ΝΔ…

με αφορμή τις εσωκομματικές της εκλογές αλλά και τον επικείμενο ανασχηματισμό τομεαρχών, μια «ζουμερή» στιχομυθία μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το σχετικό παρασκήνιο μετέδωσε η εφημερίδα «Το Βήμα» και πιο συγκεκριμένα η στήλη «Βημαδότης», στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Τώρα θα σας περιγράψω πώς ο πολυμήχανος και ετοιμόλογος Άδωνις Γεωργιάδης έμεινε με το στόμα ανοιχτό («έμεινε παγωτό», όπως που μου το περιέγραψαν «γαλάζια» στελέχη) σε μια συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη. Ήταν η ημέρα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη γίνεται αυτό) που μετείχαν στον πρωινό καφέ και οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ», μετέδωσε ο Βηματοδότης και παρέθεσε τα όσα φέρονται να ειπώθηκαν μεταξύ προέδρου και αντιπροέδρου της ΝΔ:

«Κάποια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης με ύφος απολογητικό λέει στον κ. Μητσοτάκη: ‘Ομολογώ ότι έκανα τεράστιο λάθος που δεν ήθελα τις εσωκομματικές εκλογές. Δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή. Ήσουν πολύ σωστός, πρόεδρε, στις αποφάσεις που πήρες’. Ο κ. Μητσοτάκης τον κοίταξε με εκείνο το γνωστό ύφος (του… νικητή) και του είπε: ‘Πού να δεις τις επόμενες αποφάσεις που θα πάρω’. Και ο Αδωνις έμεινε παγωτό».

Πάντως, πληροφορίες για το είδος των επικείμενων αποφάσεων Μητσοτάκη, δεν υπάρχουν στο δημοσίευμα. Ωστόσο, αναμένεται να δοθεί εκ νέου τροφή στα σενάρια σύμφωνα με τα οποία τελειώνουν τα «ψωμιά» του Άδωνη Γεωργιάδη, αν συνυπολογιστούν οι εκτιμήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου…

loading...

1 thought on “Η ατάκα – γρίφος του Μητσοτάκη που «πάγωσε» τον Άδωνη

  1. " Ήσουν πολύ σωστός, πρόεδρε.."

    ΡΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΗ!!!

    ΟΥΤΕ..ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ!!!!

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΑΝΤΖΑ!

Comments are closed.