Οι Ναρκο-μπίζνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Ποιά Βενεζουέλα; Κολομβία θα κάνουν την Ελλάδα!

Απατώνται οικτρά όσοι νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βενεζουέλα.

Η στρατηγική αυτή εγκαταλείφθηκε εγκαίρως γιατί το Μαξίμου ασπάζεται πλέον το νέο δόγμα ανάπτυξης, φιλοδοξώντας να κάνει την Ελλάδα, Κολομβία.

Για όσους δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι τους παραπέμπω στο νέο νομοθετικό πλαίσιο που παρουσίασε η κυβέρνηση για το πρότζεκτ της φαρμακευτικής κάνναβης.

Σύμφωνα με τον νόμο οι φυτείες με την κάνναβη θα φρουρούνται επί 24ωρου βάσεως από ένοπλους ιδιωτικούς φρουρούς, όπως συνέβαινε στην Κολομβία στη διάρκεια της ένδοξης εποχής του Εσκομπάρ.

Τελικά η ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν θα έχει τη σφραγίδα των Θεσμών και του ΔΝΤ αλλά του Καρανίκα, ο οποίος πρωτοστάτησε να γίνει η Ελλάδα χώρα της κάνναβης.

Οι πιέσεις από Ισραήλ
Το πρότζεκτ για την παραγωγή της λεγόμενης φαρμακευτικής κάνναβης έχει μπόλικο παρασκήνιο.

Όπως έγκαιρα σας είχα αποκαλύψει η κυβέρνηση πιέζονταν αφόρητα προκειμένου να προχωρήσει το νομοθετικό πλαίσιο για να αρχίσει η παραγωγή και η εκμετάλλευση.

Οι πιέσεις προέρχονταν από δύο ισραηλινά μεγαθήρια που ειδικεύονται στην παραγωγή φαρμάκων από κάνναβη.

Το ζήτημα συζητήθηκε εκτενώς στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στο Ισραήλ.

Μάλιστα στη διάρκεια των επαφών που είχε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους του ισχυρού λόμπι της φαρμακευτικής κάνναβης δόθηκε και το χρονοδιάγραμμα της νομοθετικής ρύθμισης. Είναι το μόνο ζήτημα στο οποίο η κυβέρνηση εμφανίστηκε συνεπής.

Γι΄ αυτό και μόνο πρέπει να αποδώσουμε δόξα και τιμή στον Καρανίκα που κατάφερε επιτέλους να κάνει την Ελλάδα Κολομβία και να τσακίσει το μονοπώλιο των Αλβανών.

lykavitos.gr

loading...

1 thought on “Οι Ναρκο-μπίζνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – Ποιά Βενεζουέλα; Κολομβία θα κάνουν την Ελλάδα!

  1. ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Comments are closed.